Roces Jégkorcsolya Model R-25%

Roces Jégkorcsolya Model R

Értékelés: 5
28 290 Ft 20 990 Ft

Akció

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya Model R modern dizájnnal rendelkezik.

TEMPISH Clips duo

TEMPISH Clips duo

Értékelés: 4,8
31 490 Ft

A gyermek korcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Clips girl duo

TEMPISH Clips girl duo

Értékelés: 4,6
31 990 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Detroit lady korcsolya

TEMPISH Detroit lady korcsolya

Értékelés: 4,8
29 490 Ft

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.

TEMPISH Dream Női Jégkorcsolya
19 490 Ft

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->

TEMPISH Fiú korcsolya FS 200-6%

TEMPISH Fiú korcsolya FS 200

Értékelés: 4,6
17 590 Ft 16 490 Ft

Fiú jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish FS 200 fiú korcsolya minőségi poliuretánból készült, ami megtartja a szilárdságát nagyon alacsony hőmérsékleten is. A kényelmet a gyorsan száradó betét biztosítja. A korcsolya kitűnik a könnyű nagyság állíthatóságával az alsó részébe rejtett szalagos rendszernek köszönhetően. A megnövelt ellenállásért a korcsolya teteje a talpával szilárd rögzítéssel van összekapcsolva.

TEMPISH FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
19 490 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.

TEMPISH FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
19 490 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.

TEMPISH Giulia Női jégkorcsolya-17%
27 990 Ft 22 990 Ft

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.

TEMPISH Joy lány korcsolya

TEMPISH Joy lány korcsolya

Értékelés: 4,7
14 490 Ft

Stílusos állítható lány jégkorcsolyák. A Tempish Joy lány korcsolyák kitűnnek gyorsan száradó és kényelmes cipő bélésükkel. A korcsolyák minőségi PVC műagyagból készültek. A korcsolyák a lábon való erős tartását a cipőfűzők, tépőzáras pántok és a kétoldalas biztonsági csatok biztosítják. A korcsolyák kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A korcsolyák nagyon könnyen beállíthatók nyomógomb segítségével.

TEMPISH Rebel Ice One Pro Girl Jégkorcsolya
22 990 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.

TEMPISH Rebel Ice One Pro Jégkorcsolya
29 490 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.

TEMPISH Revo toqr korcsolya-22%

TEMPISH Revo toqr korcsolya

Értékelés: 4
30 990 Ft 23 990 Ft

Akció

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.

TEMPISH RS Verso Gyermek jégkorcsolya
22 990 Ft

Tempish RS Verso Ice gyerek korcsolya szabadidősporthoz és a jégen való szórakoztató időtöltéshez. Megfelelő választás a kezdő és haladó korcsolyázók számára. Nem mindennapi külső, amely a stílusra fekteti a hangsúlyt.

TEMPISH RS Verso Ice Girl Gyermek jégkorcsolya
22 990 Ft

Tempish RS Verso Ice Girl korcsolya lányoknak, szabadidősporthoz és a jégen való szórakoztató időtöltéshez. Megfelelő választás a kezdő és haladó korcsolyázók számára. Nem mindennapi külső, amely a stílusra fekteti a hangsúlyt.

TEMPISH Wortex

TEMPISH Wortex

Értékelés: 4,7
30 490 Ft

Férfi korcsolya műanyag megerősítéssel rendelkezik, amely véd a korongok és hokibotok ellen. Anatómiailag formázott bokával rendelkezik és 2 részes nyelvvel. Tempish Wortex alkalmasak azok játékosok számára, akik a közepes és alsóbb versenyeken vesznek részt és a szabadidős korcsolyázók számára, akik igénylik a korcsolya verseny tulajdonságait.

TEMPISH Feeez blue Jégkorcsolya
5 190 Ft

Tempish Feeez blue jégkorcsolya tökéletes választás 1,5–5 éves gyermekek számára, akik még csak most ismerkednek a sportággal. A korcsolya kétélű kivitelének köszönhetően megfelelő **stabilitást és biztonságérzetet nyújt az apróságoknak.

TEMPISH Feeez pink Jégkorcsolya
5 190 Ft

Tempish Feeez blue jégkorcsolya tökéletes választás 1,5–5 éves gyermekek számára, akik még csak most ismerkednek a sportággal. A korcsolya kétélű kivitelének köszönhetően megfelelő stabilitást és biztonságérzetet nyújt az apróságoknak.

TEMPISH Hokikorcsolya élvédő
1 990 Ft

Az ügyes, univerzális Tempish hokikorcsolya élvédő megvédi a korcsolya élét a szállítás során az eltompulással vagy a sérüléssel szemben és egyben védi a táskát és a benne lévő dolgokat a kiszakadástól.

TEMPISH Korcsolya élvédő

TEMPISH Korcsolya élvédő

Értékelés: 3,8
2 690 Ft

Az ügyes, univerzális Tempish korcsolya élvédő megvédi a korcsolya élét a szállítás során az eltompulással vagy a sérüléssel szemben és egyben védi a táskát és a benne lévő dolgokat a kiszakadástól.

Roces Jégkorcsolya RFG 1-15%

Roces Jégkorcsolya RFG 1

Értékelés: 4,3
20 590 Ft 17 490 Ft

Akció

Női jégkorcsolya anatómiai betéttel van felszerelve a kényelmes korcsolyázáshoz. Klasszikus cipőfűzővel van bekötve. Műkorcsolyázó penge fogakkal kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya RFG 1 modern dizájnnal rendelkezik.

Roces Jégkorcsolya Roces MCK II F-31%
32 290 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány jégkorcsolya anatómiai betéttel rendelkezik memória habbal a maximális kényelem érdekében. 5 számig terjedő állítható mérettel rendelkezik, és a gyermek lábával együtt növekszik. A jégkorong korcsolya pengéje kiváló minőségű szénacélból készült. Roces Jégkorcsolya MCK II F modern dizájnnal rendelkezik.

Roces MCK II H Gyermek jégkorcsolya-34%
31 990 Ft 20 990 Ft

Akció

Roces MCK II H fiú jégkorcsolya fiatal korcsolyázók számára. Alkalmas rekreációs korcsolyázásra, valamint a jégen való kezdeteknél. Szénacél penge a hosszú élettartam érdekében. Anatómiai formázás a kényelmes korcsolyázás érdekében.

FILA jégkorcsolya X-One Ice G-20%

FILA jégkorcsolya X-One Ice G

Értékelés: 4,7
19 490 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állítható méretű gyerek jégkorcsolya homokcsiszolt rozsdamentes acél pengével. A bélés párnázott bársonyból készült, ami megtartja a meleget. A FILA jégkorcsolya X-One Ice G fűzővel a bokarészen, tépőzáros szíjjal és kapoccsal rögzíthető.

TEMPISH Crox.X Top, férfi, fekete
46 990 Ft

Férfi korcsolya szabadidős használatra, vagy jégkorong meccshez. Három részes váz szilárd PE anyagból az alacsony hőmérséklethez, –25 °C-os minimummal. A speciális penge keresztirányú csavarokkal van rögzítve. A cipőszár csatos meghúzással. A belső bélés funkcionális tulajdonságokkal, nejlonnal és nylexszel van megerősítve.

TEMPISH Volt-S, fekete, férfi-14%

TEMPISH Volt-S, fekete, férfi

Értékelés: 4,8
33 490 Ft 28 490 Ft

Férfi jégkorcsolya aktív jégkorcsolyázáshoz és mérkőzésekhez. Egy darabból álló, tartós műanyagból készült váz. Speciális él az igényesebb tempóhoz. Magasabb sarok a megfelelő támogatás érdekében. Cipőfűzők nagyobb lábszárterületen. Könnyű és tartós konstrukció.

TEMPISH Volt-S Junior, fekete
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek jégkorcsolya aktív jégkorcsolyázáshoz és mérkőzésekhez. Egy darabból álló, tartós műanyagból készült váz. Speciális él az igényesebb tempóhoz. Magasabb sarok a megfelelő támogatás érdekében. Cipőfűzők nagyobb lábszárterületen. A Volt-S Junior könnyű és szilárd konstrukciójú.

TEMPISH Fine Női jégkorcsolya
28 490 Ft

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.

TEMPISH Follow-edző gát

TEMPISH Follow-edző gát

Értékelés: 3,8
15 990 Ft

Az edző gát a kisgyerekek stabilitásának támogatására szolgál korcsolyázás tanulása során. A fém szerkezet és a hab fogantyúk biztonságos tartást biztosítanak hosszú időn át tartó aktivitás során is. Magassága 6 különböző szintre állítható – 50 – 60 cm magasságok közt. Tempish Follow-edző gát a könnyebb tanuláshoz.