225 termék

Auriga Auriderm (XO Cream)
6 430 Ft

Az Auriderm XO zúzódása és a zúzódásgátló krém krém a zúzódás felgyorsítására. Speciálisan kifejlesztve a legújabb technológiák és nanoszomák (a hatóanyagot tartalmazó mikrorészecskék) felhasználásával.


Auriga Eye Cernor XO (Eye Cream) 10 ml
6 660 Ft

6 140 Ft

Akció

A Cernor XO Eye Cream hatékonyan harcol a sötét karikák szeme alatt, és azonnali eredményeket biztosít. Egyedülálló összetétele K-vitamin-oxidot tartalmaz, amely erősíti és védi az erek falát, és ezáltal hozzájárul vízszivárgásukhoz.


Avéne PhysioLift ráncfeltöltő éjszakai krém (Wrinkle Filler) 15 ml
10 430 Ft

Éjszakai krémek összetételét hatékonyan betölti finom vonalak, valamint a mély karcolások a homlokon, vagy bárhol a ajakkontúrt. Ellen hatékony a bőr öregedését, teszi hozzá a lágyság és a fényerőt. Obličej memória kontúrokat elvégezni úgy, hogy akkor fiatalnak néz ki. Alkalmas az érzékeny bőrt.


Avéne Termální voda spray-Eau Thermale (Thermal Spring Water)
1 270 Ft

Termální voda permet nyugtató és gyulladásgátló hatások és gondoskodik az érzékeny és túlérzékeny bőrt. Nyugtatja bőrpír és irritáció okozta a napot. Úgy tervezték, minden korosztály számára, fel lehet használni a babák pelenkakiütés és egyéb bőrirritációk, például.


Avéne XeraCalm lipidpótló tusoló olaj (Lipid Replenishing Cleansing Oil) 400 ml
4 760 Ft

Lipid-natúr finom olajmentes szappan gyengéden tisztítja a bőrt a gyermekek és a felnőttek. Védi a bőrt a kiszáradástól, és enyhíti a stresszt okozta kellemetlenségektől száraz bőrt. Mosás olaj erősíti a természetes védőgátat a bőr és ez megkönnyíti, hogy ellenálljon a kellemetlen külső hatásoktól.


Bioderma Atoderm Lait testápoló 200 ml 
4 700 Ft

Védő és hidratáló komponensek Atoderm dúsított tej folyékony kristályok, garantálják intenzív hidratálást és elnyújtott hatást.


Bioderma Atoderm PP Baume bőrfinomító krém (Ultra-Nourishing Emollient Balm)
7 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyugtató balzsam Atoderm PP miatt egyedülálló és továbbfejlesztett készítmény serkenti a természetes helyreállítási folyamatok helyén a bőr barrier. Ajánlott nagyon száraz és atópiás érzékeny bőrt. Lehet használni az arcon és a test, a felnőttek, gyermekek és csecsemők. Anélkül, parfüm és irritáló.


Bioderma Atoderm tusfürdő (Crème De Douche)
2 430 Ft

Kenő, átalakítása és hidratáló tusfürdő száraz, nagyon száraz, érzékeny és atópiás bőrt a csecsemők, gyermekek és felnőttek. Dúsított hidratáló, anti-kiszáradás összetevőket, amelyek lehetővé teszik, hogy a víz visszatartására a felső réteg a bőr, és megakadályozzák a párolgás.