Yankee Candle Illatgyertya Édes reggeli rózsa  (Sweet Morning Rose) 49 g
800 Ft

Újdonság

Az illatgyertya a Reggeli rózsa édes virágos illatát árasztja otthonába.   Az illat elején  körtefa virág és frissítő rózsavíz érezhető, a illat szívében a cukrozott rózsaszirom,  liliom és a kakaó illatjegyei rejtőznek, az alapillatban pedig a pézsma és pillecukor bontakozik ki.

Yankee Candle Sheridan Bronze Punched Metal üveg gyertyatartó 
1 930 Ft

Újdonság

Sheridan Bronze lyukasztott fém gyertyatartó fűrészes üvegből készült fém gyertyatartó gondoskodik a gyertyák optimális égéséről és feloldódásáról, valamint a gyönyörű fényhatásról, miközben a láng az üvegen keresztül ragyog.

Yankee Candle Illatgyertya Kókusz ( Coconut Splash) 49 g
800 Ft

Újdonság

Az illatgyertya a  kókuszdió tiszta illatával tölti be otthonát. Az illat elején érezhető a görögdinnye, a kókuszdió víz, a mangó, a szívében rejtőzik a kókuszdió és a kókusztej illata, és az alapillatban kibontakoznak a  vanília és szantálfa illatjegyei. .

Yankee Candle Illatgyertya Vanília kosár (Vanilla Cupcake) 49 g
800 Ft

Újdonság

A Vanília kosár illatgyertya édes és krémes illatot áraszt otthonába. Az illat elején vanília máz és megolvadt cukor érezhető, felvert vanília krém és csokoládé bontakozik ki a szívében, és  az illat alapját a kakaó és a vanília hüvely képezi.

Yankee Candle Vanilla illatgyertya 49 g
800 Ft

Vanilla illatgyertya az édes, lágy, krémes és tiszta vanília illatát idézi elő. A fejillatban érezhető a cukor, a szívében rejtőzik a vanília orchidea és az alapilatban kibontakoznak a vanília illatjegyei és a fehér pézsma.

Yankee Candle Illatos viasz Floral Candy 22 g
680 Ft

A Floral Candy Gelato illatos viasz magába foglalja a színes virágokat, amelyeken cukor kristályok csillognak egy ízletes krémes öntettel  A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos viasz  Honey Lavender Gelato 22 g
680 Ft

A Honey Lavender Gelato illatos viasz előidézi a levendula fagylalt illatát mézzel. Az illatos viasz magába foglalja a szeder, levendula, vanília krém és méz illatát. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatgyertya Garden By The Sea 49 g
800 Ft

A Garden By The Sea illatgyertya egy bájos és jellegzetes virágos-fűszeres illat.  Ez a gyertya végigvezeti Önt a virágzó kerten a tengerparton. Az ibolya, pünkösdi rózsa szirmok, a gyöngyvirág, a tengerparti gyep, a frézia, a liliom, a fehér ambergris és az érzéki pézsma tökéletes kombinációja.

Yankee Candle Illatos viasz Misty Mountains 22 g
680 Ft

A Misty Mountains  magába foglalja a ködös hegyek illatát.  Kilátással a végtelen hegycsúcsokra, fenyőfákkal borított, csendes és hűvös köd hangjai. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos viasz  Warm Cashmere 22 g
680 Ft

AWarm Cashmere illatos viasz  magába foglalja a meleg kasmír illatát.   A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatos viasz Wedding Day 22 g
680 Ft

A Wedding Day egy egyedi esküvői  alkalomra jött létre,a kifinomult és gyengéd virágok keveréke. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatgyertya Fluffy Towels™ 49 g
800 Ft

A Fluffy Towels ™ illatgyertya  frissen mosott, tiszta törülközők illatás  idéz elő a citrom, alma, levendula és liliom illatjegyeivel kombinálva.  Ez a tökéletes tisztaság illata elvarázsolja Önt!.

Yankee Candle Illatos viasz Fresh Cut Roses 22 g
680 Ft

A Fresh Cut Roses  illatos viasz magába foglalja az angol kertben  frissen vágott rózsák illatát.   A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatos viasz Fluffy Towels 22 g
680 Ft

A Fluffy Towels illatos viasz előidézi a frissen mosott törülköző illatát, egy kis citrom, alma, levendula, liliom illatjegyeivel kombinálva.  A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos viasz Shea Butter 22 g
680 Ft

A Shea Butter magába foglalja Shea vaj meleg, nyugtató illatát . A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Kensington Crackle Glass gyertyatartó
1 930 Ft

Újdonság

A Kensington gyertyatartója egy repedt üveghatású gyertyán, ezüst és arany csillámmal, felgyullad, amikor egy Yankee Candle gyújt. A gyertyatartó lenyűgöző kiegészítő a belső terekben, ugyanakkor megóvja a bútorok felületét a gyertya hőjétől.

Yankee Candle Pünkösdi rózsa illatgyertya  ( Peony ) 623 g - nagy 
8 860 Ft

Újdonság

A világ legminőségibb gyertyái közé tartozik, amely kellemes, pünkösdi rózsa édes virág illatát árasztja otthonába. A fejjegyben az édes bazsarózsa, a szívjegyben a rózsaszín pünkösdi rózsa, és az alapjegyben pedig a fehér fa illatjegyei érezhető.

Yankee Candle Illatgyertya Classik Garden Sweet Pea 104 g - kicsi
3 400 Ft

égési idő 25–40 óra,legjobb minőségű alapanyagokból készült,kizárólag tiszta, természetes illatanyag-kivonatokkal gazdagítva,modern dizájn,egyenletesen illatosított paraffin,élelmiszer-minőség,a kanóc kézzel lett kiegyenesítve,a gyertya teljesen elég.