4 termék

Coleman Darwin 2 Sátor

Coleman Darwin 2 Sátor

Értékelés: 4,5
26 063 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Darwin 2 sátor ideális kirándulásokra, túrákra, két személy részére. Egyszerű szerkezetének köszönhetően könnyen felállítható. Szellőzése a nyílásokon keresztül biztosított, valamint véd az UV-sugárzástól. Anyaga poliészter, míg a sátoralj polietilénből készült. A sátor két részből áll, egy előtérből (0,3 négyzetméter) és egy szobából (2,9 négyzetméter).


Coleman Cortes 4-50%
49 990 Ft

24 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Coleman Cortes 4 négyszemélyes családi sátor kitűnő választás kempingezéshez, vagy hosszabb utazásokhoz, könnyű és egyszerűen összeszerelhető. Praktikus előtere védelmet nyújt az esőtől és a tűző naptól, árnyékában tárolhatjuk a felszerelést. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, kitűnő minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült.


Husky Flame 2 Sátor, Zöld

Husky Flame 2 Sátor, Zöld

Értékelés: 5
68 990 Ft

61 000 Ft
+ ingyen szállítás

Husky Flame 2 egy könnyű és tartós anygaból készült kétszemélyes sátor, melyet kifejetten zor időjárási viszonykhoz terveztek. A hegyekben és télen is kiválóan megállja a helyét, 6000 mm-ig vízálló.


Coleman Galileo 5 Sátor

Coleman Galileo 5 Sátor

Értékelés: 5
117 329 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Galileo 5 egy családi kemping sátor 5 férőhellyel. Tágas, könnyedén felállítható alagútsátor, mely kiválóan alkalmas családi nyaralásokhoz, vagy hétvégi kirándulásokhoz. A külön bejáratú, osztott hálóteres modellt 2 db, egy két férőhelyes és egy három férőhelyes hálófülkével építették, melynek köszönhetően zavartalan a közlekedés a sátorban. Zárható előterén, két irányból nyithatunk bejáratot, ezzel elősegíthetjük a sátor szellőzését is. Nagyméretű PVC ablakaibiztosítják a megfelelő fényviszonyokat és a kilátást. A sátor kiváló tulajdonságaira tekintve ideális választás családok és baráti társaságok számára.