Richter Czech HERMES Biztonsági zár készlet, lánc 10mm
7 990 Ft

Richter HERMES Biztonsági zár készlet ideális motorkerékpárok, kerékpárok és más mobil tárgyakat védelmére. A második biztonsági osztályú minősítést képviselő készlet kiválóan ellenáll a fúró, vagy egyéb eszközök által okozott sérüléseknek. Az edzett védőburkolat óv az időjárás viszontagságaitól, a fedőlap pedig a zárszerkezetet védi a szennyeződésektől.

Richter Czech Biztonsági lakat Fortis
2 290 Ft

Richter Fortis lakat. Hatékony biztonság ,nagy ellenállású. Anyaga acél, rozsdamentes acél fedéllel. Korrozióvédelemmel ellátva ,ellenáll az időjárás viszontagségainak.

Richter Czech Biztonsági lakat HERMES
3 490 Ft

Második biztonsági osztályba tartozó Richter Hermes lakat.Hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Ellenáll a fúrásnak, és az időjárás viszontagságainak. Anyaga acél, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd.

Richter Czech HERMES Biztonsági zár készlet, lánc 8mm
7 290 Ft

Richter HERMES Biztonsági zár készlet ideális motorkerékpárok, kerékpárok és más mobil tárgyakat védelmére. A második biztonsági osztályú minősítést képviselő készlet kiválóan ellenáll a fúró, vagy egyéb eszközök által okozott sérüléseknek. Az edzett védőburkolat óv az időjárás viszontagságaitól, a fedőlap pedig a zárszerkezetet védi a szennyeződésektől.

Richter Czech Biztonsági lánc 12mm/1mm
5 290 Ft

Richter biztonsági láncanyaga acél szövet védőréteggel , szétfűrészelhetetlen. Használatához alkalmas lakatok hozzá a Richter márkától : a Zeus, Fortis , Hermes modellek.

Richter Czech Biztonsági lánc, 10mm/1m
4 390 Ft

Richter biztonsági lánc kiváló minőségű védelmet kínál a kerékpárok és egyéb mobil eszközök számára. Minőségi acélból készült, kívülről szövetburkolat védi az időjárás viszontagságaitól. A Richter név garancia a minőségre, hiszen a biztonsági lánc, szinte átvághatatlan és szétfűrészelhetetlen. A lánc kompatibilis a Zeus, Fortis, Hermes márkájú lakatokkal.

Richter Czech Biztonsági lánc
3 590 Ft

Richter készült biztonsági láncacélból készült szövet védőburkolattal. Átvághatatlan , szétfűrészelhetetlen. Használatához alkalmas lakatok hozzá a Richter márkától : a Zeus, Fortis és Hermes modellek.

Richter Czech RV12002 SET Lakat, 2db
2 590 Ft

Az RV12002 SET szett két darab professzionális minőségű lakatot tartalmaz, amelyek ideálisak bőröndök, táskák és öltözőszekrények védelmére. A színes, eloxált alumíniumból készült lakatok biztonsági kódja könnyedén megalkotható és megváltoztatható, bármikor, amikor csak szeretnénk. Ha biztonság, akkor Richter!

Richter Czech RV 12002 SET Lakat, 2 db, Zöld/Lila
2 090 Ft

Az RV12002 SET szett két darab professzionális minőségű lakatot tartalmaz, amelyek ideálisak bőröndök, táskák és öltözőszekrények védelmére. A színes, eloxált alumíniumból készült lakatok biztonsági kódja könnyedén megalkotható és megváltoztatható, bármikor, amikor csak szeretnénk. Ha biztonság, akkor Richter!

Richter Czech Oval.52-SU Lakat szett
5 490 Ft

A klasszikus kialakítású Richter Czech Oval.52-SU Lakat szett 3 darab lakatot tartalmaz, 3–3 hozzátartozó kulcsokkal. Anyaga kiváló minőségű öntöttvas, mely garancia a hosszú élettartamra.

Richter Czech RV.TSA.319.C heveder
3 490 Ft

Kódos utazó TSA heveder poggyászra, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech Biztonsági lánc, 8 mm/1.8 m
4 590 Ft

Richter Czech Biztonsági lánc 1.8 méteres hosszával ideális megoldás lehet kerékpárok és egyéb eszközök biztonságos elhelyezésére. Anyaga edzett acél, melyen egy biztonsági szövet bevonat található. A Richter név garancia a minőségre, hiszen a biztonsági lánc, szinte átvághatatlan és szétfűrészelhetetlen. A Zeus, Hermes Plus és Fortis lakatokkal kompatibilis.

Richter Czech RV.TSA.719.S kötélzár
2 490 Ft

Kódos utazó TSA kötélzár poggyászra. A TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK)
12 990 Ft

Master Lock Kombinációs lakat (1500eEURDBLK) egy egyedülálló digitális kombinációs lakat, mely a gyors és egyszerű nyitás mellett számos egyéb funkciót ajánl felhasználóinak. Többféle vendégkódot is beállíthat, így lehetősége van meghatározott felhasználók számára olyan hozzáférést biztosítani, melyet késöbb könnyedén törölhet.

Richter Czech 8/2200 Biztonsági lánc
4 990 Ft

Richter Czech 8/2200 lánc 2,2 méteres hosszával ideális megoldás lehet kerékpárok és egyéb közlekedési eszközök biztonságos elhelyezésére. Anyaga edzett acél, melyen egy biztonsági szövet bevonat található. A Zeus, Hermes Plus és Fortis lakatokkal kompatibilis.

Master Lock Alumínium függőzár 4x40 mm, fekete
8 890 Ft

Master LOCK függőzárak 4 db fekete színű függőzárból álló készlet, 4×40 mm, 21 mm-es edzett acélkengyellel, átmérője 6 mm. A masszív alumíniumtestet fekete tok védi a karcolásokkal és a korrózióval szemben. A zárak biztonságosak.

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD)
10 490 Ft

Master Lock Kombinációs Lakat Excell, Fekete, 57 mm (M178EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Lakat Acél lánccal 90cm x 6mm (8390EURDPRO)
5 290 Ft

Master Lock Lakat Acél lánccal 90cm x 6mm (8390EURDPRO) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Edzett acél bilincs, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd. A legerõsebb és legtartósabb anyagokból készült. Kifejezetten kültéri használatra lett kifejlesztve. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD)
1 890 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 30mm (130EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 16 mm-es erősített acél bilincs és az 30mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Richter Czech RV2601 Biztonsági lakat, Sárga
4 590 Ft

Richter Czech RV2601 Biztonsági lakat tanúsítványa szerint hármas védelmi szintről gondoskodik. Zárrendszere ellenáll a hirtelen forrázásnak, fúrásnak, és szeszélyes időjárásnak is. 2 oldalas kulccsal egyszerű a használata.

Master Lock Állítható sárgaréz lakat, 50 mm
6 590 Ft

Master Lock 50 mm-es lakatja ideális kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 25 mm belső átmérőjű kengyel 8 mm átmérőjű edzett acélból készült, és hosszúsága az igényeknek megfelelően állítható.

Master Lock Alumínium függőzár 50 mm, fekete
4 290 Ft

A Master LOCK függőzár egy alumínium függőzár, 50 mm – fekete színű, edzett acélból készült kengyellel és 7 mm átmérővel. A masszív alumíniumtestet fekete tok védi a karcolásokkal és a korrózióval szemben.

Master Lock Alumínium lakat, 30 mm, Fekete
2 190 Ft

Master Lock 30 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 18 mm belső átmérőjű kengyel 5 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium lakat, 40 mm, Fekete
2 590 Ft

Master Lock 40 mm-es lakatja ideális választás kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós, fekete borítású alumínium kivitel ellenáll a korróziónak és a karcolásnak. A 21 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH)
3 690 Ft

Master Lock Alumínium Lakat, Fekete, 40mm (9140EURDBLKLH) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. 51 mm-es edzett acél bilincs, műanyag burkolattal, mely az esetleges szennyeződések ellen véd. A legerõsebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minõséget.

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF)
6 290 Ft

Master Lock Lakat Excell, Laminált acél, 48 mm (M115EURDLF) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Laminált acél Lakat Excell, 45mm (M1EURDLH)
4 990 Ft

Master Lock Laminált acél Lakat Excell, 45mm (M1EURDLH) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Rézlakat, 40mm (140EURD)
2 390 Ft

Master Lock Rézlakat egy minoségi, edzett acélból készült bilinccsel, melyet a hozzátartozó kulccsal nyithat ki és zárhat le. A zárószerkezet megbízható, maximális biztonságot nyújt. Tökéletes választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek biztonságos lezárásához.

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD)
6 290 Ft

Master Lock Rozsdamentes acél Lakat Excell 70 mm (M40EURD) az egyedülálló Excell sorozat tagja, amely egyesíti a magas szintű biztonságot és a szabadalmaztatott dizájnt. A legerősebb és legtartósabb anyagokból készült. A Master Lock márkanév garantálja a minőséget.

Master Lock Sárgaréz Lakat 40mm (140EURDLH)
3 290 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat 40mm (140EURDLH) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. Az 51 mm-es erősített acél bilincs és az 40 mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD)
3 390 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 25 mm-es erősített acél bilincs és az 50mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURDLJ)
4 390 Ft

Master Lock Sárgaréz Lakat, 50mm (150EURDLJ) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 60 mm-es erősített acél bilincs és az 50mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD)
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Master Lock Sárgaréz Lakat, 70mm (170EURD) hatékony védelem az esetleges lopásokkal szemben. A 39 mm-es erősített acél bilincs és a 70mm-es sárgaréz lakat tökéletes biztonságot nyújt és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kiváló választás szekrényekhez, konténerekhez vagy egyéb tárolóegységek lezárásához. A Master Lock márkanév a garancia a tökéletes biztonságra!

Master Lock Sárgaréz lakat szett, 2 x 30 mm
3 390 Ft

Master Lock lakat szettje két darab 30 mm-es lakatot tartalmaz, melyek ideálisak kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 16 mm belső átmérőjű kengyel 5 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Master Lock Sárgaréz lakat szett, 2 x 40 mm
4 790 Ft

Master Lock lakat szettje két darab 40 mm-es lakatot tartalmaz, melyek ideálisak kisebb rekeszek, öltözőszekrények lezárására. A tartós sárgaréz kivitel ellenáll a korróziónak és az időjárásnak. A 22 mm belső átmérőjű kengyel 6 mm átmérőjű edzett acélból készült.

Richter Czech Kódolható lakat RV.25003.CRN
2 290 Ft

Kódolható cinkötvözetből készült lakat, melynek segítségével testreszabhatod saját kombinációját, amelyet bármikor megváltoztathatsz.

Richter Czech Oval.32 Lakat szett
2 490 Ft

Richter Czech Oval.32 Lakat szett 4 darab klasszikus öntöttvas lakatból és 3 hozzájuk tartozó kulcsból áll. Kiváló minőségű anyaga garancia a hosszú élettartamra.

Richter Czech RR724 Biztonsági lánc, 8 x 1500 mm
5 590 Ft

Richter Czech RR724 biciklizár 1,5 méteres hosszával biciklik és motorok számára is védelmet nyújt. Ellenálló védőszövettel van bevonva, a lánc vastagsága 8 mm. Anyaga teljes hosszában acél, a záron és a kulcslyukon műanyag bevonat található.

Richter Czech RR732 Számzáras biztonsági lánc, 6 x 900 mm
3 190 Ft

Richter Czech RR732 biztonsági zár kerékpárok számára nyújt megbízható védelmet. Ellenálló védőszövettel és számzárral ellátott, mely 100000 kombinációs lehetőséget biztosít. A lánc vastagsága 6 mm, anyaga teljes hosszában acél.

Richter Czech RV.OVAL.38.JU1
1 690 Ft

Öntöttvas lakat buborékfóliában színes nyomtatással és hellyel a nevek bevéséséhez.

Richter Czech RV.OVAL.38.JU2
1 690 Ft

Öntöttvas lakat buborékfóliában színes nyomtatással és hellyel a nevek bevéséséhez.

Richter Czech RV.TSA.12022.C függőlakat
2 490 Ft

Kódos, utazó TSA függőlakat kinyílásjelzővel, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna.

Richter Czech RV.TSA.21011.C függőlakat
1 890 Ft

Utazó TSA függőlakat poggyászra, a TSA tanúsítvány lehetővé teszi a lakat repülőtéri kinyitását, anélkül, hogy károsodna. Kulcs nélküli csukás – a kengyel megnyomásával.