Richter Czech RV.OVAL.38.JU2

Richter Czech RV.OVAL.38.JU2

Értékelés: 4,4
1 790 Ft

Öntöttvas lakat buborékfóliában színes nyomtatással és hellyel a nevek bevéséséhez.

Richter Czech RV.OVAL.38.JU1
1 690 Ft

Öntöttvas lakat buborékfóliában színes nyomtatással és hellyel a nevek bevéséséhez.

Richter Czech RV.TSA.719.S kötélzár
2 690 Ft

Kódos utazó TSA kötélzár poggyászra. A TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech HERMES Biztonsági zár készlet, lánc 10mm
8 390 Ft

Richter HERMES Biztonsági zár készlet ideális motorkerékpárok, kerékpárok és más mobil tárgyakat védelmére. A második biztonsági osztályú minősítést képviselő készlet kiválóan ellenáll a fúró, vagy egyéb eszközök által okozott sérüléseknek. Az edzett védőburkolat óv az időjárás viszontagságaitól, a fedőlap pedig a zárszerkezetet védi a szennyeződésektől.

Richter Czech Biztonsági lánc, 10mm/1m
4 890 Ft

Richter biztonsági lánc kiváló minőségű védelmet kínál a kerékpárok és egyéb mobil eszközök számára. Minőségi acélból készült, kívülről szövetburkolat védi az időjárás viszontagságaitól. A Richter név garancia a minőségre, hiszen a biztonsági lánc, szinte átvághatatlan és szétfűrészelhetetlen. A lánc kompatibilis a Zeus, Fortis, Hermes márkájú lakatokkal.

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK)
14 490 Ft

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK) egy egyedülálló digitális kombinációs lakat, mely a gyors és egyszerű nyitás mellett számos egyéb funkciót ajánl felhasználóinak. Többféle vendégkódot is beállíthat, így lehetősége van meghatározott felhasználók számára olyan hozzáférést biztosítani, melyet késöbb könnyedén törölhet.

Master Lock Állítható sárgaréz lakat, 50 mm-33%
9 490 Ft 6 290 Ft

Akció

Master Lock 50 mm-es lakatja ideális kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 25 mm belső átmérőjű kengyel 8 mm átmérőjű edzett acélból készült, és hosszúsága az igényeknek megfelelően állítható.

Richter Czech Biztonsági lánc, 8 mm/1.8 m
5 390 Ft

Richter Czech Biztonsági lánc 1.8 méteres hosszával ideális megoldás lehet kerékpárok és egyéb eszközök biztonságos elhelyezésére. Anyaga edzett acél, melyen egy biztonsági szövet bevonat található. A Richter név garancia a minőségre, hiszen a biztonsági lánc, szinte átvághatatlan és szétfűrészelhetetlen. A Zeus, Hermes Plus és Fortis lakatokkal kompatibilis.

Richter Czech Biztonsági lakat HERMES
3 890 Ft

Második biztonsági osztályba tartozó Richter Hermes lakat.Hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Ellenáll a fúrásnak, és az időjárás viszontagságainak. Anyaga acél, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd.

Richter Czech RR724 Biztonsági lánc, 8 x 1500 mm
6 190 Ft

Richter Czech RR724 biciklizár 1,5 méteres hosszával biciklik és motorok számára is védelmet nyújt. Ellenálló védőszövettel van bevonva, a lánc vastagsága 8 mm. Anyaga teljes hosszában acél, a záron és a kulcslyukon műanyag bevonat található.

Richter Czech HERMES Biztonsági zár készlet, lánc 8mm
7 690 Ft

Richter HERMES Biztonsági zár készlet ideális motorkerékpárok, kerékpárok és más mobil tárgyakat védelmére. A második biztonsági osztályú minősítést képviselő készlet kiválóan ellenáll a fúró, vagy egyéb eszközök által okozott sérüléseknek. Az edzett védőburkolat óv az időjárás viszontagságaitól, a fedőlap pedig a zárszerkezetet védi a szennyeződésektől.

Master Lock Alumínium függőzár 50 mm, fekete
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Master LOCK függőzár egy alumínium függőzár, 50 mm – fekete színű, edzett acélból készült kengyellel és 7 mm átmérővel. A masszív alumíniumtestet fekete tok védi a karcolásokkal és a korrózióval szemben.

Master Lock Lakat Excell 50mm (M5EURDLF)
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Lakat Excell 50mm (M5EURDLF) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Richter Czech Biztonsági lánc
4 290 Ft

Richter készült biztonsági láncacélból készült szövet védőburkolattal. Átvághatatlan , szétfűrészelhetetlen. Használatához alkalmas lakatok hozzá a Richter márkától : a Zeus, Fortis és Hermes modellek.

Richter Czech 8/2200 Biztonsági lánc
5 990 Ft

Richter Czech 8/2200 lánc 2,2 méteres hosszával ideális megoldás lehet kerékpárok és egyéb közlekedési eszközök biztonságos elhelyezésére. Anyaga edzett acél, melyen egy biztonsági szövet bevonat található. A Zeus, Hermes Plus és Fortis lakatokkal kompatibilis.

Richter Czech Kódolható lakat RV.25003.CRN
2 490 Ft

Kódolható cinkötvözetből készült lakat, melynek segítségével testreszabhatod saját kombinációját, amelyet bármikor megváltoztathatsz.

Richter Czech Kódolható lakat RV.25003.MOC
2 490 Ft

Kódolható cinkötvözetből készült lakat, melynek segítségével testreszabhatod saját kombinációját, amelyet bármikor megváltoztathatsz.

Richter Czech Kódolható lakat RV.25003.STR
2 690 Ft

Kódolható cinkötvözetből készült lakat, melynek segítségével testreszabhatod saját kombinációját, amelyet bármikor megváltoztathatsz.

Richter Czech RR732 Számzáras biztonsági lánc, 6 x 900 mm
3 690 Ft

Richter Czech RR732 biztonsági zár kerékpárok számára nyújt megbízható védelmet. Ellenálló védőszövettel és számzárral ellátott, mely 100000 kombinációs lehetőséget biztosít. A lánc vastagsága 6 mm, anyaga teljes hosszában acél.

Master Lock Alumínium lakat, 30 mm, Fekete
3 090 Ft 2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock 30 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 18 mm belső átmérőjű kengyel 5 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium lakat, 40 mm, Fekete
2 890 Ft

Master Lock 40 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 21 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH)
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. 51 mm-es edzett acél bilincs, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd. A legerõsebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minõséget.

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD)
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF)
7 690 Ft

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Laminált acél Lakat Excell, 45mm (M1EURDLH)
6 390 Ft

Master Lock Laminált acél Lakat Excell, 45mm (M1EURDLH) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Rézlakat, 40mm (140EURD)
2 890 Ft

Master Lock Rézlakat egy minoségi, edzett acélból készült bilinccsel, melyet a hozzátartozó kulccsal nyithat ki és zárhat le. A zárószerkezet megbízható, maximális biztonságot nyújt. Tökéletes választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek biztonságos lezárásához.

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD)
8 590 Ft 8 190 Ft

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD)
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 16 mm-es erősített acél bilincs és az 30mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD)
4 590 Ft 4 490 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 25 mm-es erősített acél bilincs és az 50mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD)
8 090 Ft 7 990 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 39 mm-es erősített acél bilincs és a 70mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz lakat szett, 2 x 40 mm
6 390 Ft 5 890 Ft

Akció

Master Lock lakat szettje két darab 40 mm-es lakatot tartalmaz, melyek ideálisak kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 22 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Richter Czech Biztonsági lakat Fortis
2 690 Ft

Richter Fortis lakat. Hatékony biztonság ,nagy ellenállású. Anyaga acél, rozsdamentes acél fedéllel. Korrozióvédelemmel ellátva ,ellenáll az időjárás viszontagségainak.

Richter Czech RV.TSA.12022.C függőlakat
2 690 Ft

Kódos, utazó TSA függőlakat kinyílásjelzővel, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech RV.TSA.21011.C függőlakat
2 190 Ft

Utazó TSA függőlakat poggyászra, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna. Kulcs nélküli csukás – a kengyel megnyomásával.

Richter Czech RV.TSA.319.C heveder
3 790 Ft

Kódos utazó TSA heveder poggyászra, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech RV.TSA.335.C függőlakat
2 190 Ft

Kódos utazó TSA függőlakat poggyászra, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech RV2601 Biztonsági lakat, Sárga
5 690 Ft

Richter Czech RV2601 Biztonsági lakat tanúsítványa szerint hármas védelmi szintről gondoskodik. Zárrendszere ellenáll a hirtelen forrázásnak, fúrásnak, és szeszélyes időjárásnak is. 2 oldalas kulccsal egyszerű a használata.

Richter Czech Oval.45-SU Lakatt szett, azonos kulccsal
3 390 Ft

A klasszikus kialakítású Richter Czech Oval.45-SU Lakat szett 3 darab lakatot tartalmaz, 9 hozzátartozó kulcsokkal. Anyaga kiváló minőségű öntöttvas, mely garancia a hosszú élettartamra.

Richter Czech Oval.52-SU Lakat szett
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A klasszikus kialakítású Richter Czech Oval.52-SU Lakat szett 3 darab lakatot tartalmaz, 3–3 hozzátartozó kulcsokkal. Anyaga kiváló minőségű öntöttvas, mely garancia a hosszú élettartamra.

Richter Czech RV 12002 SET Lakat, 2 db, Zöld/Lila
2 990 Ft

Az RV12002 SET szett két darab professzionális minőségű lakatot tartalmaz, amelyek ideálisak bőröndök, táskák és öltözőszekrények védelmére. A színes, eloxált alumíniumból készült lakatok biztonsági kódja könnyedén megalkotható és megváltoztatható, bármikor, amikor csak szeretnénk. Ha biztonság, akkor Richter!

Richter Czech Oval.38-SU Lakatszett
3 990 Ft

A klasszikus kialakítású Richter Czech Oval.38-SU lakatszett 3 darab lakatot tartalmaz, 3–3 hozzátartozó kulcsokkal. Anyaga kiváló minőségű öntöttvas, mely garancia a hosszú élettartamra.