7 termék

Navon N670+ navigáció
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Navon N670+ navigáció nagy kijelzőméretével garantálja önnek, hogy soha nem téved el. A navigáció ismeri egész Európát így bármely orsázgban használhatja. Autós töltő is társul a csomaghoz így autójában is könnyedén tudja tölteni.


TomTom Go 5200 Lifetime GPS
128 990 Ft

108 990 Ft
+ ingyen szállítás

TomTom Go 5200 Lifetime GPS egy gyors, kifinomult navigációs rendszer, melyhez a csatlakozást WiFi teszi lehetővé, így az aktuális frissítéseket elérheti számítógép segítsége nélkül. Csatlakozzon okostelefonjával is, és élvezze utazás közben a kihangosított hívásfunkciót a navigációs rendszer segítségével!


MIO Pilot 5“, Full Europe, Lifetime
25 050 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

A társa minden útvonalon: Modern és hatékony vizuális- és hangos navigáció; 4 út választás (legegyszerűbb, legrövidebb, legökologikusab, leggyorsabb); Gyors keresés és hangos utcanév bejelentés; Sávinformáció és a maximális sebesség információ; Modern és hatékony vizuális- és hang navigáció; 5 „LCD képernyő tükröződésmentes; Európa 45 országának térképe; Ingyenes térkép frissítés a berendezés egész élettartama alatt; Érdeklődési pontok átfogó adatbázisa; Navigációs szimulátor az alagútban; 2 éves garancia "háztól házig“;


Navitel T5003G, Lifetime

Navitel T5003G, Lifetime

Értékelés: 5
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

A NAVITEL T500 3G táblagép a Navitel Navigator legújabb verzióját tartalmazza, 45 európai ország térképével, ingyenes frissítéssel. A térképek tartalmazzák a naprakész információkat a közlekedési infrastruktúráról, beleértve a radarokat és a sebességmérő kamerákat. A Wi-Fi és két SIM-kártya támogatás engedélyezi az online NAVITEL® szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mint például a Navitel Forgalmi információk.


TomTom GO Professional 6250 Lifetime Navigációs rendszer
142 025 Ft

129 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

TomTom Go 6250 Lifetime GPS egy gyors, kifinomult navigációs rendszer, melyhez a csatlakozást WiFi teszi lehetővé, így az aktuális frissítéseket elérheti számítógép segítsége nélkül. Csatlakozzon okostelefonjával is, és élvezze utazás közben a kihangosított hívásfunkciót a navigációs rendszer segítségével!


Navon A500 ANDROID GPS
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Navon A500 Android alapú GPS könnyen kezelhetőségével segíti önt a mindennapokban. 46 országot ölel magába így biztos lehet, hogy sehol nem téved el Európán belül. A belső memória 32gb-ig bővíthető, így nem kell aggódnia, hogy hamar betelik.


TomTom Rider 420 EU - LIFETIME Európa térkép  örökös frissítése
129 359 Ft

127 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Navigació motorkerékpárosoknak praktikus és szórakoztató funkciókkal, 4.3" érintőképernyős kijelző, ellenáll az időjárási körülményeknek és az esőnek, Bluetooth handsfree, Kanyargós utak mód, hegyvidéki utak,Körút tervezése, Sebességmérő radarok szolgáltatás 3 hónapra visszamenőleg letölthető, Gyakori balesetek helyére és a forgalmi dugó végére való figyelmeztetés vagy MyDrive aplikáció, 16 GB belső memória, microSD kártyával bővíthető, Közép – Európa térképe + ingyenes örökös frissítés.