MÚ BRNO Kisvakond fotel, beszél
17 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek fotel kedvelt Kisvakond mintával, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. Közel van a talajhoz, ami még a legapróbb gyerekeknek is kényelmet jelent. A Kisvakond ezen felül hangokat is ad ki a meséből.

Bino Fajáték Hangszer szett-30%
7 990 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Bino hangszer szett tartalmaz egy furulyát, egy csörgődobot és egy maracast, melyeket a Kisvakond és barátai karakterek díszítenek. A minőségi, fából készült hangszerekkel gyermeke akár valódi kis dalokat is szerezhet. A gyerekek készségfejlesztésében fontos szerepet játszik a zene, így játék közben is fejlődnek.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
2 650 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond utazásai Mágneses fajáték
3 850 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Kisvakond utazásai mágneses fajáték segítségével! A színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. Készítsd el mindenki kedvenc vakodja és barátja kalandos utazásait! A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
3 290 Ft 2 890 Ft

Kiárusítás

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
5 310 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
5 710 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.

DETOA Kisvakond memóriajáték, 40 db-os
4 650 Ft

Detoa memóriajáték 40 db festett falapocskából áll, melyeken Kisvakond található. Használatával játékosan fejleszthető a gyerekek memóriája, és mivel párokat kell megtalálni, így nem unják el gyorsan magukat. Minden falap széle lekerekített, megelőzendő a sérüléseket.

DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
5 050 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
3 050 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakondos Fa-autó
5 930 Ft

A Detoa Kisvakondos Fa-autó élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Az autó szétszedhető alkatrészekből áll, így fejleszti a kicsi kézügyességét, logikai készségét és kreativitását egyaránt. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 850 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

Bino Kisvakond számláló

Bino Kisvakond számláló

Értékelés: 4,5
4 110 Ft

Számláló az első százig elszámoláshoz a kedvelt Kisvakond motívummal. A gyöngyök tízesével vannak elosztva. Elmaradhatatlan kelléke minden kisiskolásnak a matematika alapjainak gyakorlásához!

Bino „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
4 066 Ft 2 650 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.

Bino Járássegítő

Bino Járássegítő

Értékelés: 4,5
21 960 Ft
+ ingyen szállítás

Bino járássegítő élénk színvilága és a rajta található kiegészítők arra ösztönzik gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A kis kiegszítők, mint például a xilofon, a formaválógató, a tekerhető figurás játék min-mind a finommotors mozgást fejlesztik.

Bino Kisvakond doboz alakzatokkal
6 106 Ft 3 980 Ft

Kisvakond népszerű gyermekhősének motívumaival készült dobozos formák nagyszerűen szórakoztatják a gyerekeket, feladatuk a megfelelő lyukakba helyezi a formákat. Ezzel finomítja a motoros készségeket és a logikus gondolkodást. Minőségi fából készült játék, színes és szórakoztató módon megismerteti az alakzatokat a gyermekekkel.

Bino Kisvonat Fajáték

Bino Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,5
6 990 Ft 5 710 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

Bino „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
4 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.

Bino Zenedoboz Fajáték

Bino Zenedoboz Fajáték

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Bino zenedoboz tetején ülő Kisvakond és barátai figurák különleges hangulatot adnak a játékhoz. A fából készült zenedoboz a soba dísze is lehet, de a gyerekek a lejátszható dallam miatt is kedvelni fogják.

DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
5 390 Ft 4 650 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 650 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
5 580 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,5
6 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

Bino Fajáték Vonatszett

Bino Fajáték Vonatszett

Értékelés: 5
7 190 Ft 6 640 Ft

Bino vonatszett játékterét a gyerekek maguk rendezhetik be, így a fákat, gyümölcsöket és a kerítést is tetszés szerint helyezhetik el. A mozdony és a vagonok mágnesesen kapcsolódnak egymáshoz. A sín elemek gyermekek számára is könnyedén összeszerelhetők.

DINO Kisvakond nyaral puzzle, 2 x 48 db
2 520 Ft

Dino Kisvakond nyaral puzzle egy 2 × 48 darabos motoros készséget fejlesztő játék. Remek elfoglaltság a gyermekeknek, de családi kikapcsolódásnak is tökéletes.

Bino Kis Vakond fém kanna

Bino Kis Vakond fém kanna

Értékelés: 4
1 720 Ft

Amikor a kertben elkezdenek nőni az új növények, öntözni kell őket. Ebben segít a fém kanna kedvenc Kis Vakond motívummal.

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Teddies Kisvakond Gyerek tablet
6 490 Ft 6 380 Ft

Teddies Kisvakond gyerek tablet már a legkisebbek számára is. A tabletnek köszönhetően a gyerekek szórakoztató, játékos módon ismerkedhetnek meg a színekkel. A tablet CSEH nyelven beszél.

Bino Fajáték Kisvakond játszósátor
6 890 Ft 5 310 Ft

Kiárusítás

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
7 980 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.

Bino Kisvakond kerti készlet 3db
2 380 Ft

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti szerszámkészlet a Kisvakond kedves motívumával. Műanyag fej fa nyéllel.

Bino Kisvakond kapa 70cm

Bino Kisvakond kapa 70cm

Értékelés: 4
2 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tél elmúltával rendbe kell tenni az ágyásokat a kertben és ebben segíthet a kis kertésznek ez az eredeti kerti kapa a Kisvakond kedves motívumával. Fém fej fa nyéllel.

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
5 310 Ft

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond a Holdon

MÚ BRNO Kisvakond a Holdon

Értékelés: 5
6 590 Ft 5 580 Ft

MU Brno Kisvakond a Holdon kiságy fölé akasztható plüss játék. Vadim Petrov híres cseh zeneszerző által szerzett altató dallamokat játszik. A dallamok időtartalma kb. 2 perc. A kiságyhoz tépőzárral rögzíthető.

Wiky Kisvakond vízfestmény

Wiky Kisvakond vízfestmény

Értékelés: 3,5
2 650 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.

Bino Esernyő Kisvakond

Bino Esernyő Kisvakond

Értékelés: 5
3 180 Ft

Bino Esernyő Kisvakond mintájával vidítja fel a gyerekeket egy esős napon. Az esernyő fa nyelét Kisvakond formájúra alakították ki. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Kisvakond tolltartó
2 250 Ft

Az ügyes kék tolltartó Kisvakond motívummal ellátott, aki mellől nem hiányozhat egér barátja. A tolltartóban rengeteg ceruza és toll elfér. Nélkülözhetetlen kiegészítő minden rajzoláshoz és festéshez.

DETOA Mágneses állatmese színház
4 510 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Kisvakond Kertésznadrágban 20 cm
5 310 Ft

A gyerekek kedvenc Kisvakondja egy igazán kénylemes méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. 20 cm-es méretű és nadrágos zsebében apróságokat is el lehet rejteni. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban 50 cm
16 770 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond figura kertésznadrágban. Születéstől adható a gyermekeknek. 50cm magas játék. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 850 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 120cm kék sapkában
58 490 Ft 52 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Kisvakond aranyos kelléke lehet minden gyerekszobának. A híres csehszlovák mesefigura 120 cm magas mása, kék harisnya sapkát visel. Kiváló minőségű plüssből készült. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Kisvakond Bőrönd II, Sárga
5 180 Ft

Teddies bőrönd a híres kisvakond mese szereplőivel díszített, így könnyen megszerethetik a kisgyerekek. Egyszerűen és kényelmesen lehet benne szállítani játékokat vagy akár iskolai felszereléseket is. A bőrönd 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

Teddies Játék bőrönd, Kisvakond és Elefánt
3 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Teddies Kisvakond és Elefántos játék bőrönd alkalmas játékok és füzetek, rajkészletek hordozására is. Gyermeke szívesen fogja magával vinni ezt a bőröndöt, hiszen a kedves Kisvakond és barátja, az Elefánt díszíti. A legszükségesebb dolgok beleférnek, mégsem lesz nehéz a csomag, hiszen nagyon könnyű papírból készült.

Teddies Kisvakond papír bábszínház 6 db bábuval
5 433 Ft 4 790 Ft

Kiárusítás

Gyertek a kisvakonddal és barátaival játszani a bábszínházba saját mesebeli történeteket. Varázsoljatok a gyermekeitek arcára egy mosolyt és tegyétek lehetővé nekik, hogy csodálatos kalandjaikat megtapasztalhassák kedvenc mesehőseikkel.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
7 580 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
13 170 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->