Avéne Termální voda spray-Eau Thermale (Thermal Spring Water)
1 310 Ft

Termální voda permet nyugtató és gyulladásgátló hatások és gondoskodik az érzékeny és túlérzékeny bőrt. Nyugtatja bőrpír és irritáció okozta a napot. Úgy tervezték, minden korosztály számára, fel lehet használni a babák pelenkakiütés és egyéb bőrirritációk, például.


Auriga Eye Cernor XO (Eye Cream) 10 ml
6 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Cernor XO Eye Cream hatékonyan harcol a sötét karikák szeme alatt, és azonnali eredményeket biztosít. Egyedülálló összetétele K-vitamin-oxidot tartalmaz, amely erősíti és védi az erek falát, és ezáltal hozzájárul vízszivárgásukhoz.


Avéne PhysioLift ráncfeltöltő éjszakai krém (Wrinkle Filler) 15 ml
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éjszakai krémek összetételét hatékonyan betölti finom vonalak, valamint a mély karcolások a homlokon, vagy bárhol a ajakkontúrt. Ellen hatékony a bőr öregedését, teszi hozzá a lágyság és a fényerőt. Obličej memória kontúrokat elvégezni úgy, hogy akkor fiatalnak néz ki. Alkalmas az érzékeny bőrt.


Avéne XeraCalm lipidpótló tusoló olaj (Lipid Replenishing Cleansing Oil) 400 ml
4 880 Ft

Lipid-natúr finom olajmentes szappan gyengéden tisztítja a bőrt a gyermekek és a felnőttek. Védi a bőrt a kiszáradástól, és enyhíti a stresszt okozta kellemetlenségektől száraz bőrt. Mosás olaj erősíti a természetes védőgátat a bőr és ez megkönnyíti, hogy ellenálljon a kellemetlen külső hatásoktól.


Bioderma Atoderm PP Baume bőrfinomító krém (Ultra-Nourishing Emollient Balm)
4 960 Ft

Nyugtató balzsam Atoderm PP miatt egyedülálló és továbbfejlesztett készítmény serkenti a természetes helyreállítási folyamatok helyén a bőr barrier. Ajánlott nagyon száraz és atópiás érzékeny bőrt. Lehet használni az arcon és a test, a felnőttek, gyermekek és csecsemők. Anélkül, parfüm és irritáló.


Bioderma Atoderm tusfürdő (Crème De Douche)
4 830 Ft

Kenő, átalakítása és hidratáló tusfürdő száraz, nagyon száraz, érzékeny és atópiás bőrt a csecsemők, gyermekek és felnőttek. Dúsított hidratáló, anti-kiszáradás összetevőket, amelyek lehetővé teszik, hogy a víz visszatartására a felső réteg a bőr, és megakadályozzák a párolgás.


Bioderma Matricium bőrszövet megújító ampulla sérült bőrre 30 x 1 ml
14 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy készítmény, amely segíti olyan felszíni bőrelváltozások és sérült bőr regenerálódását, amelyeket bőrgyógyászati kezelések, lézeres kezelés, peeling, az első fokú égési sérülések okozta hegek, és lokalizált bőrirritáció (nap, szél, hideg, hormonális rendellenességek) okozta.