Extra nedvszívó lábtörlő, 70x47 cm
4 690 Ft 4 290 Ft

Az extra nedvszívó lábtőrlő különösen hasznos a csapadékos hónapokban. Azonnal felszívja a sarat és a vizet a láb törölgetése nélkül. Csúszásmentes hátsó oldala biztosítja a biztonságos használatot.

Westside Cipőcsepegtető tálca-22%
890 Ft 690 Ft

Akció

Westside Cipőcsepegtető tálca minden háztartás elengedhetetlen kelléke; kifejezetten esős és téli időkben kiváló segítség. Műanyagból készült, könnyedén felfogja a cipők talpáról lecsepegő szennyeződést és nedvességet. Praktikusan és egyszerűen óvja meg a lakás padlójának tisztaságát és szárazságát.

Alum online Clean Step Mat abszorpciós szőnyeg - világos színű
4 865 Ft

Éppen feltörolte a padlót és porszívózta a szőnyegeket, de valaki nem tisztította meg cipőjét és a padló újra úgy néz ki, mint előtte? Ne aggódjon, vegyen egy extra nedvszívó szőnyeget az ajtóhoz, amely megakadályozza a szennyeződés terjedését bármely helyiségben.

York Félkör lábtörlő, 50 x 80 cm
3 490 Ft 3 190 Ft

York Lábtörlő dekoratív kialakításának köszönhetően minden ajtó előtt remekül mutat. Gumi anyagának köszönhetően jól illeszkedik a földhöz, kevésbé mozdul el. Félkör alakú, virág motívumokkal díszített felülete könnyen elnyeli a szennyeződéseket.

Westside Lábtörlő, Fekete, 40 x 60 cm
1 490 Ft

Westside lábtörlő klasszikus fekete dizájnjával bármilyen bejárati ajtó előtt jól mutat. A fekete színű, 40 × 60 cm-es lábtörlő megtisztítja a cipőtalpakat az utcán rákerült szennyeződésektől. Polipropilén anyagának köszönhetően a bejáratnál csökkenti az elcsúszás esélyét.

Westside Lábtörlő, Fekete, 60 x 80 cm
2 490 Ft

Westside lábtörlő klasszikus fekete dizájnjával bármilyen bejárati ajtó előtt jól mutat. A fekete színű, 60 × 80 cm-es lábtörlő megtisztítja a cipőtalpakat az utcán rákerült szennyeződésektől. Polipropilén anyagának köszönhetően a bejáratnál csökkenti az elcsúszás esélyét.

York Stones Lábtörlő, 45 x 75 cm
5 890 Ft

York Stones lábtörlő dekoratív kialakításának köszönhetően minden ajtó előtt remekül mutat. Gumi anyagával jól illeszkedik a földhöz, ezáltal kevésbé mozdul el. Köves motívumokkal díszített felülete könnyen elnyeli a szennyeződéseket, emellett tisztántartása rendkívül egyszerű.

York Classic Lábtörlő, 35 x 53 cm
2 490 Ft 1 790 Ft

York Classic lábtörlő dekoratív kialakításának köszönhetően minden ajtó előtt remekül mutat. Erős gumi anyagával jól illeszkedik a földhöz, ezáltal kevésbé mozdul el. Gumis recékkel kialakított felülete könnyen elnyeli a szennyeződéseket, emellett tisztántartása rendkívül egyszerű.