Scholl Active Gel Gel talpbetét 1 pár Mindennapi nők-41%
5 670 Ft

3 290 Ft

Akció

Gel talpbetét Mindennapi nők, amelyek alkalmasak a mindennapi viselet és tevékenységeket. Speciális technológiával GelActive elnyeli sokk járás közben, és csökkenti a túlzott nyomást a lábát. Két betét gélt képez réteget.


Scholl Active Gel Gel talpbetét 1 pár női munka-34%
5 670 Ft

3 690 Ft

Akció

Speciális technológiával GelAcive segít elnyelni járás közben, és csökkenti a túlzott nyomás amelyeknek ki vannak téve lábát a nap folyamán. Ezek különösen alkalmasak kemény felületek. Állandó csillapítás réteg biztosítja egész napos kényelmet.


Scholl Active Gel Gel talpbetét Sport Ladies 1 pár-30%
5 670 Ft

3 950 Ft

Akció

Gél talpbetét Scholl Sport nők speciális technológiával GelActive amely hatékonyan elnyeli az ütéseket a sarka, térd és a boka, és segít csökkenteni nyomást a láb, ha fut, vagy a feltörekvő sport. Az alakja ortopéd talpbetét erős támogatást a lábfej boltozat célja az egész napos kényelmet biztosít.


Scholl Active Gel Gel talpbetét Sport Mens 1 pár-37%
5 670 Ft

3 560 Ft

Akció

Gél talpbetét Scholl Sport férfiak GelActive speciális technológiával, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket a sarka, térd és a boka, és segít csökkenteni nyomást a láb, ha fut, vagy a feltörekvő sport.


Scholl Cserélhető forgófej 6 db-17%
9 240 Ft

7 650 Ft

Akció

A készlet tartalmazza:

Cserélőfejek elektromos körömreszelőkhöz Velvet sima közepes durva, tengeri ásványi anyagokkal 2 db Tartalék fájl elektromos fájlhoz Velvet Smooth Diamond extra vastag 2 db Velvet Smooth gyémánt kristály forgó fej – ultra durva 2 db .