Pixie Crew Hello Kitty iskolatáska-42%
22 690 Ft 12 990 Ft

Kiárusítás

Az egyedülálló pixel iskolai hátizsák Hello Kitty dizájnban az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.

Target Hello Kitty Yellow Square Iskolatáska
18 290 Ft 11 790 Ft

Target Hello Kitty Yellow Square Iskolatáska ideális választás gyermeke számára. A népszerű mintával rendelkező táskával vidámak lesznek az iskolai mindennapok. Párnázott hátoldalának köszönhetően kényelmes a hordozása.

Target Iskolai tolltartó Hello Kitty
9 890 Ft 8 390 Ft

Praktikus összecsukható iskolai tolltartó Hello Kitty mintával, minőségi, a mindennapos használatnak ellenálló anyagból, kopás mentes egyedi anyagból egyedi ceruzabéllel, filctollal, ollóval, ragasztóval, faragóval és gumi. A tolltartó elegendő belső térrel rendelkezik, beleértve a varrott zsebeket, amik megfelelnek a fiatalabb és az idősebb iskolások igényeinek is.

Karton P+P Hello Kitty iskolatáska
18 880 Ft 11 990 Ft

A Karton P+P Hello Kitty PLUS 2014 anatómiai hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a tágas és osztott belső részben. Az anatómiai hátizsák merevített hátfallal van ellátva, amely gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült hátizsák. Párnázott, állítható vállpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csíkok találhatóak a még nagyobb biztonságért.

Target Hello Kitty Blue Square Iskolatáska
13 490 Ft 9 190 Ft

Target Hello Kitty Blue Square Iskolatáska ideális választás gyermeke számára. A népszerű mintával rendelkező táskával vidámak lesznek az iskolai mindennapok. Párnázott hátoldalának köszönhetően kényelmes a hordozása.

Target Hello Kitty Iskolatáska
12 856 Ft 6 190 Ft

Target Hello Kitty Iskolatáska ideális választás gyermeke számára. A népszerű mintával rendelkező táskával vidámak lesznek az iskolai mindennapok. Párnázott hátoldalának köszönhetően kényelmes a hordozása.

Target Hello Kitty szívek iskolai tolltartó
9 490 Ft 7 990 Ft

Praktikus összecsukható iskolai tolltartó Hello Kitty mintával, minőségi, a mindennapos használatnak ellenálló anyagból, kopás mentes egyedi anyagból egyedi ceruzabéllel, filctollal, ollóval, ragasztóval, faragóval és gumi. A tolltartó elegendő belső térrel rendelkezik, beleértve a varrott zsebeket, amik megfelelnek a fiatalabb és az idősebb iskolások igényeinek is.

Unico Hello Kitty - Iskola Építőjáték
10 640 Ft

Egy olyan iskolába bárki szívesen járna, mint amilyen az Unico Hello Kitty iskola. A cica és kis barátai iskolabusszal érkeznek és az órák közti szünetben vidáman játszanak. A tanteremben minden szükséges dolgot megtalálhatnak, táblát, könyveket, sőt még néhány játékot is. A készlet kiegészíthető a Mega Blocks elemeivel is.

Unico Hello Kitty - Nagy kastély
18 630 Ft

A királyi család vendége lehetsz az Unico Hello Kitty nagy kastélyban, ahol fantasztikus szórakozás vár rád, talán még bált is rendeznek a tiszteletedre. A balkonon és kertben is sétálhatsz, vagy éppen ki is lovagolhatsz. A várat akár a Mega Blocks építőkockáiddal is tovább építheted.

Unico Hello Kitty - Uszoda építőjáték
10 640 Ft

Ha túl nagy a forróság nyáron, nincs is kellemesebb, mint úszni egyet az üdítően hűvös vizű medencében az Unico Hello Kitty uszodában. A cicus és barátai minden gyermeket szeretettel várnak saját kis strandjukon, ahol együtt játszhatnak, napozhatnak, vagy hűsölhetnek a pálmafa alatt. A játék kompatibilis a ** Mega Blocks** építőelemeivel.