ADC Blackfire Star Wars figura Finn Stormtrooper 45 cm
13 675 Ft 7 310 Ft

A Star Wars Finn műanyag figura Stormtrooper álruhában. Kiváló ajándék a kultuszfilm összes rajongójának. Hét ízülettel rendelkezik, amelyeknek hála még több mozgásra képes. A figura képes a kezeivel és a lábaival is mozogni, valamint a fejét is forgatja. Játszd el kedvenc részleteidet a filmből.

Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó
6 640 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Millenium Falcon pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Star Wars Destroyer kilövővel-68%
6 390 Ft 1 990 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, kész, rajt! Ki győz Han Solo vagy Moloch? Egyedi kilövő pálya az ismert birodalmi cirkáló formájában a Hot Wheels márkától. A csomagban két légpárnás hajó is található, amivel a kis rajongók sok szórakoztató játékban vehetnek részt.

LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
24 990 Ft

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

ADC Blackfire Star Wars figura Finn 45 cm
13 675 Ft 7 980 Ft

Star Wars VII Epizód Finn műanyag figura. Kiváló ajándék a kultuszfilm összes rajongójának. Hét ízülettel rendelkezik, amelyeknek hála még több mozgásra képes. A figura képes a kezeivel és a lábaival is mozogni, valamint a fejét is forgatja. Játszd el kedvenc részleteidet a filmből.

LEGO Star Wars™ 75148 Encounter on Jakku™
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Légy részese az univerzum legnagyobb kalandjainak a Lego Star Wars 75148 Encounter on Jakku készlettel! Csatlakozz Reyhez és társához, BB-8-hoz, amint Unkar Plutt piacának pultján kereskedik a begyűjtött alkatrészekkel. Teedo a kofferállatán megprobálja elrabolni BB-8-at! Segítesz Reynek megakadályozni hogy sikerlüljön Teedo terve? Csak rajtad múlik.

LEGO Star Wars™ 75171 - Csata a Scarifon
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj egy vakmerő küldetésre, hogy megkeresd a Halálcsillag szupertitkos terveit a tengerparti bunkerben! Leplezd le a rejtett fegyverraktárat, hajolj el a felrobbanó padlóelemek elől és döntsd le a tornyot, hogy ki tudd nyitni a bunker ajtaját! Vajon magadhoz tudod majd ragadni a terveket és el tudod majd hagyni a Scarif bolygót mielőtt elkapnának? Rajtad múlik.

LEGO Star Wars™ 75176 - Ellenállás oldali teherszállító gondola
13 990 Ft

Menekülj biztonságos helyre az Ellenállás oldali Teherszállító gondolával! Nyisd fel a pilótafülkét, ültesd be Finnt és Rose-t, és indulás! Ha a hőseink bajba kerülnek, indítsd el a motort, és célozz a korongvetővel, vagy fordítsd el a kormányt, és lőj a rugós ágyúkkal! Nem látta valaki BB-8-et?

LEGO Star Wars™ 75196 A-szárnyú™ vs. TIE Silencer™ Microfighters
6 990 Ft 5 590 Ft

Harcolj Kylo Ren TIE vadászával és az Ellenállás A-szárnyú hajójával egy igazi microfighter párbajban! Ültesd a minifigurákat a hajóik tetejére, töltsd be a pöccintős rakétákat, és vesd be magad az akcióba! Van itt egy mini karbantartó állomás is, hogy a hajók csúcsformában legyenek. Sok szerencsét, harcos!

LEGO Star Wars™ 75200 Ahch-To Island™ tréning
9 990 Ft 8 990 Ft

Gyakorolj Rey-jel az Ahch-to sziget hegyoldalra épült kunyhónál! Tökéletesítsd a fénykard forgatást, és vágd át a sziklát! Ülj le a tábortűz mellé, hogy tanulj a Jedi életről, majd hajtsd le az ágyat egy kiadós alváshoz! Másnap újra edzés következik! Csatlakozz Luke mesterhez, aki Rey-t oktatja a hegyoldalra épült lakóhelynél! Ezt a LEGO® Star Wars játékot egy kunyhó jellemzi, amelynek részletesen kidolgozott belső tere, levehető tetőrésze van, így könnyebb vele a játék. Találsz benne egy kis tűzhelyet és forgó gyakorlási funkciót is felnyitható sziklával és elütő funkcióval.

LEGO Star Wars ™ 75209 Han Solo föld feletti speeder™
10 411 Ft 9 190 Ft

Utazz Han Soloval és Qi’ra-val Han szupergyors földfeletti speederjén. Nyisd fel a tetőt és a kulcs segítségével irányítsd a motort. Nyisd fel a hátsó részt és rejtsd el a titkos rakományt. Vedd ki a muníciót és töltsd fel a blastereket. Pattanj fel a speederre és indulj el egy vonzó kalandra… csak vigyázz az éhes corelliáni vadászebre!

LEGO Star Wars ™ 75210 Moloch föld feletti speederje
17 156 Ft 13 990 Ft

Kövesd a zsákmányod Moloch-al a bandavezérrel, a föld feletti speederjével! Fegyvert fel, csőre tölts és indul az akció. Amint a zsákmány látótávban van, segíts Reboltnak kiengedni a kutyákat, mielőtt elmenekülne. Senki nem játszadozhat a hatalmas Moloch-al!

LEGO Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft 8 990 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!

LEGO Star Wars 75219 Birodalmi AT-Hauler
35 990 Ft 27 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szállíts nehéz rakományokat a LEGO® Star Wars 75219 Birodalmi AT-Haulerrel! Ültesd Qi‘rát a pilótafülkébe, a Beckett legénységébe tartozó Valt és Rio Durantot pedig helyezd az alatta lévő fedélzetre, izzítsd be a motorokat és felszállás! Forgasd el az emelőkarokat és repülj a rakomány fölé! Majd csatlakozz rá, emeld a levegőbe és szállítsd el a rakományt időben!

LEGO Star Wars 75223 Naboo Csillagvadász Microfighter
3 490 Ft 2 890 Ft

Indulj útnak az ifjú Anakin Skywalkerrel Naboo Csillagvadász Microfighterében! Rakd fel Anakint a tetejére, töltsd be a pöccintős rakétakilövőket és repülj el egy újabb izgalmas LEGO® Star Wars™ kalandra!

LEGO Star Wars 75224 Sith Microfighter
3 490 Ft 2 990 Ft

Járőrözz a csillagok között Darth Maullal a Sith Microfighterében! Rakd fel a Sith nagyurat a tetejére, töltsd meg a korongvetőket és készülj a LEGO® Star Wars™ csillaghajós kalandokra!

LEGO Star Wars 75225 Elit testőr harci csomag
4 990 Ft 4 390 Ft

Csatlakozz az Elit testőrökhöz, miközben harci képességeiket tökéletesítik! Állítsd a Star Wars™: Az utolsó Jedik című film őreit a forgókorongokra, majd ragadj meg egy fegyvert az állványról! Ezután forgasd meg őket, és nézd meg, ki fog nyerni!

LEGO Star Wars 75226 Inferno Squad harci csomag
4 990 Ft 4 290 Ft

Indulj küldetésre Iden Versióval és az Inferno Squad ügynökeivel! Ültesd fel a felfegyverzett TIE vadászgép stílusú siklójára, és töltsd meg a korongvetőket! Ezután vágj bele egy izgalmas csatába a Lázadók ellen!

LEGO Star Wars 75229 Menekülés a Halálcsillagról
9 990 Ft 8 490 Ft

Segíts Luke Skywalkernek és Leie hercegnőnek elmenekülni a Halálcsillagról! Használd a botkormányt, zárd be az ajtót, majd húzd be a fedélzetet. Amikor elfordítod a forgatógombot, leteríted stormtroopert. Ezután a horog segítségével lendülj át Luke-val és Leie-vel a szakadék fölött a biztonságba. Megbirkóznak hőseink ezzel a feladattal?

LEGO Star Wars 75236 Párbaj a Starkiller bázison
6 134 Ft 5 590 Ft

75236 Párbaj a Starkiller bázison készlet erdei csatateret kínál a Starkiller bázison, ahol a Star Wars kis kedvelője elhelyezheti Rey-t, és az ő fő ellenségét, Kylo Rena-t a forgó alapon, valamint lejátszhatja a köztük lévő harcot.

LEGO Star Wars 75237 Vadászgép támadás TIE
6 990 Ft 5 790 Ft

Keresse meg a lázadót ebben a félelmetes TIE harcosban! Észrevesz egy lázadó flottát, mielőtt segítséget kérnél a parancsnokságon? A válasz rajtad áll!

LEGO Star Wars 75238 Action Battle Endor támadás
9 890 Ft 8 490 Ft

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75238 Action Battle Endor™ támadással. Tölts fel a kilövőt és próbált meg eltalálni a figurák céltábláját, mindegy, hogy Ewok Wicketet találod el vagy ledobod a felderítő katonát a motorkájáról, mindenképpen jól fogsz szórakozni.

LEGO Star Wars 75239 Generátor támadás a Hoth bolygón-22%
9 890 Ft 7 690 Ft

Kiárusítás

A gyerekek imádni fogják a generátor építését a lázadó katonákkal és fegyverekkel, a snowtrooperrel, aStar Wars: A birodalom visszavág filmjéből. Ez a szórakoztató építőkocka a LEGO Star Wars világából egy véget nem érő kreatív játszási lehetőséget kínál fel bármilyen korú gyerekek számára.

LEGO Star Wars 75240 Vonreg vadászgépe TIE
24 590 Ft 22 090 Ft

Rengeteg szórakozás a LEGO® Star Wars™ építőkockákkal 75240 Vonreg vadászgépe TIE, amelyet a híres sága sorozata ihletett. Éld át újra a feszültséget és a szórakozást a Star Wars: Ellenállás sorozatból.

LEGO Star Wars 75241 Echo bázis védelem-19%
20 890 Ft 16 790 Ft

Kiárusítás

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75241 Echo bázis védelemmel. A gyerekek szó szerint imádják barátaikkal felépíteni az Echo bázist a Star Wars: A birodalom visszavág. Ez az építőkocka e szórakozás egy egész galaxisát és a kreatív játszás világát nyitja meg bármilyen korú gyermek előtt.

LEGO Star Wars 75243 Slave I – kiadás a 20. évfordulóhoz
40 590 Ft 34 390 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™építőkockák 20.évfordulóját Boba Fetta Slave I. részletesen kidolgozott ikonikus hajójával. Ez a kultusz készlet 75243 a LEGO Star Warstól a híres hajó eddig legrészletesebb verziója. Csatlakoztasd a 20. évfordulós LEGO® Star Wars™ gyűjtői minifiguráinak alapzatát, és hozz létre rendkívüli kiállítást.

LEGO Star Wars™ 75246 Halálcsillag
6 690 Ft 5 690 Ft

Csatlakozz Obi-Wan Kenobihoz a veszélyes küldetésben a Halálcsillagban. Vidd őt a Halálcsillaghoz és segíts neki deaktiválni a fényt, mielőtt még késő lenne. Ezt követően segíts Jedi harcosnak megsemmisíteni a lövészt, mielőtt még lőne a lézerágyúból. A LEGO® Star Wars™ galaxis sorsa a kezedben van ezzel a csodás részlettel a Star Wars: Új remény című filmmel.

LEGO Star Wars 75247 Vadászgép A-Wing
4 990 Ft 4 490 Ft

Készülj fel egy következő misszióra a szupergyors A-Wing vadászrepülőgéppel. Segíts ellenőrizni a barátságos C-3PO droidot a szervizállomáson. Aztán ülj a pilóta kabinba, indítsd el a motort és készülj fel a startra!

LEGO Star Wars™ 75250 Speeder hajsza
20 190 Ft 16 290 Ft

Versenyezz Rey-el és BB-8-al a távoli bolygók közt az öt speederrel. Hasonlóképpen, mint a Star Wars™: Skywalkera kora filmben, a speeder azt a benyomást kelti, hogy lebeg! De vigyázat, az Első Rend a sarkadban van saját speederjén -a türkiz csapat kész támadni Itt az idő elővenni a lézerkardot és Rey segítségével úgy megleckéztetni a katonákat, hogy azok azt sose felejtsék el.

LEGO Star Wars 75253 Droid parancsnok
76 190 Ft 65 390 Ft

Légy a LEGO® Star Wars™ BOOST Droidok parancsnoka és építs, programozz és játssz az igényes küldetésekben a remek droidokkal! Töltsd le a LEGO BOOST Star Wars ingyenes alkalmazást és rakd össze a szimpatikus R2-D2, Gonk droidot és egy Keresődroidot. Építs és csatlakoztasd a rakéta motorokat, torta kilövőt, katapultot és még sok egyebet.

LEGO Star Wars 75258 Anakin fogata – 20. évfordulós kiadás
9 821 Ft 8 490 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™ építőkocka 20 évét az 75258 Anakin fogata készlettel. Ennek az eredeti 7131 modellnek a kialakítása, melyet 1999-ben adtak ki nagy motorokat, kihúzhatós szárnyakat, a fiatal Anakin minifigura pilótával, fogantyúval, melyet minden gép rajongó megfoghat és repülhet vele, mint a Star Wars: Rejtett fenyegetés film izgalmas versenyeiben.

Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje
5 050 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Darth Vader TIE Fighter pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth SW Kylo Ren´s Command shuttle
1 720 Ft

A Csillagok háborújából ismert Kylo Ren´s Command shuttle csodálatos fém 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

NERF Star Wars Microshots - Han Solo
3 509 Ft 2 920 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Star Wars Microshots - Rey
3 509 Ft 3 320 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Star Wars Microshots - Stormtrooper
3 509 Ft 3 320 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF SW E8 Beta 2 blaster
16 190 Ft 12 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Éld át a kalandok ** Star Wars ** az új Blaster Beta 2 blasterrel, a filmes karakterek által ihletve. A csomag tartalmaz egy elöl tölthető blasztert és ** 3 sötétben világító töltényt tartalmaz **. A Blaster ** hangokat add ki ** LED-ek világítanak benne.

REVELL Build & Play 06753 Star Wars Ellenállás X-szárnyú vadászgépe Modell készlet
9 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Revell Build & Play 06753 Star Wars Ellenállás X-szárnyú vadászgépe Modell készletet kifejezetten kezdők számára tervezték. Egy Star Wars rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat ez a modell, mely segítségével újra megvívhatók a legnagyobb űrcsaták. Izgalmas hangeffektekkel még valósághűbb lesz a játék.

Star Wars E8 elektronikus figura - Elite Praetorian guard-45%
14 298 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Nagy elektromos figúrák inspirálva a ** Star Wars Epizode 8** film által 30 cm magasságal. Készülj fel a harcra a nagy figurával, amelynek a csomagolásában fegyver van és ** világit és hangokat add ki **.

Star Wars E8 hős figura 30cm – Poe Dameron-44%
6 294 Ft 3 490 Ft

Kiárusítás

Növeld az erődet! Élvezd a szórakozást ezzel a ** kidolgozott ** figurával, melyet a Star Wars Epizode 8 ** film ihletett. A csomagban kb. 30 cm magas a figura tartozékokkal.

Star Wars Mighty Muggs - Darth Maul
5 030 Ft 4 290 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, itt a Mighty Muggs! A 9,5 cm magas figurákkal a Star Wars-tól a fejek szó szerint forogni fognak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a legnépszerűbb Star Wars karakterek ihlették, nyomd meg és fordítsd meg mechanizmussal és a rajongóinak 3 kifejezést mutat!

Star Wars Mighty Muggs - Finn-48%
5 030 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, itt a Mighty Muggs! A 9,5 cm magas figurákkal a Star Wars-tól a fejek szó szerint forogni fognak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a legnépszerűbb Star Wars karakterek ihlették, nyomd meg és fordítsd meg mechanizmussal és a rajongóinak 3 kifejezést mutat!

Star Wars Mighty Muggs - Jyn Erso-48%
5 030 Ft 2 590 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, itt a Mighty Muggs! A 9,5 cm magas figurákkal a Star Wars-tól a fejek szó szerint forogni fognak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a legnépszerűbb Star Wars karakterek ihlették, nyomd meg és fordítsd meg mechanizmussal és a rajongóinak 3 kifejezést mutat!

Star Wars Mighty Muggs - K250-52%
5 030 Ft 2 390 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, itt a Mighty Muggs! A 9,5 cm magas figurákkal a Star Wars-tól a fejek szó szerint forogni fognak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a legnépszerűbb Star Wars karakterek ihlették, nyomd meg és fordítsd meg mechanizmussal és a rajongóinak 3 kifejezést mutat!

Star Wars Mighty Muggs - Kylo Ren-19%
4 833 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Figyelem, itt a Mighty Mugs! A 9.5 cm magas Star Wars figuráknak köszönhetően a fejek szó szerint megfordulnak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a Star Wars legkedveltebb karakterei inspirálták, a nyomd meg és fordítsd el mechanizmusnak köszönhetően 3 kifejezéssel örvendeztetik meg a rajongókat.

Star Wars Mighty Muggs - Poe Dameron-56%
5 030 Ft 2 190 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, itt a Mighty Muggs! A 9,5 cm magas figurákkal a Star Wars-tól a fejek szó szerint forogni fognak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a legnépszerűbb Star Wars karakterek ihlették, nyomd meg és fordítsd meg mechanizmussal és a rajongóinak 3 kifejezést mutat!

Star Wars Mighty Muggs - Rey-19%
4 833 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Figyelem, itt a Mighty Mugs! A 9.5 cm magas Star Wars figuráknak köszönhetően a fejek szó szerint megfordulnak. Ezeket a Mighty Muggs figurákat a Star Wars legkedveltebb karakterei inspirálták, a nyomd meg és fordítsd el mechanizmusnak köszönhetően 3 kifejezéssel örvendeztetik meg a rajongókat.