Clinique Fresh Pressed (Daily Booster With Pure Vitamin C 10%) 4 x 8,5 ml
23 730 Ft

Clinique frissen préselt C-vitamin anti-aging szérumot minden olyan bőrtípusra tervezték, amely a finom ráncok ellen küzd. Meglazítja és ápolja a bőr rugalmasságát és erejét. Ezenkívül egységesíti a bőr színtónusát és megvilágítja a bőrt. Enyhíti a pigmentfoltokat és antioxidáns hatása van. .

Le Chaton Élénkítő szérum C-vitaminnal  C Doré 30 g
9 040 Ft

A szérum élénkíti és energizálja az arcbőrt, segíti a bőr regenerálódási folyamatát, véd a külső hatások ellen, egységesíti az arcbőr színét, rendszeres használata bőrfeszesítő hatással bír.  A szérum igénybevett, pigmentfoltok kialakulására hajlamos bőr ápolására alkalmas. .

Martiderm Platinum Photo Age ampulla 10% C-vitaminnak 10 x 2 ml
18 560 Ft

A Photo-Age ampullák intenzíven ellensúlyozzák a bőr öregedését. Hidratálják, erősítik és ragyogják a bőrt, segítenek csökkenteni a ráncokat. Nyugtatják és regenerálják a napbőrt, és védik az UV sugárzás hatásait. Ezért alkalmasak a rendszeres használatra, különösen nyáron és tavasszal.

RYOR Szérum retinollal Skin Care 30 ml
4 290 Ft

A könnyű, jól felszívódó szérum teljesen helyettesíti a retinoidok hatását, de nem rendelkezik kedvezőtlen tulajdonságokkal – napfény intoleranciával. A retinoidok az A-vitamin származékai.

Sesderma C-VIT (Moisturizing Facial Cream) 50 ml
14 030 Ft

A hidratáló arckrém a fáradt, unalmas és energiát áteresztő bőr megmentése. Megakadályozza és kezeli az öregedés hatásait, visszanyeri a bőr életképességét, erősségét, rugalmasságát és gyönyörű színét. Napról napra a bőre erősebb lesz, simább, nedves és fényesebb lesz.