7 termék

The North Face Cable Minna Beanie Vintage White OS-19%
9 890 Ft

7 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

The North Face Cable Minna Beanie női téli sapka egy divatos sapka, mely bájosan mutat a városi télikabáttal vagy akár a síöltözékkel.


Kama Kötött Merino sapka Aw63-19%
9 890 Ft

7 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszínű KAMA sapka prémium szálak kombinációjával készült és szélálló, légáteresztő GORE WINDSTOPPER membránnal van ellátva.


Nike Men'S Run Thermal Hat And Glove Set-19%
16 190 Ft

12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Nike Run Thermal Hat And Glove Set kesztyűből és sapkából álló férfi futó készlet Therma-FIT technológiával, amely megtartja az energiát és megakadályozza a hőveszteséget. A Nike Therma-FIT maximálisan szigetel a hideggel és a széllel szemben, mindezt úgy, hogy alacsony tömegű és térfogatú.


The North Face Anders Beanie Gyerek sapka
5 590 Ft
+ ingyen szállítás

A The North Face Anders Beanie Gyerek sapka divatos külsejével a fiatal generáció kedvence lehet. Kialakításának köszönhetően kedvezőtlen időjárási viszonyok között is megfelelő védelmet nyújt. Remek légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, ugyanakkor kiváló melegséget biztosít.


Kama Kötött Merino sapka és sál A109 + S08-19%
18 690 Ft

14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ajándékcsomagolás. Női kötött sapka plasztikus mintával és decens egyszínű sállal. Az egész sapka puha gyapjú béléssel ellátott, tehát melegen tartja még a legnagyobb fagyban is.


COLUMBIA Watertight Cap Black O/S baseballsapka
11 090 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

funkcionális membránnal ellátott Columbia Watertight Cap vízálló baseballsapka. A peremnél lévő Omni-Wick technológia elvezeti a verejtéket és a nedvesség gyors párolgását biztosítja.


Kama Kötött Merino Sapka Kama Aw06-19%
11 173 Ft

8 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

KAMA kötött sapka tiszta Merinoból, mely nagyszerűen felmelegít majd a GORE WINDSTOPPER membránnak köszönhetően, melyen a szél nem fúj át. Viselés közben tökéletes kényelmet biztosít a fleece réteg a belső oldalon.