3 termék

ROHNSON R-9400 Fresh Air
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Légtisztító alkalmas háztartásokba, irodahelyiségekbe vagy várótermekbe. Rohnson R-9400 Fresh Air hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, allergéneket, porrészecskéket, mikrobákat és egyéb káros anyagokat. Az ionizáló funkciónak köszönhetően elősegíti a levegő tisztítását és javítjaa légzést. Csendes éjszakai üzemmód lehetősége. 4 féle cserélhető szűrő.


Electrolux EAP 450 Légtisztító
138 590 Ft

119 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Electrolux EAP 450 egy diszkrét, letisztult megjelenésű légtisztító, bármelyik otthonba tökéletesen illeszkedik. Pure Source szűrőrendszerrel van felszerelve, ami négy lépésben tisztítja a levegőt. A készülék az allergiásoknak is megfelelő védelmet nyújt a porral, pollennel és a füsttel szemben, valamint a levegő minőségétől függően automatikusan fokozatot vált.


ROWENTA Intense Pure Air PU4020F0 Légtisztító
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Légtisztító az otthonod egészségesebb környezetéért. A szabadalmaztatott NanoCaptur technológia megállás nélkül dolgozik a formaldehidek felszámolásán. Maximális teljesítmény és hosszútávú működés az intelligens HEPA filternek köszönhetően. Ideális max. 35 négyzetméteres felületekre.