9 termék

FILA Eve BS Női jégkorcsolya-30%
24 990 Ft

17 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Eve BS női jégkorcsolyák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljen minden szabadidős korcsolyázó igényeinek, úgy a kényelem, mind a teljesítmény terén. Univerzális felhasználásuk van. A váz kialakítása garantálja az oldalirányú és a láb hajtási támaszát is.


Roces RFG 1-30%

Roces RFG 1

Értékelés: 4
24 990 Ft

17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Roces FRG 1 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Szénacél pengéi fogakkal vannak ellátva a tovább tartó használat érdekében. Anatómiailag kialakított, hogy a használata még kényelmesebb legyen.


Tempish Crox Férfi jégkorcsolya-36%
24 990 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Crox férfi korcsolya alkalmas közepes és alacsonyabb versenyek játékosa számára, valamint rekreációs korcsolyázók számára, akik a korcsolyától versenytulajdonságokat várnak el. Nagyon szilárd anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.


Tempish Nice Női jégkorcsolya-20%
15 890 Ft

12 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Nice Női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításnak köszönhetően vízálló és megvédi a lábat az esetleges ütésektől. A belső bélés biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz.


Tempish Detroit jégkorcsolya-30%
24 065 Ft

16 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

férfi jégkorong korcsolyák** alkalmasak az alacsonyabb vagy közép szintű versenyeken részt vevő korcsolyázóknak és rekreációs korcsolyázásra. A Tempish Detroit korcsolyák anatómiailag formázottak és ellenálló PVC műanyagból készültek. A belső része speciálisDB 320 latex alapú anyagból készült memóriával, ezáltal a cipő alkalmazkodik a láb formájához. A penge magas ellenállását a 53–55 keménységű edzett szénacél biztosítja.


Tempish Detroit lady korcsolya-30%
27 231 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.


FILA Viper HC Férfi jégkorcsolya-29%
30 990 Ft

21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Férfi jégkorcsolya Fila Viper HC kíváló minőségű ergonomikusan formázott cipővel. Ultra könnyű kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével. Merevített orr rész, megerősített hátsó rész.


Tempish Boston Férfi hokikorcsolya
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ha Ön versenyszerűen űz valamilyen téli sportot, a Tempish Boston a legideálisabb választás az Ön számára. Aktív sportolóknak fejlesztették ki ezt a különösen strapabíró modellt, ergonomikus kialakításának és különleges védelmi funkcióinak köszönhetően hosszú éveken át elkíséri. Megerősített boka- és lábbujj része maximális védelmet nyújt viselője számára.


Tempish Korcsolya Elena-31%
25 078 Ft

17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Modern stílusú női korcsolya enyhe retró beütéssel. A Tempish Elena korcsolya kombinálja a kényelmet, amit a SUPER SOFT FUN FUR puha bélés biztosít, és a biztos haladást a boka körüli anatómiai kialakítású erős váznak köszönhetően. A korcsolya nagyon jól szigetel a jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró bélésnek köszönhetően.