7 termék

Asus Strix Wireless 90YH00S1 Fejhallgató
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ASUS Strix Wireless 90YH00S1 Fejhallgató erős basszust és tiszta magas hangokokat garantál. A kagylós, párnázott fülpárnáknak köszönhetően, maximális kényelmet biztosít. Azonnali audioátvitelt tesz lehetővé, mivel 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiája a Bluetooth headseteknél kisebb késleltetésű kapcsolatot tesz lehetővé.


Thrustmaster T300 RS GT Kormány és pedál szett
122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Realisztikus, 28 cm átmérőjű T300 RS GT kormány, erősített, gumi borítással és 2 darab, fém, kormányváltó karral. A két szíjas, súrlódásmentes motor sima, csendes és hatékony force feedback-et teremt, amivel tényleg érezheti az utat. A H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) mágneses szenzorai rendkívül pontosan érzékelik a kormány pozícióját. A quick-release rendszerrel gyorsan, másodpercek alatt válthat egyik kormányról a másikra. A kormány mellé megkapja a T3PA GT Edition pedál szettet is, 3 állítható magasságú és távolságú, fém pedállal.


Microsoft Xbox Live Gold - 12 hónap (S4T-00019)
18 890 Ft
+ ingyen szállítás

Aranykártya az Xbox Live online fiókra való belépés aktiválására 12 hónapig, a sokrétű Xbox Live funkciók az Xbox 360 és Xbox One konzolokon való használatára, hozzáférés az ingyenes játékokhoz, nagy kedvezményekhez számos intelligens funkcióhoz és applikációhoz. Elektronikus kód az Xbox Live arany tagsághoz 12 hónapos időszakra. Az arany tagsághoz kapsz havonta 2 ingyenes játékot és kedvezményeket az Xbox Store-ban, vagy élvezheted a kedvenc applikációidat, a legújabb HD filmeket, TV adásokat, sportfelvételeket, koncerteket és még sok mást.


Wheel Stand Kormánykerék tartó
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Next Level Racing Wheel Stand gyszerű és kényelmes megoldás kormány, pedálok és váltókar versenyzéshez szükséges pozícióban tartására. A merev és stabil kialakítás ellenére az állvány könnyen összehajtható és tárolható. A kormány, pedálok és váltókar helyei szabadon változtathatóak. Az állvány kompatibilis szinte minden fő kormány és pedál gyártóval.


Állvány kormánykerékre és pedálokra (NLR-S007)
46 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Next Level Racing Wheel Stand Lite egy kormánykeréktartó verseny székekhez, 10 másodperc alatt könnyen összecsukható, minőségi öntött acél. Támogatott magasság – 120–210 cm, csomagolás mérete – 55 × 18 × 68 cm, súlya 13 kg.


Hama uRage SoundZ Evo Fejhallgató
12 990 Ft

9 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A HAMA uRage SoundZ Evo Fejhallgató erős basszust és tiszta magas hangokokat garantál. A kagylós, párnázott fülpárnáknak köszönhetően, maximális kényelmet biztosít. Egyoldalas kábelvezetése lehetővé teszi a szabad mozgást.


Wheel Stand Kormánykerék és Pedáltartó állvány (T300RS/TX)
35 090 Ft
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Wheel Stand Pro Kormánykerék és Pedáltartó állvány egyszerű és kényelmes megoldás Thrustmaster vagy Logitech Driving típusú kormánykerék és pedálok versenyzéshez szükséges pozícióban tartásához. Testreszabható különböző játékokhoz és székekhez vagy kanapékhoz. Tapasztalja meg a vezetés élményét otthonából!