Szépség és parfümök akció

Dermacol Könnyű fixáló púder (Invisible Fixing Powder) 13 g (árnyalat Natural)

Dermacol Könnyű fixáló púder (Invisible Fixing Powder) 13 g

4 150 Ft

Az átlátszó púder tökéletesen fixálja a sminket és egész nap visszafogja a bőr fényességét. A finom és könnyű szerkezet lágy és nagyon természetes megjelenést ad a bőrnek. Felvitele után a bőr ápolt kinézetűvé válik és védi a sminket az érintésektől.

Partnerünktől: Vivantis
Dermacol Bőrsimító sminkalap (Satin Make-up Base) (Mennyiség 10 ml)

Dermacol Bőrsimító sminkalap (Satin Make-up Base)

2 310 Ft

Kedvezményes csomagolás Satin Make-up Base! A bőrsimító sminkalap bársonyos, puha fóliát hoz létre a bőrön, amely tökéletesen sima és matt bőrt eredményez. Minimalizálja a finom vonalakat és a pórusokat. Kitölti a vonalakat, és megakadályozza, hogy a smink ráncokba kerüljön.

Partnerünktől: Vivantis
Dermacol Szemceruza (Precise Black) 1 ml (árnyalat Black)

Dermacol Szemceruza (Precise Black) 1 ml

2 030 Ft

Pontos és könnyű szempilla vonal megrajzolására még a kezdők számára is. A szempillák a szempillák közötti felvitelnek köszönhetően teltebbek. Kényeztesse magát a fekete mágia varázslatával a Black Sensation kollekcióval!.

Partnerünktől: Vivantis
Dermacol Tisztító micellás víz hialuronsavval 400 ml

Dermacol Tisztító micellás víz hialuronsavval 400 ml

2 690 Ft

A micellás víz gyengéden tisztítja és egy lépésben eltávolítja a sminket az arcról, a szemről és az ajakról, anélkül, hogy irritálná a bőrt. Nagyon hatékonyan távolítja el a vízálló sminkeket és a szennyeződéseket is.

Partnerünktől: Vivantis
Dermacol Éjszakai lifting krém BT Cell 50 ml
1x

Dermacol Éjszakai lifting krém BT Cell 50 ml

5 310 Ft

Az egyedülálló lifting krém koncentrált ránctalanító komplexszel hasonló eredményt mutat, mint a botulinum toxin injekciók utáni kezelés. Azonnal kisimítja a finom ráncokat, észrevehető eredmény az alkalmazás utáni első napon.

Partnerünktől: Vivantis