11 termék

Coleman Silverton Comfort 150 Hálózsák
17 211 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Coleman Silverton Comfort 150 hálózsák akár –4 C°-ban is kellően melegen tartja a testet. Poliészter bélése és külseje tetőtől-talpig egyenletesen megtartja a hőt. Fejrésze félkörívesen a fejhez igazodik. Kibővített lábrésze kellő mozgási szabadságot biztosít. Tartójába könnyen visszarakható.


Husky Mini 0°C Kék

Husky Mini 0°C Kék

Értékelés: 4,5
20 990 Ft
20 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Husky Mini 0° egy nyári hálózsák főleg kerékpáros turisztikához. A könnyű, összerakható csomagot főleg kevés csomaggal való utazáskor fogja értékelni.


Boll Magma+ (RF) Hálózsák
31 990 Ft

28 600 Ft
+ ingyen szállítás

Boll Magma+ (RF) hálózsákot kifejezetten azok számára tervezték akik szívesen töltik tavasztól őszig az idejüket a szabad ég alatt. Rendkívül tágas és kényelmes párnázattal lett ellátva, így mindig biztosítja a nyugodt alvást. Hőszigetelése gondoskodik, hogy csípősebb időben is kellemes melegben érezze magát benne. A megfelelő mértékű szellőzésnek hála pedig ez nem nyúlik át kényelmetlen, fülledtségbe.


Coleman Salida rectangular Hálózsák
13 766 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Coleman Salida paplan hálózsák kifejezetten lányok számára, hagyományos formájának és anyagának köszönhetően, maximális mozgásszabadságot biztosít. A bélést steppelt varrással rögzítették, így a szigetelő töltet nem mozdul el, ezzel biztosítva állandó hőmérsékletet testünk minden felületén alvás közben. A hálózsák téglalap alakú szabásának köszönhetően tágas és kényelmes.Könnyen összecsomagolható, így bármikor magával viheti, legyen szó hoszabb vagy rövidebb utazáról, túrázásról, vagy kirándulásról.


Husky Merel 0°C Hálózsák
15 990 Ft

11 890 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Merel hálózsák, amely négy csatornás Hollowfibre, folyadékmembrános anyagból készült, mely biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Kitűnő választás több napos kirándulások, vagy kerékpártúrák alkalmával is. Praktikusságát fokozza, hogy kihajtva ágyként használható.


Husky Monti -11°C Hálózsák
25 990 Ft

24 224 Ft
+ ingyen szállítás

Háromszezonos hálózsák Husky Monti –11°C valóban egy tágas és kényelmes modell a nagy alvók számára. Pont nekik biztosít lehetőséget kellemesen megnövelni a szélességét a belsejének akár 20 cm-vel. Ez egy megbízható partner kirándulásra a vidéken, akkor is, ha eljönnek az első fagyok.


Husky Ruby -14°C Hálózsák
28 990 Ft

23 900 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Ruby –14°C Hálózsák extrém hidegben is melegen tart. Minden évszakban nyugodtan használható, hiszen megfelelő komfortérzetet nyújt. Puha töltőanyaggal készült, hegymászóknak is alkalmas.


Husky Anapurna Ladies -28°C
43 990 Ft
43 000 Ft
+ ingyen szállítás

A legmelegebb hálózsák az Extreme sorozatból, amely eleget tesz minden klimatikus feltétel adta igénynek. Az Anapurna Ladies –28° rövidített hálózsák kifejezetten nőknek való a legnagyobb kényelem biztosításához.


Husky Azure -22 °C Hálózsák
36 990 Ft

34 553 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák Husky Azure –22 °C egy nagyon változó modell. Ez egy speciális, anatómiailag formázott és kiterjesztett változata a hálózsáknak, alkalmas elsősorban hideg téli éjszakákra. Szétnyitásával létrehozhatsz egy klasszikus pléd variánst, amelyet nyugodtan ki tudsz használni a melegebb időkben.


Husky Emotion -22°C (S12) Hálózsák
39 990 Ft

38 000 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Emotion kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkező hálózsák, melynek különleges formai kialakítása biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Levehető, szigetelt lábzsákkal és csúszásgátló csíkokkal felszerelt járul hozzá a maximális kényelemérzethez. Kétrétegű, vízhatlan külső anyaga még praktikusabbá teszik, ideális választás több napos túrák és expedíciók esetén, akár - 22 °C-on is melegen tart.


Coleman Salida Hálózsák

Coleman Salida Hálózsák

Értékelés: 4,5
13 766 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Egy túrázáshoz, kempinghez szükség van az ideális hálózsákra, hogy amikor a sátorban kifáradtan nyugovóra térnénk, kényelmes fekhelyünk legyen. A Coleman Salida hálózsák kiválóan alkalmas extrém túrákhoz is , mivel rendkívüli hidegben is melegen tartja a végtagokat, és kényelmet nyújt az éjszakára. Gyapjú anyagának köszönhetően lábánál is hőkomfortos érzést biztosít. Kívülről nylon borítja, melynek nagy ellenálló képessége van. Ez a külső anyag vízlepergető, így megóvja a kellemetlenségektől azt, aki éppen használja, még nyirkos időben is. 0°C -tól –17°C extrém helyzetekig strapabíró.