40 termék

Hill's SP Adult Healthy Mobility Large Breed kutyatáp - 12kg-21%
20 990 Ft

16 490 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Large Breed with Chicken a nagy tápszemeket kedvelő kutyáknak készült az aktív mozgékonyságért, valamint az egészséges ízületekért. Hozzáadott omega-3 zsírsavakat és klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat tartalmaz.


Hill's SP Adult Healthy Mobility Medium Breed kutyatáp - 12kg-22%
20 990 Ft

16 290 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Medium with Chicken kifejezetten az aktív mozgékonyságért, valamint az egészséges ízületekért készült, közepes termetű felnőtt kutyáknak. Hozzáadott Omega-3 zsírsavakat és klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat tartalmaz. Prémium minőség, elérhető áron!


Hill's Canine Adult Large Breed Chicken kutyatáp 12kg-21%
18 990 Ft

14 990 Ft

Akció

Hill's SP Canine Adult Large Breed Chicken kutyatáp 12 kg a nagytestű kutyák ízületeinek és izomzatának optimális támogatásáért lett kifejlesztve. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánst tartalmaz, valamint természetes forrásból származó glükozamint és kondroitint. Minőség, elérhető áron, Hill's!


Hill's SP Adult Light Chicken kutyatáp - 12kg-33%
23 990 Ft

15 990 Ft

Akció

Hill's SP Canine Adult Light Chicken kutyaeledel tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító táplálék az ideális testsúly megőrzéséért. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és L-karnitinnal és csirkehússal, felnőtt kutyáknak.


Hill's Canine Adult Mini Kutyaeledel, 2,5 kg-23%
5 990 Ft

4 590 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Mini with Chicken kisebb tápszemeket kedvelő kutyák számára készült, valamint támogatja az izomzatot és a létfontosságú szervek egészséges működését. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, fehérjéket és omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Kifejezetten felnőtt, 1–6 éves kutyák számára ajánlott.


Hill's Canine Adult Perfect Weight Medium Kutyaeledel, 10 kg-21%
18 590 Ft

14 590 Ft

Akció

Hill's Canine Adult Perfect Weight kutyatáp felnőtt kutyák számára készült, 1 éves kortól 7 éves korig. A Hill's segít abban, hogy a legjobbat nyújthassuk kutyánknak kölyök korától kezdve egy egész életén át. Kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz az erős izomzatért, kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét.


Hill's Canine Adult Perfect Weight Mini Kutyaeledel, 2 kg-26%
5 590 Ft

4 090 Ft

Akció

Hill's Canine Adult Perfect Weight Mini kutyaeledel túlsúlyos vagy hízásra hajlamos kisebb testű kutyáknak ajánlott. Csökkentett zsírtartalma miatt kutyánk elnyeri optimális súlyát, és ellenállóbbá válik az elhízottság által kiváltott betegségekkel szemben. A különböző rostok, fehérjék, Omega 3 és 6 zsírsavak, L-karnitin tartalma és egyedülálló antioxidáns formulája biztosítja kedvencünk hosszú, egészséges életét. Az ízletes krokettek könnyedén kutyánk kedvencévé válnak.


Hill's SP Adult Sensitive Skin kutyatáp - 12kg-21%
20 990 Ft

16 490 Ft

Akció

Canine Adult Sensitive Skin tökéletesen kiegyensúlyozott emésztést biztosító kutyatáp, mely klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal megelőzi a száraz, pikkelyes, viszkető bőr kialakulását.


Hill's SP Adult Tuna kutyatáp - 12kg-22%
19 990 Ft

15 590 Ft

Akció

Hill's Adult Tunac&Rice kutyatáp mérsékelt aktivitású felnőtt kutyák számára készült, 1 éves kortól 7 éves korig. A Hill's segít abban, hogy a legjobbat nyújthasd legjobb barátodnak kölyök korától egész életén át. Kiváló minőségű fehérjék az erős izomzatért, kiegyensúlyozott nátrium és foszfor tartalommal megőrzi a létfontosságú szervek egészségét.


Hill's SP Mature Adult Chicken kutyatáp - 12kg-20%
19 990 Ft

15 990 Ft

Akció

A Prémium Hill's Canine Mature Adult Senior csirkés kutyaeledel a 7 évnél idősebb kutyák számára az egészség jegyében készült. Az eledel körültekintő és gondos elkészítési módjának köszönhetően elősegíti az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását, és a vesék egészséges működését.


Hill's Canine Mature Adult Kutyaeledel, 3 kg-26%
7 590 Ft

5 590 Ft

Akció

A Prémium Hill's Canine Mature Adult Senior csirkés kutyaeledel a 7 évnél idősebb kutyák számára az egészség jegyében készült. Az eledel a körültekintő és gondos elkészítési módjának köszönhetően elősegíti az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását, és a vesék egészséges működését.


Hill's Science Plan Mature Adult Active Longevity Mini Chicken kutyatáp - 3kg-26%
7 590 Ft

5 590 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Mini kutyaeledel a kis testű, kisebb tápszemeket kedvelő kutyáknak készült a mozgékonyság, valamint a létfontosságú szervek egészségének megőrzéséért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és természetes forrásból származó glükozaminnal és kondroitinnal.


Hill's SP Canine Adult Performance Kutyaeledel, 12 kg-20%
20 990 Ft

16 790 Ft

Akció

Hill's SP Canin Adult Performance ** kutyaeledel tökéletesen kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító kutyaeledel a **nagyobb energiaszükségletű munka- és vadászkutyáknak, kliniailag bizonyított hatású antioxidánsokkal.


Hill's SP Puppy Mini Chicken kutyatáp - 7,5kg-21%
13 990 Ft

10 990 Ft

Akció

Tökéletesen kiegyensúlyozott szárazeldelel az erős immunrendszerért és a mozgékonyságért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és halolajból nyert DHA-val a kisebb falatokat kedvelő kölyök kutyák részére.


Hill's SP Canine Mature Adult Large Breed Kutyaeledel, 12 kg-20%
19 990 Ft

15 990 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Large Breed szárazeledel kifejezetten nagytestű kutyák számára lett kifejlesztve. Megőrzi a mozgékonyságot, az egészséges izmokat és létfontosságú szerveket, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és L-karnitinnal. 5 éves kortól ajánlott.


Hill's Science Plan Mature Adult Light Chicken kutyatáp - 12kg-25%
20 990 Ft

15 590 Ft

Kiárusítás

Canine Mature Adult Light 12 kg-os kiszerelés idős és túlsúlyos kutyák részére lett kifejlesztve. Tökéletes az ideális testsúly és a mozgékonyság fenntartására. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokat, és l-karnitint tartalmaz, mely a zsírt energiává alakítja át.


Hill's Canine Small & Miniature Adult kutyatáp - 1,5kg-27%
5 490 Ft

3 990 Ft

Akció

Canine Adult Small & Miniature Adult csirkés ízesítésű kutyatáp 1–6 éves felnőtt kistestű kutyáknak. Kiváló minőségű alapanyagokból készült és könnyen emészthető. Magas C- és E-vitamin tartalommal, amely támogatja a kutyus immunrendszerét és hozzájárul az egészséges, hosszú élethez. Az egészséges szívműködés érdekében hozzáadott taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Erősíti a csontokat és az ízületeket a benne található Omega-3 zsírsavak és ásványi anyagokkal.


Hill's SP Adult Hairball Control Chicken macskaeledel - 5 kg-21%
13 590 Ft

10 690 Ft

Akció

Feline Adult Hairball száraz macskaeledel, mely hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozás fenntartásához. A magas antioxidáns, fehérje és Omega-3 zsírsav tartalma klinikai tesztekkel bizonyított. Elősegíti az egészséges szőrzet megőrzését. Ideális választás felnőtt macskáknak.


Hill's SP Adult Optimal Care Lamb macskaeledel - 10 kg-22%
22 990 Ft

17 790 Ft

Akció

Feline Adult Lamb hozzájárul a tökéletesen kiegyensúlyozott táplálkozás fenntartásához. A bárányhúsos szárazeledel elősegíti az optimális erőnlétet. Magas antioxidáns, fehérje és Omega-3 tartalma klinikailag bizonyított. Felnőtt macskáknak ajánlott.


Hill's SP Adult Light Chicken macskaeledel - 10 kg-24%
24 990 Ft

18 990 Ft

Akció

A Feline Adult Light Chicken elősegíti a tökéletesen kiegyensúlyozott étrend fenntartását. Szárazeledel az ideális testsúly megőrzéséért. Magas antioxidáns tartalma és csökkentett zsírtartalma biztosítja kedvencünk számára a mindennapi egészséges táplálkozást.


Hill's SP Adult Light Chicken macskaeledel - 5 kg-22%
13 990 Ft

10 790 Ft

Akció

Az SP Feline Adult Light Chicken tökéletesen kiegyensúlyozott szárazeledel az ideális testsúly megőrzéséért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és csökkentett zsírtartalommal segít kedvencünk egészségének megőrzésében.


Hill's Feline Indoor Cat Macskaeledel, 4kg-22%
11 590 Ft

8 990 Ft

Akció

Hill's Feline Indoor speciális szárazeledel felnőtt macskáknak. Kimondottan ajánlott lakásban tartott kedvenceknek, akik nem tudnak annyit a szabadban mozogni. Összetétele megakadályozza a súlygyarapodást.


Hill's SP Feline Kitten Chicken Macskaeledel, 2 kg-25%
6 590 Ft

4 890 Ft

Akció

Az SP Feline Kitten Chicken tökéletesen kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító szárazeledel csirkehússal, az erős immunrendszerért és az egészséges emésztésért, klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és halolajból nyert DHA-val. Kölyök cicáknak.


Hill's SP Canine Small & Miniature Mature Adult Kutyaeledel, 1,5 kg-27%
5 490 Ft

3 990 Ft

Akció

Canine Mature Adult Small & Miniature kutyatáp csirkés ízesítéssel 7 év feletti kistestű kutyáknak ajánlott. Magas C- és E-vitamin tartalmú, amely támogatja az immunrendszer működését és az egészséges, hosszú élethez járul hozzá. Az egészséges szívműködés érdekében taurint és korlátozott mennyiségű sót tartalmaz. Az Omega-3 zsírsavak és az ásványi anyagok erősítik a csontokat és az ízületeket. Könnyen emészthető kisebb méretű tápszemcsék.


Hill's Canine Adult Chicken Kutyaeledel, 2,5 kg-23%
5 990 Ft

4 590 Ft

Akció

Hill's Canine Adult Chicken kutyatáp kifejezetten a felnőtt kutyák számára készült, prémium minőségű eledel. Támogatja a létfontosságú szervek működését és hozzájárul az egészséges izomműködéshez. Fehérjéket, antioxidánsokat és Omega-3 zsírsavat is tartalmaz. Egészség, elérhető áron!


Hill's Canine K/D Mobility 12 kg eledel-21%
27 990 Ft

21 990 Ft

Akció

A Prescription Diet™ k/d™ +Mobility Canine klinikailag igazolt eledel, amely növeli a veseproblémákkal rendelkező kutyák mobilitását és életminőségét.


Hill's PD Canine C/D Multicare 2 kg-21%
6 490 Ft

5 090 Ft

Akció

Prescription Diet™ Canine c/d™ segít csökkenteni a kockázatát az újbóli struvit kövek kialakulásának ugyanabban a betegben.


Hill's PD Canine J/D Reduced Calorie 4 kg-21%
15 990 Ft

12 590 Ft

Akció

A Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ Canine klinikailag tesztelt eledel, amely már 21 nap alatt javítja a mobilitást a megfelelő tápanyag-egyensúlynak, az EPA-nak (speciális Omega-3 zsírsav) és a teljes Omega-3 zsírsavaknak hála.


Hill's PD Feline J/D 2 kg-21%

Hill's PD Feline J/D 2 kg

Értékelés: 5
8 290 Ft

6 490 Ft

Akció

A Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ klinikailag igazolt eledel már 28 napon belül javítja a macskák mozgékonyságát a tápanyagok, a DHA (speciális Omega-3 zsírsav), és az Omega-3 teljes mennyiségének kiegyensúlyozott arányának köszönhetően.


Hill's Prescription Diet Feline M/D 5 kg-22%
18 590 Ft

14 490 Ft

Akció

Az m/d™Feline eledel kiváló eledel olyan macskák számára, akik túlsúllyal küzdenek vagy cukorbetegségben szenvednek


Hill's Prescription Diet Feline Y/D 5 kg-21%
18 990 Ft

14 990 Ft

Akció

Három héten belül segít macskád egészségügyi helyzetének javításában, normalizálja a pajzsmirigyhormon szinteket.


Hill's SP Mature Adult Mini Chicken kutyatáp - 7,5kg-25%
15 990 Ft

11 990 Ft

Akció

Hill's Science Plan Canine Mature Adult 7+ Active Longevity Mini with Chicken csirkés táp a kisebb tápszemeket kedvelő kutyáknak készült, a mozgékonyság, valamint a létfontosságú szervek egészségének megőrzésének oltárán. Klinikailag bizonyított hatású antioxidánsokkal és természetes forrásból származó glükozaminnal és kondroitinnal. Prémium tápok, az egészséges házikedvencekért!


Hill's PD Canine J/D Reduced Calorie 12 kg-20%
31 990 Ft

25 590 Ft

Akció

A Hill's™ Prescription Diet™ j/d™ Canine klinikailag tesztelt eledel, amely már 21 nap alatt javítja a mobilitást a megfelelő tápanyag-egyensúlynak, az EPA-nak (speciális Omega-3 zsírsav) és a teljes Omega-3 zsírsavaknak hála.