Bino Fajáték Hangszer szett

Bino Fajáték Hangszer szett

Értékelés: 3,7
6 650 Ft

Bino hangszer szett tartalmaz egy furulyát, egy csörgődobot és egy maracast, melyeket a Kisvakond és barátai karakterek díszítenek. A minőségi, fából készült hangszerekkel gyermeke akár valódi kis dalokat is szerezhet. A gyerekek készségfejlesztésében fontos szerepet játszik a zene, így játék közben is fejlődnek.

Bino Építőjáték Fajáték

Bino Építőjáték Fajáték

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

Bino építőjáték fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. A formabedobóval kombinált tető gyermeke készségfejlesztését is segíti. A Kisvakond és barátai kedves karakterei még szórakóztatóbbá teszik az építés élményét.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
3 990 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino Kalapálós Fajáték

Bino Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.

Bino Képkereső Fajáték

Bino Képkereső Fajáték

Értékelés: 4,8
3 590 Ft

Bino képkereső fából készült játék 1 évnél idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, a Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
3 720 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
5 850 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.

DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
4 920 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
3 110 Ft 3 050 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 100 Ft 3 050 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

Bino „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
3 050 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.

Bino Járássegítő

Bino Járássegítő

Értékelés: 4,4
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bino járássegítő élénk színvilága és a rajta található kiegészítők arra ösztönzik gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A kis kiegszítők, mint például a xilofon, a formaválógató, a tekerhető figurás játék min-mind a finommotors mozgást fejlesztik.

Bino Kisvakond doboz alakzatokkal
4 390 Ft

Kisvakond népszerű gyermekhősének motívumaival készült dobozos formák nagyszerűen szórakoztatják a gyerekeket, feladatuk a megfelelő lyukakba helyezi a formákat. Ezzel finomítja a motoros készségeket és a logikus gondolkodást. Minőségi fából készült játék, színes és szórakoztató módon megismerteti az alakzatokat a gyermekekkel.

Bino Kisvonat Fajáték

Bino Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,7
6 650 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

Bino „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
3 640 Ft 3 590 Ft

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.

DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
4 120 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 790 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
7 590 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

Bino Kisvakond mászóalagút

Bino Kisvakond mászóalagút

Értékelés: 4,6
6 650 Ft

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.

Bino Fajáték Vonatszett

Bino Fajáték Vonatszett

Értékelés: 4,8
7 450 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.

JOHN Kisvakond ugráló labda 500mm
3 720 Ft

Ugráló labda Kisvakond és barátai mintával az aktív gyerekeknek. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

Teddies BABY Kisvakondos Fürdőjáték
3 850 Ft

A színes állatokkal díszített játékok mindig jól fejlesztik a gyerekek memóriáját, hiszen ha szüleik is jelen vannak a fürdésnél, akkor együtt gyakorolhatják az állatok és a figurák neveit is. A Kisvakondos figurákon béka, bagoly, egér, és nyulak is szerepelnek. Ezeken kívül más más figurák is találhatóak a csomagban. A csomag tartalmát a falra és a kádra is fel lehet ragasztani, és könnyen eltávolíthatóak.

MÚ BRNO Kisvakond Gyermek hátizsák
8 670 Ft 8 520 Ft

Kisvakond-mesék kedvelői számára ideális választás ez a puha, élethű hátizsák. Kis méretének köszönhetően a táska kisgyerekek számára kényelmes viselet az óvodába menet vagy kirándulásokon. Cipzáros kialakítása miatt biztonságosan tárolhatók benne a tárgyak.

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 320 Ft

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Teddies Kisvakond Gyerek tablet
6 250 Ft

Teddies Kisvakond gyerek tablet már a legkisebbek számára is. A tabletnek köszönhetően a gyerekek szórakoztató, játékos módon ismerkedhetnek meg a színekkel. A tablet CSEH nyelven beszél.

Bino Fajáték Kisvakond játszósátor
5 990 Ft

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss Bábfigura, 27 cm
5 990 Ft

Ez a 27cm-es Kisvakond báb rengeteg mókát ígér gyermeke számára. Tökéletes szereplője egy erdei bábszínház játéknak, vagy bármilyen otthoni mesejátéknak. Minőségi alapanyagokból készült, így tartossága garantált.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

Bino Batoh na kolečkách, Krteček
7 590 Ft

Bino hátizsák tökéletes választás kisgyermekének. A hátizsákot egy nagy és egy kisebb cipzáras zseb alkotja. A táska két oldalán hálós zseb található, mely ideális az üdítő tárolására.

Bino Esernyő Kisvakond

Bino Esernyő Kisvakond

Értékelés: 4,9
3 450 Ft

Bino Esernyő Kisvakond mintájával vidítja fel a gyerekeket egy esős napon. Az esernyő fa nyelét Kisvakond formájúra alakították ki. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Kisvakond tolltartó

Bino Kisvakond tolltartó

Értékelés: 4,5
2 250 Ft

Az ügyes kék tolltartó Kisvakond motívummal ellátott, aki mellől nem hiányozhat egér barátja. A tolltartóban rengeteg ceruza és toll elfér. Nélkülözhetetlen kiegészítő minden rajzoláshoz és festéshez.

Bino Válltáska, kis vakond

Bino Válltáska, kis vakond

Értékelés: 3,5
3 050 Ft

Válltáska boldog kis vakond motívummal tökéletes táska mindenre, amelyre a csemetédnek szüksége lehet, a füzettől kezdve, a játékon át, egészen a tíz órásáig. Praktikus kiegészítő a rövid és hosszú utazáshoz.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
47 290 Ft

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,6
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Süni báb, 23 cm, Kék
5 420 Ft 5 320 Ft

Aki szereti a Kisvakondot és barátait, annak gyűjteményéből nem hiányozhat ez a Süni báb. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

Teddies Kisvakond Bőrönd II, Sárga
5 990 Ft

Teddies bőrönd a híres kisvakond mese szereplőivel díszített, így könnyen megszerethetik a kisgyerekek. Egyszerűen és kényelmesen lehet benne szállítani játékokat vagy akár iskolai felszereléseket is. A bőrönd 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

Teddies Játék bőrönd, Kisvakond és Elefánt
3 850 Ft

A Teddies Kisvakond és Elefántos játék bőrönd alkalmas játékok és füzetek, rajkészletek hordozására is. Gyermeke szívesen fogja magával vinni ezt a bőröndöt, hiszen a kedves Kisvakond és barátja, az Elefánt díszíti. A legszükségesebb dolgok beleférnek, mégsem lesz nehéz a csomag, hiszen nagyon könnyű papírból készült.

Teddies Kisvakond Fürdőkréta
3 050 Ft

A Teddies Kisvakond fürdőkréta fürdőszobai játékkal a fürdés csupa szórakozás! A játék mellet fejlődnek a kisgyermek készségei is a könnyedén lemosható, káros anyagoktól mentes kréták segítségével. A készletben ötféle szín található, amellyel a fürdés színesebbé és izgalmasabbá válik!

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 050 Ft

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

MÚ BRNO Kisvakond fotel, beszél
18 620 Ft 18 390 Ft

Gyerek fotel kedvelt Kisvakond mintával, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. Közel van a talajhoz, ami még a legapróbb gyerekeknek is kényelmet jelent. A Kisvakond ezen felül hangokat is ad ki a meséből.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
7 990 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

DETOA Kisvakond utazásai Mágneses fajáték
3 990 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Kisvakond utazásai mágneses fajáték segítségével! A színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. Készítsd el mindenki kedvenc vakodja és barátja kalandos utazásait! A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
5 320 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakondos Fa-autó
5 390 Ft 5 320 Ft

A Detoa Kisvakondos Fa-autó élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Az autó szétszedhető alkatrészekből áll, így fejleszti a kicsi kézügyességét, logikai készségét és kreativitását egyaránt. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
13 190 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 20 cm
4 790 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->