Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-33%
19 740 Ft

13 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.


Woody Perfect konyhai készlet fajáték
4 990 Ft

4 390 Ft

Akció

A jól ismert Woody cég ismét egy zseniális fa termékkel ajándékozza meg a kicsiket! Ebben a szuper szettben minden megtalálható ami a finom sütemény elkészítéséhez szükséges. Segítségével a kicsik is átélhetik a sütemény készítés varázsát! És ami a legcsodálatosabb ebben a játékban, hogy a kicsik szórakozás közben fejlesztik képességeiket!


Woody Konyhai kuglófsütő szett
4 990 Ft

4 390 Ft

Akció

Rozsdamentes konyhai sütő szett gyerekeknek, amely valódi, sütőben történő sütésnél** is használható. A gyerekek így saját kuglófot, tortát vagy püspökkenyeret is készíthetnek. Tányérok és villák is a rendelkezésükre állnak.


Woody Muffint sütünk - Konyhai szett-20%
4 990 Ft

3 990 Ft

Akció

A praktikus konyhakészlet tartalmaz mindent, amire egy ügyes gazdasszonynak szüksége lehet az édes finomságok készítéséhez, ez esetben muffin sütéshez. Van itt keverőtál a tésztára, adagólók, teflonforma a muffin sütéshez, 18db papírkosárka, sodrófa, kenőkanál és konyhai kötény. Mindez egy praktikus papír kofferban.