3 termék

Tanita BC 545N Személymérleg
69 190 Ft

62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tanita BC-545N egy professzionális, precíziós eszköz, amelynek funkciója többek között a testvíz, izomtömeg, vagy a csonttömeg mérése, amit alig több mint 15 másodperc alatt elvégez. A készülék a mérések során a legújabb technológiát alkalmazzza, így a használója pontos képet kap szervezete aktuális helyzetéről. Az eredményeket a készülék a belső memóriában eltárolja, így egyszerre akár 5 fő eredményeit is megőrizheti.


Tanita BC 601 Személymérleg

Tanita BC 601 Személymérleg

Értékelés: 4,5
61 390 Ft

58 490 Ft
+ ingyen szállítás

BB 601 testösszetétel vizsgálatok területén egy kiváló gép, kitűnő lehetőséget biztosít egy gyors és részletes elemzéshez. 150 kg-ig használható. A részletes, szegmentális paraméterek mellett az egyén biológiai életkorát is meghatározza, mely az állapot és a fittség függvényében akár jelentősen is eltérhet a valóságos életkortól. Az eredményeket az LCD kijelzőről leolvashatjuk, valamint adathordozóra is áttehetjük.


iHealth CORE HS6 WiFi Testanalizáló mérleg
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az iHealth CORE HS6 WiFi Testanalizáló személyi mérleg alkalmas iPhone, iPad és iPod touch, valamint Android készülékekhez. Az iHealth MyVitals programmal szinkronizálható, mely az eredményeket tárolja, onnan el lehet érni és letölteni. A mérleg 20 felhasználót képes kezelni, így az egész család használni tudja.