Alum online Clean Step Mat abszorpciós szőnyeg - világos színű

Alum online Clean Step Mat abszorpciós szőnyeg - világos színű

Száma: 100032169228
Közvetlenül partnerünktől
Éppen feltörolte a padlót és porszívózta a szőnyegeket, de valaki nem tisztította meg cipőjét és a padló újra úgy néz ki, mint előtte? Ne aggódjon, vegyen egy extra nedvszívó szőnyeget az ajtóhoz, amely megakadályozza a szennyeződés terjedését bármely helyiségben. További információ
4 865 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Alum online s.ro.

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100032169228

Leírás

Éppen feltörolte a padlót és porszívózta a szőnyegeket, de valaki nem tisztította meg cipőjét és a padló újra úgy néz ki, mint előtte? Ne aggódjon, vegyen egy extra nedvszívó szőnyeget az ajtóhoz, amely megakadályozza a szennyeződés terjedését bármely helyiségben.

 Az ajtótörlő megtisztítja a cipőjét, mielőtt belép a helyiségbe. A nagymértékben nedvszívó szálaknak köszönhetően a por, szennyeződés, sár és a víz nem kerülnek a padlóra.

 

A szőnyeg nélkülözhetetlen minden ajtó előtt, mert csodálatos módon megtisztítja a piszkos cipőt. Felszívja a szennyeződést még az erősen szennyezett cipőkről is, például a sáros cipőről. Nagyszerű a következők elé: bejárati ajtó, garázskapu, a teraszra vagy a kertre nyíló ajtó. Ideális minden évszakban. Ne pazarolja az idejét a cipő törlésére. Könnyű karbantartás. A szőnyeg mérete 46 × 70 cm 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.