Maximo ujjas gyerek kesztyű
3 890 Ft

Újdonság

Gyerek téli kesztyű pamutból szőtt, a nagy múltú Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. A kesztyűk kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 előírásainak, amelyek a bőrrel való érintkezéssel kapcsolatosak.

Maximo fiú termo kesztyű

Maximo fiú termo kesztyű

Értékelés: 4,7
4 690 Ft 4 290 Ft

Újdonság

Fiú téli kesztyű a német Maximo márkától, amelyek a hideg télen is melegen tartják kincsedet. Tépőzáras a könnyű felvevéshez, praktikus fűzővel, hogy nehezebb legyen elveszíteni. Kényelmes és szellőző anyagból készülnek, és megfelelnek Öko-Tex Standard 100 bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo lány termo kesztyű

Maximo lány termo kesztyű

Értékelés: 3,4
4 690 Ft

Újdonság

Fiú téli kesztyű a német Maximo márkától, amelyek a hideg télen is melegen tartják kincsedet. Tépőzáras a könnyű felvevéshez, praktikus fűzővel, hogy nehezebb legyen elveszíteni. Kényelmes és szellőző anyagból készülnek, és megfelelnek a bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo Lány thermo egyujjas kesztyű
9 890 Ft

Újdonság

gyerek egyujjas kesztyű ideális kiegészítője a télnek. Minden gyermeknek ajánlott. A Maximo thermo egyujjas kesztyű lányoknak játékos kialakítással rendelkezik.

Maximo Fiú thermo egyujjas kesztyű
9 890 Ft

Újdonság

gyerek egyujjas kesztyű ideális kiegészítője a télnek. Minden gyermeknek ajánlott. A Maximo thermo egyujjas kesztyű fiúknak játékos kialakítással rendelkezik.