Baba-mama

TrueLife NannyCam H32
594x

TrueLife NannyCam H32

42 490 Ft

TrueLife NannyCam H32 digitális videó baba monitor átlátható színes 3,2 átmérőjű LCD kijelzővel, szobahőmérővel, automatikus éjszakai móddal. A hang és kép továbbítására magas minőségű, mind a nappal és éjszaka. Nyugalomban és biztos lehetsz abban, hogy a közeliekkel, minden rendben van, mivel a felhasznált digitális technológia 2.4Ghz-es frekvencián biztosítja a biztonságos és stabil jelet.

Forgalmazó: MALL
Bright Starts Utazó játszószőnyeg 2v1 Out on the Town 0m+
19x

Bright Starts Utazó játszószőnyeg 2v1 Out on the Town 0m+

10 490 Ft

2Az1ben játszószőnyeg a Bright Stars márkától, amely pelenkázó alátétként és játszószőnyegként szolgálhat. A színes boltív játékokat tartalmaz, amelyek lekötik a gyermek figyelmét. Egyszerűen összecsukható, így magaddal viheted.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer KING II 2022 Cosmos Black, Fekete/Fekete
286x

Britax Römer KING II Gyerekülés, Fekete

68 990 Ft
Ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszerrel, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Forgalmazó: MALL
Fisher-Price Takaró az aktív 2 az1-ben szórakoztatásért
32x

Fisher-Price Takaró az aktív 2 az1-ben szórakoztatásért

11 990 Ft

A vicces takaróval a gyerekeknek aktív élményben lesz részük otthon és az utazás során is! Kellemesen puha és szép színes számokkal, zajos pandával és aranyos állat barátaival, akik a kisgyermeked társai lesznek, akár játszik, akár fekszik.

Forgalmazó: MALL
Britax Römer Adventure 2022 Black
651x

Britax Römer Adventure gyerekülés

30 190 Ft
Ingyen szállítás

Römer Adventure Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

Forgalmazó: MALL
KinderKraft GRANDE Black 2019
801x

KinderKraft GRANDE 2019

51 990 Ft

luxus Grande LITE babakocsi a Kinderkraft márkától nemcsak praktikus, de tökéletes divatos kiegészítő is. Legyen Ön is trendi egy új babakocsival ökológiai bőr markolattal.

Forgalmazó: MALL
TrueLife Care Q10 BT
4x

TrueLife Care Q10 BT

21 490 Ft

Könnyísd meg a lázmérés folyamatát megfázás vagy influenza esetén a TrueLife Care Q10 BT érintésmentes lázmérővel. A lázmérő másodpercek alatt 0,1°C pontossággal képes mérni a hőmérsékletet. Három mérési üzemmódot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy érintés nélkül mérd a pontos hőmérsékletet a fülben vagy a homlokon, valamint tárgyakról vagy folyadékokról.

Forgalmazó: MALL
TrueLife Care Q6
12x

TrueLife Care Q6

8 390 Ft

A TrueLife Care Q6 érintésmentes hőmérővel megkönnyítheted a hőmérséklet mérését influenza vagy megfázás esetén. A hőmérsékletet egy másodperc alatt képes megmérni 0,1 °C-os pontossággal. A TrueLife Care Q6 két mérési módot kínál, amelyeknek köszönhetően személyek vagy tárgyak , illetve folyadékok pontos hőmérsékletét is megmérheted.

Forgalmazó: MALL
TrueLife Care Q9
7x

TrueLife Care Q9

15 490 Ft

Könnyísd meg a lázmérés folyamatát megfázás vagy influenza esetén a TrueLife Care Q9 érintésmentes lázmérővel. A lázmérő másodpercek alatt, 0,1°C pontossággal képes mérni a hőmérsékletet. A TrueLife Care Q9 három mérési üzemmódot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy érintés nélkül mérd a pontos hőmérsékletet a fülben vagy a homlokon, valamint tárgyakról vagy folyadékokról.

Forgalmazó: MALL
TrueLife Invio BW Double
54x

TrueLife Invio BW Double

18 990 Ft

A TrueLife Invio BW double multifunkciós melegítő és sterilizátor egyben 2 cumisüvegre ajánlott. A tej és a tápok gyors melegítésének funkcióján kívül a melegítő praktikus sterilizáló funkcióval is el van látva.

Forgalmazó: MALL
TrueLife Invio BW Single
40x

TrueLife Invio BW Single

14 490 Ft

A TrueLife Invio BW single elektromos melegítő nagy gyorsaságú és egyenletes melegítéssel, több, előnyben részesített hőmérséklettel, valamint a hőmérsékletet megtartó Keep Warm funkcióval van ellátva. Mindezt csendes működés és egyszerű karbantartás mellett.

Forgalmazó: MALL
TrueLife NannyCam R360
16x

TrueLife NannyCam R360

59 490 Ft

Kétirányú bébiőr, öt hüvelykes képernyővel felszerelve. Csatlakoztathatsz két kamerát és figyelheted két különböző szobában a gyerekeket. A TrueLife NannyCam R360 lehetővé teszi a kamera függőleges és vízszintes forgatását. A kamera lehetővé teszi az éjszakai üzemmódot, így biztosítja a minőségi képátvitelt. Jeltartomány akár 300 méterig. Hosszú üzemidejű akkumulátor.

Forgalmazó: MALL