Mattel Menyasszony Baba-18%

Mattel Menyasszony Baba

Értékelés: 4,6
8 590 Ft 6 990 Ft

Akció

Barbie menyasszonyként ragyogni fog az esküvője napján. Egyedi rószaszín ruháját csipke díszíti, amely tökéletesen illik a vőlegényéhez. Légy részese Barbie örömének!

Mattel Barbie baba lóval

Mattel Barbie baba lóval

Értékelés: 4,7
9 790 Ft

Indulj el egy hosszú kirándulásra Barbie® babával és lovacskájával. A baba a kiruccanásra kényelmes ruhába öltözik, amely egy divatos topból, rózsaszín nadrágból és hosszú szárú lovaglócsizmából áll. Természetesen nem hiányzik a a lovaglósisak sem.

Mattel Barbie Chelsea lakókocsi
13 490 Ft 11 990 Ft

Akció

A Chelsea™ baba és kiskutya készen áll a kocsijával menni egy olyan helyre, amely sok kalandot rejt. Ha megérkezik, egyszerűen nyisd ki a lakókocsit, és a lakókocsi egyben nagyszerű tábor is lesz. Amikor itt az ideje, hogy újra útra kelj, kapcsold a lakókocsit a kabrió mögé, és indulj új kalandra.

Mattel Barbie Játék szett gyerekszoba GFL38
14 090 Ft

Próbáld ki a tenyészetet és segíts Skippernek gondoskodni a kis ikrekről. Ebben a játék készletben mindent megtalálsz, amire egy kisbabáról való gondoskodásnál szükséged lesz. Csatlakozz Skipper™ babához, aki szabadidő ruhába és sportcipőbe öltözött, és élj át vele rengeteg szórakozást.

Mattel Barbie karrier baba 60. évforduló Űrhajós
5 290 Ft

A Barbie baba a szakmájukkal kapcsolatos ruhájukba érkezik a lányodhoz Még munkája során sem hiányzik a varázsa és az elegáns ruhája. Ismerkedj meg a lányokkal és az esetleges jövőbeli szakmákkal játékos formában!

Mattel Barbie Játék készlet lovakkal FXH15
19 290 Ft

A lovakat kedvelők lelkesedni fognak a Barbie® játék készlettől, amelyben egy ló és egy póni vár rájuk. Mindkét új barát puha sörénnyel és farokkal rendelkezik. Menjünk egy kört velük és nézzük meg ahogyan a fejükre lépnek.

Mattel Barbie Ház-16%

Mattel Barbie Ház

Értékelés: 4,7
19 290 Ft 16 190 Ft

Kényelmes Barbie® ház ideális hétvégi pihenésre. Része egy konyha, hálószoba fürdőszobával és egy medence. A ház könnyen szétszedhető és összerakható, a praktikus fogantyúnak köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Mattel Barbie Malibu ház

Mattel Barbie Malibu ház

Értékelés: 4,7
38 890 Ft
Ingyen szállítás

Nem tudsz mit csinálni a szünetben? Mi lenne, ha meglátogatnád a Malibu-i hordozható házat? Ez a kétszintes ház érdekességes egé sorát rejti. A házban 6 szoba és több mint 25 kiegéítő található.