JACKY Fiú szett body sárkánnyal és nadrág Kids Kingdom organikus pamutból 3321310
10 290 Ft

Újdonság

Jacky Kids Kingdom sárkányos bodyból és nadrágból álló szett fiúknak ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú body a nyaknál és a lábak között is rögzíthető az egyszerű öltöztetés és pelenkacsere érdekében. A nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Zebra 3321020 body és nadrág szett gyerekeknek
9 690 Ft

Újdonság

Jacky márka gyerek body és nadrág szettje ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú body a nyaknál és a lábak között is rögzíthető az egyszerű öltöztetés és pelenkacsere érdekében. A nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Sweet Home 3321060 átlapolt body és lábfejes nadrág szett lányoknak
9 890 Ft

Újdonság

Jacky Sweet Home átlapolt body és lábfejes nadrág szettje lányoknak ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú átlapolt body szétkapcsolható, így megkönnyíti az öltöztetést és a pelenkacserét. A lábfejes nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Sweet Home 3321070 egeres body és nadrág szett lányoknak
9 690 Ft

Újdonság

Jacky Sweet Home egeres body és nadrág szettje lányoknak ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú body a nyaknál és a lábak között is rögzíthető az egyszerű öltöztetés és pelenkacsere érdekében. A nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Fiú szett body és nadrág Boys In The Wood organikus pamutból 3321250
11 490 Ft

Újdonság

Jacky Boys In The Wood fiú pólóból és nadrágból álló szett ideális választás a hidegebb napokra. A hosszú ujjú body a nyaknál és a lábak között is rögzíthető az egyszerű öltöztetés és pelenkacsere érdekében. A nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Lovely Bear 3321160 organikus pamut póló és nadrág szett lányoknak
10 890 Ft

Újdonság

Az organikus pamutból készült Jacky Lovely Bear póló és nadrág szett lányoknak ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú, nyakán patentos póló megkönnyíti az öltözködést. A nadrág derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

JACKY Lány leggings és póló szett Dresses 3321560
9 190 Ft

Újdonság

Dresses szíves póló és leggings lányoknak a Jacky márkától ideális választás hidegebb napokra. A hosszú ujjú póló a nyakánál kigombolható, ami megkönnyíti az öltözködést. A leggings derekán rugalmas gumi található, mely nem szorít, ezért kényelmes viselet.

Just Too Cute Gyerek 8 db-os ajándékszett - elefánt esernyővel W0760
16 990 Ft

Újdonság

Aranyos ajándékkészlet elefánt motívummal remek választás újszülött baba számára. A készlet tartalmaz overált, sapkát, kesztyűt, előkét, rövid ujjú bodyt, kabátot, nadrágot és védőhuzatot. A baba teljes mértékben ki fogja használni a készlet minden darabját, különösen az élete első hónapjaiban.

Just Too Cute Fiú babaruha szett póló, kantáros nadrág és sapka W0606
11 890 Ft

Újdonság

A kényelmes és praktikus póló, sapka és kantáros nadrág babaruha készletet minden baba teljes mértékben ki fog használni! A sapka csomóval állítható. A póló laza és nagyon puha. A kantáros nadrág melegíti a hátát és védi a hasát, miközben nem nyomja sehol. Patentok vannak a lábak között.

Just Too Cute Fiú ajándék szett 7 darab - tigris W0740
9 590 Ft

Újdonság

A tigris motívummal ellátott aranyos ajándékkészlet remek választás egy újszülött számára. A készlet tartalmaz huzatot, sapkát, kesztyűt, mellényt, rövid ujjú body-t, mosdókendőt és csomagolópapírt. Pamutból készült.

Just Too Cute Gyermek ajándék szett 7 darab - elefánt esernyővel W0748
9 890 Ft

Újdonság

Az elefánt az esernyővel motívummal ellátott aranyos, rózsaszín-fehér ajándékkészlet remek választás egy újszülött számára. A készlet tartalmaz huzatot, sapkát, kesztyűt, mellényt, rövid ujjú body-t, mosdókendőt és csomagolópapírt. Pamutból készült.

Just Too Cute Fiú ajándék szett 7 darab - elefánt esernyővel W0749
9 890 Ft

Újdonság

Praktikus, kék-fehér ajándékkészlet, elefánt esernyővel motívummal, kiváló választás egy újszülött számára. A készlet tartalmaz overált, sapkát, kesztyűt, mellényt, rövidujjú bodyt, 2 mosókendőt és egy védőhuzatot. Pamutból készült.