Bomb Cosmetics Azúr égbolt kozmetikai készlet
6 000 Ft

Újdonság

Az azúr égbolt luxus ajándék szett 7 krémes fürdőbombát rejt magába, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz. Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics Flamingo fürdő kozmetikai készlet
6 710 Ft

Újdonság

Bemutatjuk a Flamingó  luxus ajándékcsomagot - amely kézzel készített termékeket foglal magába.  Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics Jégkirálynő kozmetikai szett 
6 710 Ft

Újdonság

Bemutatjuk a Jégkirálynő  luxus ajándékcsomagot - amely kézzel készített termékeket foglal magába.  Fedezze fel a krémes fürdőbombát, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.   Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics Mennyei szeretet kozmetikai készlet  (ø 7,5 cm) 3 db
4 000 Ft

Újdonság

A mennyei égbolt luxus ajándék szett három krémes fürdőbombát rejt magába, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.  Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics  Strandbombák  kozmetikai készlet (ø 7,5 cm) 3 db
4 000 Ft

Újdonság

A strandbombák luxus ajándék szett három krémes fürdőbombát rejt magába, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.  Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics Tele van szeretettel egy kartondobozban
6 000 Ft

Újdonság

Luxus ajándékkészlet, tele a Szeretettel, kartondobozban 7 legkelendőbb krémfürdőbombát tartalmaz, illóolajok, shea és kakaóvaj alapján . Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti gyógynövényes, gyümölcs- vagy virágkomponenseket.

Bomb Cosmetics Varázsdoboz kozmetikai készlet
6 710 Ft

Újdonság

Bemutatjuk a Varázsdoboz ajándékszettet – amely eredeti termékeket foglal magába. Fedezze fel a krémes fürdőbombát, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.  . Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait.

Bomb Cosmetics Virágos fantázia halmaza kartondobozban
6 000 Ft

Újdonság

A fényes virágkészlet egy díszes kartondobozban 7 legkelendőbb krémfürdőbombát tartalmaz, amelyek illóolajok, shea és kakaóvaj alapján készülnek . Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti gyógynövényes, gyümölcs- vagy virágkomponenseket.