Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
10 330 Ft

Akció

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

Bino Pizzavágó Játék Készlet
5 290 Ft

Bino pizzavágó készlet tökéletes kiegészítője minden kislány álomkonyhájának. Az élethű pizzaszeletek és tartozékai kiváló minőségű fából készültek, így nem csak valósághűek, de tartósak is. A gyermek kedvére pakolhat feltéteket a pizzaszeletekre, amelyeket egy szeletelővel tud felvágni. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
3 790 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

Bino Mágneses kétoldalú rajztábla
6 690 Ft

Bino Mágneses tábla két különböző oldalával gondoskodik róla, hogy a kicsik ne unjanak rá egyhamar a rajzolásra. Egyik oldala hagyományosan, krétával, míg a másik táblafilccel használható, így változatos módon fejleszti a gyerekek kézügyességét. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Bino Bölcső és takaró

Bino Bölcső és takaró

Értékelés: 4,5
9 290 Ft

BINO bölcső egy klasszikus fából készült baba bölcső. Részletesen kidolgozott, minőségi anyagok felhasználával készült. A bölcső része a takaró és a párna.

Bino 11 darabos zománcozott edénykészlet
4 390 Ft

Edények minden kis szakácsnak és szakácsnőnek zománcozott kivitelben. Alkalmas beltérben és kültérben egyaránt. Tökéletes készlet kiegészítőkkel minden gyereknek, akik szakácsosat szeretnek játszani. Az edények színes díszített körökkel vannak díszítve.

Bino Aktív kocka 7v1

Bino Aktív kocka 7v1

Értékelés: 4,7
11 290 Ft

A kis kíváncsi gyerekek élvezni fogják ezt a többfunkciós fa kockát ** játékos tevékenységekkel **. Ugyanakkor, ha játék közben fejleszti a ** motoros képességeket ** és javítja ** más készségeket **.

Bino Állatkerti vonat Fajáték
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.

Bino Bella Florina Fajáték

Bino Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,7
4 890 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.

Bino Fa vonat állatokkal 8ks-7%

Bino Fa vonat állatokkal 8ks

Értékelés: 4,6
5 290 Ft 4 890 Ft

Színes fa vonat két vagonnal, amelyeken tehenek és lovak utaznak, gyönyörű játék a kisebb gyerekeknek. Húzhatják, feltehetik az állatokat a vagonokba vagy csak úgy játszhatnak vele

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

Bino Húzogatós zsiráf-10%

Bino Húzogatós zsiráf

Értékelés: 4,6
6 390 Ft 5 690 Ft

Bino Húzogatós zsiráf aranyos barátja lehet a gyermekeknek. Vicces formájával és kedves színével hamar a gyermekek szívébe lopja magát. A magas színvonalú kivitelezés biztosítja a biztonságos játékot.

Bino Játékdob

Bino Játékdob

Értékelés: 4,6
6 090 Ft

Bino Játékdobot minden kis zenész egycsapásra megszereti! A pánttal ellátott, ütőkkel érkező dobbal a gyermekek zenekari tagok, vagy akár katonák bőrébe bújhatnak, miközben közelebb kerülnek a zenéhez és fejlesztik ritmusérzéküket. A kényelem érdekében a pánt állítható.

Bino Kalapácsos ütögető játék házacska-20%
6 090 Ft 4 860 Ft

Akció

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. A kalapácsos ütögetős játék támogatja a gyermek motorikáját és mozgáskoordinációját a formák leütése során. Evvel a játékkal a gyermek garantáltan szórakozik.

Bino Kiskocsi kockákkal, 19 ks
3 190 Ft

A természetes kivitelezésű vidám kerekű fa kiskocsi sokszínű kockákkal minden ifjú építőmester alapvető felszereléséhez tartozik. Nagyszerű segédeszköz az alkotó készség és motorika fejlesztéséhez.

Bino Mik tartoznak össze? - képkirakó Fajáték
3 290 Ft

Bino Mik tartoznak össze? képkirakóval a gyerekek megtanulják az állatok, járművek, játékok, hétköznapi tárgyak és évszakok kategóriákba sorolását. A sor elejére kitehető kategóriakártya tartalmazza az összes többi oda tartozó képet, így könnyebb dolguk lesz a kicsiknek. 3 éves kortól aánlott.

Bino Fajáték Minizenekar készlet
7 290 Ft

ABino Minizenekar készlettel muzsikuspalántái sosem fognak unatkotzni! Egyetlen dobozban egy egész kis zenekarnak elegendő hangszert talál – a csomag egy csörgődobot, csörgőket, egy sípot, egy pár rumbatököt és egy pár ritmusütő botot is tartalmaz. Kiválóan alkalmas a ritmusérzék fejlesztésére és zenei oktatáshoz; erősíti a gyermekek zenével való kapcsolatát.

Bino Nagy puzzle

Bino Nagy puzzle

Értékelés: 4,9
3 790 Ft

Bino nagy puzzle segítségével a gyerekek megismekedhetnek a farm állataival és különböző munkafolyamatokkal az etetéstől a betakarításig. A formákat a megfelelő alakú mélyedésekbe kell beilleszteni. A képek kezelését az apró fugantyúk teszik egyszerűbbé a kicsik számára. 3 éves kortól ajánlott.

Bino Rozsdamentes játék edénykészlet, 8 db
6 790 Ft

Bino rozsdamentes edénykészlete tökéletes kiegészítője gyermeke álomkonyhájának. A kifejezetten élethű edények rozsdamentes acélból készültek, így nem csak valósághűek, de hosszú távon is tartósak. A gyermekek szívesen játszanak a készlettel, főznek benne vacsorát a szüleiknek, s közben igazi szakácsnak érezhetik magukat. A készlet minden 3 évnél idősebb gyermek számára kiváló választás.

Bino Traktor utánfutóval

Bino Traktor utánfutóval

Értékelés: 4,7
6 290 Ft

Bino traktor utánfutóval ideális játék 3 évnél idősebb gyermekeknek. A fából készült játékhoz az ABC betűit tartalmazó fakockák is tartoznak, melyek elősegítik gyermeke tanulását.

Bino Fajáték Xilofon - 12 hangú-43%
4 190 Ft 2 350 Ft

Akció

Bino Xilofon vidám színeivel vonzó játék a gyermekek számára. A hangszer 12 finomrahangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által kedvelt hangszer szórakoztató és a kicsik képességeit is fejleszti.

Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,5
5 690 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Bino Fa babaház bútorral, 17 db
36 990 Ft
Ingyen szállítás

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.

Bino Fa parkoló lifttel-26%

Bino Fa parkoló lifttel

Értékelés: 3,5
14 890 Ft 10 890 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.

Bino Fajáték Vasút Szett 70 darabos
13 590 Ft

Építsen gyermeke vasútvonalat, válasszon a rengeteg tartozék közül. A csomag 70 darabot tartalmaz. Élje ki kreativitását.

Bino Tűzoltóállomás, 13 darabos-21%
20 690 Ft 16 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Éld át a gyermekekkel a tűzoltó kalandokat ezzel a minőségi fa készlettel, amely tartalmaz tűzoltóállomást, tűzoltóautót, helikoptert és figurát és más kiegészítőt

Bino Motoros kocka 5-in-1

Bino Motoros kocka 5-in-1

Értékelés: 4,7
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A multifunkciós motoros kocka jó minőségű fa játék az apró ezermestereknek. A sokféle tevékenységnek köszönhetően, amelyeket a gyermek a kocka minden oldalán végezhet, edzi a kezek finom motorikáját, a logikát és összpontosítást.

Bino  Fa vonatkocsik Fajáték-11%

Bino Fa vonatkocsik Fajáték

Értékelés: 4,6
6 290 Ft 5 590 Ft

Bino fa vonatkocsi idális ajándék a gyermekek számára. A játék nagyon szórakoztató, ugyanakkor az élénk színek és formák fejlesztik a kicsik képességeit. A kiegészítő kockáknak és házaknak köszönhetően a gyermekek kreítivitása is fejlődik. A vonat minőségi fából készült, amely ártalmatlan az egészségre.

Bino Golyópálya 40db

Bino Golyópálya 40db

Értékelés: 4,7
6 890 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

Bino Játék háromkerekű babakocsi
12 990 Ft

Bino Játék háromkerekű babakocsi tökéletes hordozó a kislányok babáinak. Színes, vidám megjelenése még hangulatosabbá tesz egy nagy sétát; nagy pakoló része megkönnyíti a bevásárlást. A babák épségéről a biztonsági öv gondoskodik.

Bino Pillangós babakocsi kivehető mózeskosárral
14 890 Ft 14 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bino Pillangós babakocsi kivehető mózeskosárral gyermeke kedvenc játéka lesz. Legféltettebb babáját viheti el a nagy sétákra. Napellenzővel, puha fekvőfelülettel rendelkezik, a kivehető mózeskosárral pedig többfunkcióssá válik. Játék után könnyedén összecsukható az egyszerűbb tárolás érdekében.

Bino Mini kanapé bagoly mintával, Rózsaszín-65%
55 990 Ft 19 490 Ft
Ingyen szállítás

BINO Mini kanapé aranyos bagoly mintákkal szép és kényelmes kiegészítője lehet minden kislány szobájának. Kompakt kialakítása maximális kényelmet és biztonságot nyújt a mindennapokhoz. Könnyedén mozgatható, ezáltal nemcsak pihenésre, olvasásra, hanem tévé nézésre is használható.

Bino Tündér gyereksátor

Bino Tündér gyereksátor

Értékelés: 4,4
6 590 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.

Bino Rózsaszín Fajáték ágy, Mintás ágyneművel-18%
7 490 Ft 6 090 Ft

Akció

Bino Rózsaszín fa játék ágynak, mintás ágyneművel olyan a kidolgozása, akárcsak az igazinak! A kislányok örömmel fogják a babájukat az ágyba fektetni és betakargatni. A rózsaszín alapon virágmintás ágy támláján szív alakú metszés található, amely még inkább kifejezi a termék kislányos stílusát.

Bino Xilofon

Bino Xilofon

Értékelés: 4,6
4 490 Ft

ABino ívelt fém xilofon vidám színeivel vonzó játék gyermeke számára,. és még készségei fejlesztésében is segíthethi őt. A hangszer 11 finomhangolt rezgőlemeze a kreativitáshoz kellően széles hangterjedelmet biztosít. A gyermekek által rendkívül kedvelt ütős hangszer, mellyel bármelyik kisgyermek biztonságosan, önfeledten szórakozhat.

Bino Mászóalagút - zöld hernyó
6 790 Ft

BINO Mászóalagút egy népszerű játék, mely nemcsak kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít legyőzni félelmüket az ismeretlentől. A szórakoztató, színes hernyóban való játék fokozza a fiziai állóképességet.

Bino Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
22 990 Ft

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Bino Golyópálya - 66 db Fajáték
11 290 Ft

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.

Bino Daru tartozékokkal 14 ks-7%

Bino Daru tartozékokkal 14 ks

Értékelés: 4,1
7 090 Ft 6 590 Ft

Viditsd fel a kis építőmesteredet ** egy nagy sárga daruval ** és annak széles körű ** ** tartozékaival **. Azonnal beleszeretnek majd az épitésvezető szerepébe!

Bino Elefánt alakú gyereksátor
8 890 Ft

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.

Bino Ovális Vonat készlet

Bino Ovális Vonat készlet

Értékelés: 4,6
5 190 Ft

Bino Ovális Vonat készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és a szállító vagonok kerekei illenek bele. A teljes készlet kíváló minõségû fából készült. A Bino márkanév garancia a minőségre!