MASTERPIECE by Simon Masterpiece Beauty Drink 30 x 6 g
20 230 Ft

A MASTERPIECE a cseh csúcsmodell, Simona Krainová személyes projektje. „Az álmom és a hosszú távú látásom alapját képezte“ – mondja maga Simona, aki személyesen tesztelte a terméket és két évig fejlesztette ki szakemberekkel.

Clinique All About Eyes Rich szemkörnyékápoló krém
10 700 Ft 9 850 Ft

Ezt a terméket a szemed! Cream gazdag konzisztencia csökkenti a sötét karikák, a szemek, a szem alatti táskák és finom vonalak. Ez segíti a kialakulását a kollagén, olajmentes, illatanyag mentes. Alkalmas kontaktlencse viselők.

Biotherm Antioxidáns szérum Skin Oxygen ( Strength ening Concentrate )
15 970 Ft

Biotherm Skin Oxygen Antioxidáns Szérum minden olyan bőrre tervezték, amely óvni és táplálkozni kíván. Hozzáadja a külső környezet negatív hatásaival szembeni ellenállást, és világosabbá teszi. Egyesítik színes hangját, hidratálja a bőrt és csökkenti a tökéletlenségét.

Biotherm Éjszakai arckrém minden bőrtípusra (Skin Best Night Cream) 50 ml
17 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Face éjszakai krém könnyű összhangot, ami ellensúlyozza az első öregedés jelei minden bőrtípusra. Éjjel, a bőr jobban felszívja a tápanyagokat és a pihenés, köszönhetően a tökéletes hidratálás a bőr reggel rugalmas, puha, sima és gyönyörűen sugárzó.

Biotherm Helyreállító tisztítóolaj Biosource (Total Renew Oil) 200 ml
9 300 Ft

A frissítő Biosource tisztítószer tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket és a nap folyamán a bőrön elhelyezett szennyeződést, anélkül, hogy száradna. A selymes olaj textúra, amely a hab vízzel érintkezve változik, az olaj nyugtató hatását egyesíti a hab tisztító erejével.

Biotherm Skin Oxygen (Cooling Gel) hidratáló (Cooling Gel) 50 ml
14 980 Ft 13 880 Ft

Biotherm Skin Oxygen gél bőr krémet minden bőrtípusra tervezték. A könnyű gélkészítménynek köszönhetően könnyű elterjedni és azonnal felszívódik. Hozzáadja a szükséges mennyiségű nedvességet a bőrön, stresszt ad a bőrnek és erősíti a bőr védő gátját.