Alpina Sports Spice Sísisak
42 690 Ft

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.

Alpina Sports Grap 2.0

Alpina Sports Grap 2.0

Értékelés: 4,8
27 590 Ft

snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Alpina Sports Grap 2.0 szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Relax Feelin síszemüveg

Relax Feelin síszemüveg

Értékelés: 5
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a síszemüveg Antifog homályosodás-gátló és befagyást gátló felületkezeléssel ellátott látómezővel rendelkezik. Egy állítható, szilikon csúszásgátló elemekkel kiegészített pánt is a szemüveg részét képezi. A Relax Feelin síszemüveg 100 %-os UV védelmet biztosít.

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Alpina Sports Grap 2.0 LE

Értékelés: 3
33 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.

Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm-18%
25 790 Ft 20 990 Ft

Akció

A snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Swix P0005 Viasz készlet, 2 db
3 890 Ft

Swix P0005 viasz készlet a két leggyakrabban használt típusú waxot tartalmazza, amely így ideális kezdők számára is. Fontos a felszerelés karbantartása, hogy maximálisan hosszú ideig megőrizhesse a lécek kiváló állapotát. A waxolás másik nagy előnye, hogy jobb csúszást biztosít.

Westige Airbrake-20%

Westige Airbrake

Értékelés: 4,7
11 990 Ft 9 590 Ft

Akció

Az Airbrake snowboard és síszemüveg védi a szemet a napsugaraktól, hótól és széltől, a visszafogott keret nem zavar a kilátásban, a szemüveg pedig nem csúszik el a helyéről. A háromrétegű habszivacs kényelmet biztosít az egész napos használat során.

Alpina Sports Carat szett Disney Mickey Mouse,-17%
33 990 Ft 27 990 Ft

Akció

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Mickey Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat szett Disney Minnie Mouse,
26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat Disney Minnie Mouse szett kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Carat set Disney-20%
31 490 Ft 24 990 Ft

Akció

A gyerek snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat set Disney kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Piney SH

Alpina Sports Piney SH

Értékelés: 5
8 890 Ft

Gyermek síszemüveg Fogstop felületkezeléssel, amely megakadályozza a lencsék párásodását és a pára benntartását. A lencsék nem szálkásodó könnyű polikarbonátból készülnek a kényelmes viselet érdekében párnázottak. Az Alpina Sports Piney SH csomagolásában textiltok is található.

Alpina Sports Big Horn HM black matt-23%
38 490 Ft 29 490 Ft

** Síszemüveg Multi Mirror rendszerű** tükrös hatással még jobbvédelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az Alpina Sports Big Horn HM minimalista keret, amelynek hála maximális látómezőhöz juthatsz, valamint még jól is néz ki. A** szférikus lencséknek** köszönhetően világos panoramatikus kilátást biztosít.

Alpina Sports Carat LX
25 790 Ft

Gyerek snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. A szellőztető rendszer biztosítja az optimális szellőzést. Az Alpina Sports Carat LX kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Alpina Sports Estetica síszemüveg
29 490 Ft

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel ellátva, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Estetica tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Alpina Sports Granby HM síszemüveg
32 390 Ft

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel ellátva, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Granby HM tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Alpina Sports Jump 2.0 HM-18%
78 990 Ft 63 990 Ft

snowboard- és sísisak szemvédővel és Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Polár gallér és levehető fülvédő is a sisak része. Az Alpina Sports Jump 2.0 HM szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés a kellemes hűtés biztosítása érdekében.

Alpina Sports Jump 2.0 VM-23%
98 790 Ft 75 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

snowboard- és sísisak szemvédővel és Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Polár gallér és levehető fülvédő is a sisak része. Az Alpina Sports Jump 2.0 VM szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés a kellemes hűtés biztosítása érdekében.

Alpina Sports Maroi-24%
46 090 Ft 34 990 Ft

snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Az Alpina Sports Maroi szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Alpina Sports Scarabeo HM-31%

Alpina Sports Scarabeo HM

Értékelés: 5
35 590 Ft 24 490 Ft

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Scarabeo M tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Alpina Sports Scarabeo M szemüveg
31 990 Ft

Női síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a fagy ellen és 20 %-kal növeli a láthatóságot a ködben. Csúszásgátló szalaggal ellátott, amely mindig a helyén tartja a szemüveget Az Alpina Sport Scarabeo M tükrös üveggel rendelkezik. A csomagolás része egy vászon szemüvegtartó.

Alpina Sports Scarabeo S DH-24%

Alpina Sports Scarabeo S DH

Értékelés: 3
14 490 Ft 10 990 Ft

Síszemüveg Thermoblock hőszigetelő réteggel, amely véd a faggyal szemben és 20 %-kal javítja a látási viszonyokat ködben. Csúszásgátló szalaggal van ellátva, amely mindig a helyén tartja a szemüveget. Az Alpina Sports Scarabeo S DH speciális szellőzőrendszerrel rendelkezik. A csomagolásban egy textiltok is található.

Atomic Revent Nightshade

Atomic Revent Nightshade

Értékelés: 5
19 020 Ft

Az Atomic Revent Nightshade ultra-könnyű sísisak magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben. Minimális súlyú modell, mindössze 350 g-os.

Elan Amphibio 8 PS EL10 18-19%
132 990 Ft 106 490 Ft

Akció

Lesikló sílécek EL 10.0 Shift kötéssel rendelkeznek. Az Amphibio 4D technológia biztosítja az egyszerű kanyarodást és az él tapadását. Az Elan Amphibio 8 PS EL10 18 lesz a megfelelő választás a szabadidős síelők és a kezdők számára.

Elan Black Perla LS EL7.5 19
76 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női lesikló síléc univerzális felhasználással karbantartott sípályákon és nem karbantartott terepre. Dynaflex technológiai támogatás a sima lesikláshoz. Full Power Cap szerkezet alacsony súlyt és pontos menetirányt biztosít. Kötés az ELW 7.5 Shift modellben. Elan Black Perla LS EL7.5 19 síelők számára.

Elan Element Black/Blue LS ELW9.0 19
81 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női lesikló síléc univerzális felhasználással karbantartott lejtőkre és kevésbé karbantartott terepre. Groove technológiai támogatás a jobb egyensúly érdekében. Power Shell a stabilitás és a gyorsaság szinonimája. Kötés az ELW 7.5 Shift modellben. Elan Element LS fa maggal rendelkezik.

Elan Explore 6 Red LS EL9.0 GW 19
73 590 Ft

Lesikló all mountain típusú sílécek karbantartott sípályán és terepen történő univerzális használatra. Összetétele Dynaflex az egyes körök manőverezőképességének javítására. A modell fa maggal rendelkezik. EL 9.0 GW Shift kötés rendszer. Az Elan Explore 6 a hobbi síelők számára készült.

Elan Explore 8 Red LS EL10.0 19-11%
99 490 Ft 88 190 Ft

Sílesikló sílécek a szabadidős síelők számára sokoldalúbb felhasználással még a rendezet dombon kívül is. Waveflex technológiai támogatás jelentős rugalmassággal és stabilitással egyaránt rövid és egész napos síeléshez is. Kötés az EL 10.0 GW Shift modellben. Elan Explore 8 Red LS fa maggal rendelkezik.

Elan Ilure LS ELW9.0 19
109 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sport lesikló sílécek hölgyek számára karbantartott sípályán és sípályán történő használatra. Továbbfejlesztett tulajdonságok az Amphibio 4D technológia alapján. Az szilárdság alkotóelemét a fa mag képezi. EL 9.0 GW Shift rögzítő rendszer. Elan Ilure LS haladó síelők számára alkalmas, akik keresik az adrenalint.

Elan Zest LS ELW 9.0 19
88 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női sílesikló sílécek a szabadidős síelők számára sokoldalúbb felhasználással még a rendezet dombon kívül is. Waveflex technológiai támogatás jelentős rugalmassággal és stabilitással egyaránt rövid és egész napos síeléshez is. Full Power Cap besegít a kis súlyhoz. Kötés az ELW 7.5 Shift modellben. Elan Zest LS fa maggal rendelkezik.

HAMAX Snow Glider Bob

HAMAX Snow Glider Bob

Értékelés: 4,3
7 790 Ft

HAmax Snow Glider bobja hagyományosan könnyű kialakítású, így gyermeke könnyedén húzhatja fel a dombra. A játék két fékkel van felszerelve, ami megkönnyíti az irányítást és a sebesség szabályozását. Ideális családi sportolásra és szabadtéri szórakozásra.

Roces Jégkorcsolya Model R-25%

Roces Jégkorcsolya Model R

Értékelés: 5
28 290 Ft 20 990 Ft

Akció

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya Model R modern dizájnnal rendelkezik.

Salomon Arctic Black

Salomon Arctic Black

Értékelés: 4
11 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi síbot Salomon Arctic Black alumíniumból gyártott, melynek köszönhetően nagyon könnyű és szilárd. A bot minőségi pánttal és ergonomikus markolattal rendelkezik.

Salomon Icon² M

Salomon Icon² M

Értékelés: 5
30 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sísisak alacsony profiljával remekül illeszkedik, keskeny sziluettet képez. Az EPS 4D héj védi a fejet az erős oldalirányú ütésektől is. A Salomon Driver S Icon² M olyan audiorendszerrel rendelkezik, amellyel a lecsúszás közben zenét hallgathatsz.

Swix F4-100C Viasz, 100 ml

Swix F4-100C Viasz, 100 ml

Értékelés: 4,6
5 690 Ft

Folyékony viasz fluorinnal, amely minden hóállapotban használható sí- vagy snowboard felszereléshez. Szivacs applikátorral, amely segítségével polírozott megjelenést kölcsönözhetünk sportszerünknek.

TEMPISH Chantal Női jégkorcsolya-31%
23 490 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Get-UP Luxury női jégkorcsolya minőségi kidolgozása és kellemes kinézete igazán megnyerő. Hagyományos szerkezete rekreációs sportolásra és a jégen való szórakozásra teszi alkalmassá.

TEMPISH Clips duo

TEMPISH Clips duo

Értékelés: 4,8
30 990 Ft

A gyermek korcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Clips girl duo

TEMPISH Clips girl duo

Értékelés: 4,6
32 490 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Detroit lady korcsolya

TEMPISH Detroit lady korcsolya

Értékelés: 4,9
29 490 Ft

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.

TEMPISH Dream Női Jégkorcsolya
18 990 Ft

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->

TEMPISH Fine Női jégkorcsolya
28 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.

TEMPISH Fiú korcsolya FS 200-6%

TEMPISH Fiú korcsolya FS 200

Értékelés: 4,5
17 590 Ft 16 490 Ft

Fiú jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish FS 200 fiú korcsolya minőségi poliuretánból készült, ami megtartja a szilárdságát nagyon alacsony hőmérsékleten is. A kényelmet a gyorsan száradó betét biztosítja. A korcsolya kitűnik a könnyű nagyság állíthatóságával az alsó részébe rejtett szalagos rendszernek köszönhetően. A megnövelt ellenállásért a korcsolya teteje a talpával szilárd rögzítéssel van összekapcsolva.

TEMPISH FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
19 490 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.

TEMPISH G2 26" kapus hokiütő
10 890 Ft

A kapus hokiütő egészében fából készült, kapusoknak alkalmas alacsonyabb és közepes mérkőzéseken. Teljes mérete 165 cm. 10 lapból rétegezett, éle ABS üvegszálakból készült a nagyobb ellenállóság érdekében. Jégen, aszfalton vagy beton felületen használható. Tempish G2 26" 26˝ oldalhosszúsággal.

TEMPISH Giulia Női jégkorcsolya-17%
27 990 Ft 22 990 Ft

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.

TEMPISH Joy lány korcsolya

TEMPISH Joy lány korcsolya

Értékelés: 4,7
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos állítható lány jégkorcsolyák. A Tempish Joy lány korcsolyák kitűnnek gyorsan száradó és kényelmes cipő bélésükkel. A korcsolyák minőségi PVC műagyagból készültek. A korcsolyák a lábon való erős tartását a cipőfűzők, tépőzáras pántok és a kétoldalas biztonsági csatok biztosítják. A korcsolyák kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A korcsolyák nagyon könnyen beállíthatók nyomógomb segítségével.

TEMPISH North Jégkorcsolya-36%

TEMPISH North Jégkorcsolya

Értékelés: 4,8
29 990 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish North egy téli mintával díszített klasszikus női jégkorcsolya, mely puha műszőrme bélésének köszönhetően kényelmes és meleg viselet. A minőségi PVC felsőrész ellenáll a hidegnek, gyöngyházfénye pedig harmonikus összhatást eredményez. A korcsolya éle ellenálló, rozsdamentes acélból készült.

TEMPISH Rebel Ice One Pro Girl Jégkorcsolya
22 990 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.