MÚ BRNO Sada Karabíner, 4 darabos
4 090 Ft

A MU Brno Karabíner 4 remek barátból álló készlet. Ez a 4 figura a híres cseh „Négylevelű lóhere“ képregény szereplői. Kis méretük és hordozhatóságuk miatt bárhova viheti gyermekünk. Kifinomult minőségi karabíner.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
5 880 Ft 5 790 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
6 790 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

Yedoo Hurvínek Mini Roller

Yedoo Hurvínek Mini Roller

Értékelés: 4,5
47 440 Ft 45 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Száguldj Hurvínekkel. Először gyorsíts, lökd el magad és ugorj… Fékezz és vedd be a kanyart, ezzel a rollerrel nem látott kalandok várnak rád. Bárhol is fogsz rollerezni, semmi sem állíthat meg téged.

MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
7 390 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Berta kisördög 23cm, beszélő
4 890 Ft

A plüss Berta kisördög elszórakoztatja a kicsiket és nagyokat összesen 17 különböző ördögi mondókával és hanggal, melyek a hasa megnyomása után véletlen sorrendben játszódnak le. Ha az út során piszkos lesz, csak kihúzod a hangmodult, és kimosod a testét.

MÚ BRNO Hurvinek 25 cm beszélő
6 290 Ft

Hurvinek beszélő csirkefogó a morvaországi központból. Hurvinek eredeti vicceivel és vidám mondókáival szórakoztat, amelyeket Martin Klásek hangján hallhatsz.

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,6
4 890 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

Értékelés: 5
5 490 Ft

Az MU Brno gyártó Cipísek textil babája a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Cipísek a rabló fia aki első napjától kezdve vándorol. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. A plüss baba figura 20 cm maga és mosógépben mosható. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama.

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

Értékelés: 4,6
6 790 Ft

Hurvínek egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvínek mindig valami mókán töri a fejét. A kiváló minőségű plüss figurát a tradicionális Brno Cseh cég gyártja. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss.

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura, 35 cm
5 490 Ft

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura kimondottan puha, selymes, ami megnyugtatja gyermekét, ideális játék tehát minden korosztály számára. Gyermeke imádni fogja!

MÚ BRNO Kesztyűbáb Plüssfigura, 40 cm
4 690 Ft

MÚ Brno kesztyűbáb bármilyen életkorú gyerekeknek szórakoztató időtöltést jelent. A puha plüssfigurával nagyszerű játszótárs lehet, akár saját bábszínházat is alakíthatnak a gyerekek, ahol kedvenc meséiket előadhatják. A báb mérete 40 × 23 cm.

MÚ BRNO Manka 23 cm

MÚ BRNO Manka 23 cm

Értékelés: 5
5 970 Ft

Az MU Brno Manka baba minden kisgyerek kedvence lesz. A népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Manka egy szorgalmas rabló nő. Mindig finom ételek főz a családjának. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába.

MÚ BRNO Reed Plüss figura, 43 cm
6 190 Ft

Az MU Brno Reed 43 centiméteres gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

Értékelés: 5
3 390 Ft

A textil MU Brno Rumcajs baba a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Rumcajs a családjával az erdőben él. Jószívű és mindig segít a gyengéken és a szegényeken a kapzsi és ravasz földesurakkal szemben. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

Értékelés: 5
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno cég által gyártott Josef Spejbl plüss figura az ismert mesében szereplő Josep Spejbl aki Hurvínek különösen vicces nevelőapja. A figura püha plüssből készült és 30 cm magas. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet.

Yedoo Gyerek futóbicikli

Yedoo Gyerek futóbicikli

Értékelés: 4,6
25 600 Ft

2 év garancia

Yedoo futóbicikli gyermekeknek. A futóbicikli vagy másnéven tanulóbicikli egy kiváló készség és képesség fejlesztő sporteszköz, mely inspirálóan hat a gyermekekre és elősegíti az egyensúlyozásra való ráérzést. Kialakításásnak köszönhetően akár már *2 éves kortól biztonsággal használható.** Használata rendkívül egyszerű, már a legkisebbek is szinte azonnal rájönnek és pár percen belül élvezettel gurulnak vele. 2 lábbal szimmetrikus mozdulattal előre löködhető, akár a kismotor, így jó átmenetet képez a segédkerekes normál, pedálos kerékpározás megtanulása előtt.

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

Értékelés: 5
6 380 Ft

Az MU Brno Manick plüss figura egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvinka legjobb barátja Manincka aki szereti a mólás kalandokat és izgalamas történeteket. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A 25 cm-es babát minden kislány szeretni fogja.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 650 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.

MÚ BRNO Melegítő Manó Plüssfigura
4 890 Ft

Nem csak egy egyszerű plüssfigura, hanem társ is a mindennapokban ez a kis Manó. Kedves formájával és kellemes tapintásával bármely gyermek számára ideális plüss-barát. Belsejében lenmag található, melyet mikrohullámú sütőben átmelegítve közel 2 órán át kellemesen meleg hatást biztosít, illetve segít enyhíteni az ízületi fájdalmakat. Ha pedig éppen borogatásra volna szükség, akár a hűtőszekrényben is lehűthető annyira, hogy meghozza az enyhülést. Ha pedig végképp nem tudjuk elaltatni gyermekünket, a lenmagot a kis Manó pocakjából kivéve akár kézbábként használva is el tudjuk szórakoztatni.

Yedoo Hurvínek Roller

Yedoo Hurvínek Roller

Értékelés: 4,9
49 110 Ft

2 év garancia

Száguldj Hurvínekkel. Először gyorsíts, lökd el magad és ugorj… Fékezz és vedd be a kanyart, ezzel a rollerrel nem látott kalandok várnak rád. Bárhol is fogsz rollerezni, semmi sem állíthat meg téged.