Dermacol Duo arcpirosító (Blusher Duo) 8,5 g
1 200 Ft

Elegáns arcpirosító, amely természetes és egészséges megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Nagyon könnyen  használható, egyesül az azcbőr árnyalatával.  Az élénkító színek varázslatos színkombinációja, amely tökéletes megjelenést biztosít. Minden bőrtípusra (zsíros arcbőrre is) alkalmazható.


Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 760 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Astrid Sun hidratáló naptej OF 10
1 840 Ft

Hidratáló krém SPF 10 200 ml A Sun alacsony védelem a nap ellen. Ez könnyen felszívódik, és elterjedt dúsított készítményt a d-panthenol és multivitamin komplex (béta-karotin, és A-, E-, F), hogy megvédje a bőrt a korai öregedés és elősegíti annak hidratációját. .


Avon Attraction for Him - Eau De Toilette 75 ml-33%
7 010 Ft

4 630 Ft

Akció

Elvarázsolja Önt lenyűgöző, érzéki illatával , amely egyesíti a gyömbérgyökér és a pézsma árnyalatait, és különálló fa tónusait, amely együttesen vonzó, tartós illatot hoz létre.


Avon Parfüm víz Viva La Vita EDP 50 ml
3 020 Ft

A virágos-gyümölcsös illat. Főbb összetevők: grapefruit, magnólia, szantálfa. Összetétele a gyümölcsök és virágok keverékével alma és lédús grapefruit jegyzeteket magnólia egy érzéki fás és vanília alap.


balmi Kókuszdió ajakbalzsam (Coconut) 7 g-40%
1 970 Ft

1 180 Ft

Akció

Az ajkak azok közé a testrészek közé tartoznak, amelyeket nem tudunk elrejteni a külvilág elöl. A balmi ajakbalzsamok úgy lettek kifejlesztve, hogy hatékony védelmet biztosítsanak az aktív életmód káros hatásai ellen. A balmi ajakbalzsamnak köszönhetően ajkai ellenállhatatlanul csábítóak lesznek.


balmi Mandarin ajakbalzsam SPF 15 (Tangerine) 7 g-40%
1 980 Ft

1 180 Ft

Akció

Az ajkak azok közé a testrészek közé tartoznak, amelyeket nem tudunk elrejteni a külvilág elöl. A balmi ajakbalzsamok úgy lettek kifejlesztve, hogy hatékony védelmet biztosítsanak az aktív életmód káros hatásai ellen. A balmi ajakbalzsamnak köszönhetően ajkai ellenállhatatlanul csábítóak lesznek.


BE-17 Cserélhető fej BC100-16%
3 160 Ft

2 630 Ft

Akció

Tisztítja a bőrt szokásos módon! Tökéletesen tiszta a bőrt a maradványai smink, izzadság, faggyút, szennyeződéseket és egyéb szennyező aktívan hozzájárul a harcot a pattanások ellen.


Bellapierre All Over Face kozmetikai szett (Contour and Highlighting Kit)-69%
23 300 Ft

7 030 Ft

Akció

Ez a professzionális készlet tökéletes lesz az arcod számára! A készlet tartalmazza:

1 porszórás, 1 fényesítő por, 1 kiemeli az arcot, 1 ecset a korrektorhoz, 1 kabuki ecset porhoz. Fair: porszórás 4,0 g; 2. 35 g fehérítő por; kontúrpor 2,35 g; kefe Sötét: porszórcsin 4,0 g; 2.