7 termék

Roces Xenon 2.0 Görkorcsolya, Kék/Fekete
60 990 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon 2.0 Görkorcsolya, Kék/Fekete a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.


Roces Argon korcsolya
49 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi görkorcsolya Roces Argon egy remek választás a kezdők és a közepesen haladók számára, akik kénylmes korcsolyát kreesnek rekreációs korcsolyázásra.


FILA Reptix 84 Görkorcsolya, Fekete/Zöld
49 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fila Reptix 84 egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


Roces ZYX Női görkorcsolya
36 990 Ft

31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Roces Icon Görkorcsolya, Fekete/Kék
30 823 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Icon görkorcsolya tervezésekor egyaránt nagy figyelmet fordítottak a funkcionalitásra, kényelemre, biztonságra és a dizájnra. Ha hobbi szinten szeretnél korizni, akkor a Roces Icon ideális választás. A görkorcsolya alumínium váza ellenálló, cipőrésze pedig speciálisan formázott.


Tempish Wire Lady Női Görkorcsolya
41 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Wire Lady kiváló választás minden mozgást szerető hölgy számára. Speciálisan kialakított kerekei kis ellenállásúak és rendkívül hosszú élettartaműak. Bélése kényelmes, kifejezetten nők lábfejére lett anatómiailag kifejlesztve. Dupla csatos zárrendszere gondoskodik róla, hogy biztonságosan lehessen használni.


Roces Jokey 1.0 Fiú Görkorcsolya
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Jokey 1.0 Fiú Görkorcsolya egy állítható méretű görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Bélése vidám és divatos, így minden gyermek szívesen viseli.