Westige Golflabda szett, 12 db
2 990 Ft

1 690 Ft

Kettős réteggel ellátott golflabda. Az igényesen kialakított felszínnek köszönhetően tökéletesen irányítható a hosszú játszmák és a rövid csaták során is.


Nike FCB NK MERC LT Sípcsontvédő
7 990 Ft

6 996 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FCB NK MERC LT foci sípcsontvédő légáteresztő rögzítő sportszárral és szilárd, ugyanakkor könnyű merevítővel, amely megvéd az ütéstől. A Dri-FIT technológia biztosítja a száraz és kényelmes érzést.


Mizuno VS1 Knee Pad
7 911 Ft

7 190 Ft

Mizuno VS1 Knee Pad kényelmes röplabda térdvédő. Extra vastag anyagréteg hatékonyan csökkenti az ütközést. Az Intercool technológia biztosítja a lélegzést és a kényelmet viselés közben.


Puma Future 2.5 Shocking Orange/Black
5 490 Ft

Kiváló minőségű sípcsontvédő. A Puma Future 2.5 Shocking Orange/Black egy nagyon könnyű sípcsontvédő, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Puha párnázással van ellátva, amely tökéletesen elnyeli az ütéseket. Az erős rögzítést az állítható Velcro pántok biztosítják.


Mizuno Team Kneepad

Mizuno Team Kneepad

Értékelés: 5
4 990 Ft

4 721 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A **Mizuno Team Kneepad ** röplabda védő csapat játékosoknak készült. ** Extra erős rétegű anyag ** hatékonyan csillapítja az ütődéseket. ** Az Intercool ** technológia biztosítja a légáteresztést és a kényelmet viselés közben.


Nike Charge Football Shin Guard
4 990 Ft

4 290 Ft

Nike Charge Football Shin Guard lábszárvédők védenek az ütésektől a játék során, az anatómikus forma pedig kényelmes viseletet biztosít.