8 termék

JVC KD-R472 Autórádió (CD/MP3/USB/AUX)
24 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

JVC KD-R472-es autórádió mindazt megadja amit a JVC név magába foglal: Minőség és innováció egyben. A készülék képes CD és USB fogadásra és az előlapon helyet kapott egy AUX bemenet is ezzel szinte minden hanghordozó fogadására képes. USB csatlakozója dokkolóként működik így az okostelefonok akkumulátorai lejátszás közben töltődnek is. A Music Play applikáció letöltésével a telefonon tableten tárolt zenék USB porton keresztül egyszerűen lejátszhatók. A rádiózás szerelmesei 18 FM csatornát menthetnek el. 12 előre programozott hangzáskép közül kiválasztható a legjobban tetsző de az egyéni beállítás is megoldható a háromsávos hangszínszabályzó segítségével. Erősítő csatlakoztatását egy pár RCA kimenet biztosítja így akár egy subwooferrel is kiegészíthető a hangrendszer.


BLAUPUNKT Madrid 170 BT Autórádió
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Autórádió CD meghajtó nélkül alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztatás, érzékeny digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, hangszínszabályozó, X-Bass basszus kiemelés, piros gomb háttérvilágítás, biztonsági mentési beállítások, eltávolítható előlap.


BLAUPUNKT Augsburg 170 BT Autórádió
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Autórádió CD meghajtóval alkalmas a digitális zene hallgatására USB bemenetről vagy SDHC memóriakártyáról. Bluetooth csatlakoztathatóság, érzékeny digitális FM, AM tuner RDS funkcióval, lejátssza az MP3 formátumot, WMA, előlapi AUX bemenet, ekvalizer, X-Bass kiemelő basszus, gombok fehér háttérvilágítása, beállítások mentése, preferenciák, távirányító, kivehető előlap.


Pioneer MVH-S110UBA
18 890 Ft

16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Autórádió narancssárga megvilágítású kijelzővel kompatibilis az Android rendszerrel és lehetővé teszi a zenelejátszást USB flash meghajtóról vagy az AUX-In csatlakozón keresztül. A Pioneer MVH-S110UBA 24 rádióállomást jegyez meg és 4× 50 W teljesítményt produkál a MOSFET tranzisztorokból. Amennyiben ezt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


Pioneer MVH-S310BT
27 590 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Pioneer MVH-S310BT autórádió piros világítással, mely vezeték nélkül streameli a zenét Bluetooth- on vagy AUX-In csatlakozón keresztül. További lehetőség az USB meghajtóról való lejátszás és a Spotify lejátszása a telefonodból. Amennyiben a MOSFET tranzisztoros 4× 50 W- os teljesítményt kevesled, külső hangszórókat csatlakoztathatsz a hátoldalon található RCA kimenetnek köszönhetően.


SENCOR SCT 5051BMR
21 991 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

CD lejátszó nélküli autórádió változó színű háttérvilágítású gombokkal. A Sencor SCT 5051BMR USB pendrive-ról vagy SD memóriakártyáról képes zenét lejátszani. A telefondoról is hallgathatsz zenét utazásaid során a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően, valamit választhatsz a 18 FM állomás és a 12 AM sáv közül. A Sencor SCT 5051BMR képes a legtöbb típusú hangfelvétel lejátszására, beleértve az MP3, WMA, WAV, valamint a FLAC formátumokat is.


Pioneer MVH-S100UBG autórádió
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Autórádió CD mechanika nélkül speciálisan az Android készülékek digitális zenéi hallgatására lett megtervezve. Első USB és AUX bemenet, USB keresztül tölthető telefon akkumulátor, digitális FM/AM tuner RDS-el, rövid váz, nyomógombok zöld megvilágítással, 1× hátsó RCA kimenet.


Pioneer MVH-S100UB Autórádió
17 990 Ft

16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az MVH-S100UB Autórádió kifejezetten az Android készülékek digitális zenehallgatására készült. Az előlapi USB vagy Aux-In bemeneten át teremt kapcsolatot az okostelefonoddal és a többi eszközöddel. Hallgathatod a kedvenc zenéidet, miközben töltöd az akkumulátort (töltés csak USB-n át). Rövid váz. 4 × 50W. A MOSFET erősítő garantálja a kiváló minőségű hangvisszaadást.