Clarins Konturizáló lifting szérum (Shaping Facial Lift Total V Serum) 50 ml
18 590 Ft

A szérum eredetileg az ázsiai nők, akik vágyott tökéletes arcvonások első és profilból. Az új Contour Power „Total V Contouring Power” által kifejlesztett Clarins kutatócsoport, egyesíti a három növényi kivonatok guarana, gyömbér és a datolyaszilva széleslevelű bizonyított tulajdonságait.


Biotherm Antioxidáns szérum Skin Oxygen ( Strength ening Concentrate )
11 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biotherm Skin Oxygen Antioxidáns Szérum minden olyan bőrre tervezték, amely óvni és táplálkozni kíván. Hozzáadja a külső környezet negatív hatásaival szembeni ellenállást, és világosabbá teszi. Egyesítik színes hangját, hidratálja a bőrt és csökkenti a tökéletlenségét.


Clinique Fresh Pressed (Daily Booster With Pure Vitamin C 10%) 4 x 8,5 ml
21 980 Ft

Clinique frissen préselt C-vitamin anti-aging szérumot minden olyan bőrtípusra tervezték, amely a finom ráncok ellen küzd. Meglazítja és ápolja a bőr rugalmasságát és erejét. Ezenkívül egységesíti a bőr színtónusát és megvilágítja a bőrt. Enyhíti a pigmentfoltokat és antioxidáns hatása van. .


Eisenberg Excellence gyémánt arcápoló szérum (Sérum Diamant) 30 ml
113 130 Ft
+ ingyen szállítás

Bőrszérummal kezelje a bőrét fiatalító ellátással! A szérumban található megfelelő gyémántpor stimulálja a mikrocirkulációt, a fehérjék képződését és egyesíti a bőrszínt. Erős regeneratív hatásai szép, fényes és sima bőrre jutnak.


Eisenberg ( Whitening Corrector) 50 ml
37 310 Ft
+ ingyen szállítás

A ragyogó bőrszérum segít megelőzni a pigment foltokat és csökkenti a meglévő foltokat. Emellett serkenti a sejtek megújulását.


Elizabeth Arden (Skin Renewal Booster)
10 110 Ft

Könnyű szérum fiatalkori és kemény bőrre! Könnyű emulzió, amely hatékonyan lassítja a bőr öregedését és gyorsítja a bőrt. Hidratálja, erősíti és védi a bőrt a stressztől. .


Estée Lauder Lifting szérum Re-Nutriv (Ultimate Lifting Serum) 30 ml
79 940 Ft
+ ingyen szállítás

Estée Lauder Re-Nutriv emelőszéruma az öregedés jeleit leküzdi, csökkenti a ráncokat és erősíti a bőrt. Ez helyreállítja a rugalmasságát és vitalitását, és mélyen hidratál, ami friss, megfiatalodott bőrt eredményez. A szérum akár 5-ször is erősebb krém hatású! Alkalmas minden ráncos bőrtípusra. .


Juvena Elixir Beauty (Miracle kiemelés lényege) 125 ml
29 180 Ft

Kiemelés lényege a tökéletes elixírje szépség, a bőrnek fiatalos megjelenés és egy új dimenziót kényeztető a bőrt. Kombinált SkinNova SC HighTech peptid technológia és az AGP hozza szinergikus hatást és maximális hidratálást a bőr mély. Alkalmas minden bőrtípusra. .