Loreal Paris Revitalift Eye ránctalanító szemkörnyékápoló 15 ml
3 400 Ft

A réteg a bőr ritka 8 liftingových komponensek, amelyek segítenek fenntartani a bőr szilárd és ráncossá szabad. 40 évvel a létrehozása és a hatékonyság fokozatosan csökken a ráncok és a szem kontúrjai elvesztik erejüket. Eye Cream RevitaLift ránctalanító és feszesítő a bőrt.


Loreal Paris Revitalift éjszakai ránctalanító krém 50 ml
3 850 Ft

A krém, amely hatékony a ráncok ellen. Csökkenti még a mély ráncokat. Éjszakai krém gazdagított hatásos hatóanyag elasztin. A hatóanyagok ellen gyengült elastenových szálakat, hogy tartsa a bőr rugalmasságát. Az alkalmazás után a bőrszövet tömöríteni. A krémet nők számára 35+.


Loreal Paris Revitalift Laser Renew fiatalító szemkörnyékápoló krém 15 ml
4 860 Ft

RevitaLift krém Laser Renew nem lézeres kezelések, de ezek hatása a simító ráncok tudja hozni. Krém kombinált hűtő fém applikátor hatékonyan kisimítja a ráncokat, csökkenti a duzzanatokat a szem alatti és hidratálja a bőrt. Biztosítja a látható eredmények 4 hét múlva! Alkalmas korosztály 40–60 év.


Loreal Paris Revitalift nappali ránctalanító krém 50 ml
3 850 Ft

Mivel 40 éve, a bőrsejtek megújulását lassítja fokozatosan, akár 50% -os. Ez a lassulás egyik oka a bőr öregedését. Krém egyedülálló új készítmény fokozza a hatékony hatóanyag elasztin. A hatóanyagok gyorsuló bőrsejtek regenerálódását és okoz ráncokat és erőtlenség.