5 termék

Jabra Elite 45e, titán fekete
32 190 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató fekete kialakításban, 2 hands-free mikrofonnal, melyek a híváskor megszüntetik a zajt és kényelmes hívást biztosítanak. Jabra Elite 45e ellenáll a víznek és a pornak, akár ** 8 óra üzemidő** felfogatása a nyakra memória kábel segítségével nagyon kényelmes. Ezen kívül nagyon gyorsan feltöltődik: 15 perc alatt 1 óra lejátszás áll rendelkezésedre.


SuperTooth Buddy Bluetooth kihangosító HF, fekete
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Supertooth Buddy elhagyva a klasszikus, bonyolult telepítési folyamatokat, teljesen automatikusan párosítható a legújabb bluetooth 2.1-es szoftvernek köszönhetően a kompatibilis készülékekkel. Természetesen a régebbi bluetooth verzióval rendelkező mobiltelefonokkal is kényelmesen párosítható, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy elindítjuk a párosítási eljárást a szokásos módon. Ez az autóskészlet az intelligens auto connect funkció segítségével ha bekapcsolva ott hagyjuk a készüléket, ha visszatérünk egy kis idő múlva a Supertooth Buddy azonnal felismerni és újra csatlakozik mobilkészülékünkhöz.


Astrum BT100 BT 4.0 CSR Bluetooth jack kihangosító
9 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Astrum BT100 BT 4.0 CSR bluetooth kihangosító kényelmes és biztonságos használatot biztosít vezetés közben a beépített mikrofon segítségével telefonálás közben. Használhatja munkába vagy hazafelé tartva. Akár 7 órányi beszélgetést tesz lehetővé egyetlen töltéssel, az alacsony fogyasztású módnak köszönhetően. 10 m-es hatósugárral rendelkezik.


Forever BK-100 Bluetooth Kihangosító
8 139 Ft
7 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Forever BK-100 Bluetooth kihangosító kényelmes és biztonságos használatot biztosít a hangszóró és mikrofon segítségével telefonálás közben amikor vezet. A multipoint funkció lehetővé teszi az egyidejű kapcsolatot a két telefon között korlátozás nélkül. Egyetlen 3 órás feltöltéssel akár 16 óra beszélgetési, vagy 40 nap készenléti időt biztosít.


Jabra SPEAK 510 (7510-209)
37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Jabra SPEAK 510 (7510–209) Bluetooth és USB kihangosító hívások fogadására és számos feladat egyidejű megoldására – irodában, otthon vagy útközben egyaránt. Plug and Play megoldás, így csatlakoztatható asztali számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz is.