Piatnik Insectini-30%
2 992 Ft

2 090 Ft

Akció

Insectini egy játék 36 vicces álatkáról, amelyek az erős szél miatt elvesztették a menedéküket. Segíts nekik újból megtalálni a menedéküket a megfelelő kártyák által. A győztes az, akinek ez a leggyorsabbansikerül. A játék alkalmas játékosoknak 5 éves kortól .


Piatnik Bumpi
4 390 Ft

Akció

A játékosok célja, hogy egymást megelőzve elsőként megtalálják azt a bumpi kockát, amelyiken az a kombináció van, amelyiket a feladványkártya mutatja, és így minél több feladatkártyát gyűjtsenek. A bumpi kockák rugalmasak. Amikor lenyomjuk, kilapulnak, de ha elengedjük, akkor mulatságosan felpattannak, és újra visszanyerik formájukat.


Piatnik Chicken out!-29%
2 391 Ft

1 690 Ft

Akció

A játék a ** nyughatatlan tyúkok számolásáraalapozik, ami néha nagyon nehéz. Vigyázz a rókára, aki ki tudja hozni a tyúkokat a sodrukból. A nyerésre csak annak van esélye, akinek gyorsak a reflexei és nem lépi túl a 21-et. Alkalmas játékosoknak **7 éves kortól.


Piatnik Circo Delfino-29%
2 391 Ft

1 690 Ft

Akció

A delfin show éppen kezdődik. Aki elsőnek találja meg a zsonglőrművészek egyik táncalakítóját, az lesz a győztes. Csak jó látásra van szükséged, és gyors reagálásra. Alkalmas játékosoknak 7 éves kortól.


Piatnik Pexeso&Domino-Fiókák-30%
2 992 Ft

2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Két nagyon népszerű játék Pexeso és Domino egy csomagban. Mindkét játék fiókák motívumokkal **. Ezekkel a játékokkal a memóriát és a finom motorikus képességeket gyakoroljátok. Mindkét játék alkalmas arra, hogy az egész család játsszon a gyermekekkel **4 éves kortól.


Piatnik Pexeso&Domino-Tűzoltó autók-30%
2 992 Ft

2 090 Ft

Akció

Két nagyon népszerű játék Pexeso és Domino egy csomagban. Mindkét játék tűzoltó autók motívumokkal **. Ezekkel a játékokkal a memóriát és a finom motorikus képességeket gyakoroljátok. Mindkét játék alkalmas arra, hogy az egész család játsszon a gyermekekkel **4 éves kortól.