HASBRO Trollok Játékfigura-43%
2 283 Ft

1 290 Ft

Akció

HASBRO Trollok Játékfigura vidámságot hoz a gyerekek életébe. Itt az alkalom, hogy összegyűjtsd az összes Troll figurát! Mindegyik figurának egyedi megjelenése és stílusa van, válassz kedvedre!


HASBRO Jenga Pass-34%
10 037 Ft

6 590 Ft

Akció

Élvezd a feszültséget a klasszikus Jenga játékban a játékasztalon kívül is az új Jenga Pass játékkal. Tartsd a kezedben a torony lényegét! Légy óvatos a kockák eltávolításakor, hogy a torony ne pont neked dőljön össze, és az egészet tovább add az ellenfeleidnek, és ez valóban nyugodt kezet igényel!


HASBRO Trollok Town Multipack, Wild hair-46%
7 399 Ft

3 990 Ft

Akció

HASBRO Trollok Town Multipack, Wild hair segítségével több trollt szerezhetsz be egyszerre. A DreamWorks híres figuráit most már a kezedben tarthatod! Fésűvel és csattal, hogy variálhasd kedvedre a kinézetüket.


HASBRO TROLLS Figura extra hosszú hajjal - Smidge-69%
4 290 Ft

1 290 Ft

Akció

Kicsi trollok extra hosszú hajjal 13 cm méretekkel, amelyeket fésülhetsz, befonhatsz, és ösztönöznek a gyűjtésre! Gyűjtsd össze a kedvenc hőseidet és építsd fel a kis városodat. Ráadásul minden karakternek ki van nyomtatva a gyönyörű hajába egy saját ismertetőjel.


HASBRO TROLLS játékkészlet - ikrek-34%
12 090 Ft

7 890 Ft

Akció

készen állsz a trollokkal való szórakozásra ezekkel a DreamWorks animált film által inspirált figurákkal? A gyermekek megkedvelik ezt a játékkészletet és a két parádés figurával rengeteget szórakozhatnak. Fésülhetik hosszú színes hajukat és különböző frizurákat alkothatnak.


HASBRO Trollok Meddy hajstúdiója-56%
4 581 Ft

1 990 Ft

Akció

Hasbro Trollok Meddy hajstúdiója haját könnyen lehet fésülni és nagyon változatos frizurákat lehet készíteni. A figurához sokféle kiegészítő tartozik. A játék használata 4 éves kor felett ajánlott.