4 termék

Einhell GC-RT 7530 Kapagép

Einhell GC-RT 7530 Kapagép

Értékelés: 5
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Einhell GC-RT 7530 egy erős és egyben praktikus kapagép, amivel hatékonyan lehet lazítani a talajt. 2-kéz biztonság kapcsolóval van ellátva, hogy a pengék azonnal leálljanak, ha elengedik a kapcsolót. A hosszú lehajtható nyél lehetővé teszi a kényelmes működtetést, valamint a könnyű tárolást, hogy kis helyen is elférjen.


GLORIA Gardenboy plus, Kapagép
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gloria Gardenboy plusz kapagép egy sokoldalú eszköz. A speciálisan edzett acél tüskék könnyedén fellazítják talajt. A kapagép előnyei közé tartozik az alacsony súly és ergonomikus kialakítású fogantyú . Azt is lehetővé teszi a Gloria kapagép, hogy kényelmes használjuk és ne keljen össze görnyednünk. TOVÁBB OLVASOM->


Hecht 745 Elektromos rotációs kapa
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

HECHT 745 Elektromos rotációs kapa nagy segítség a ház körüli munkák során. 4 pengéjével könnyen és gyorsan forgatja a talajt, így ideálissá téve veteményei számára. Nagy teljesítményű, 1500 Wattos motorral ellátva. Használja az év bármely szakaszában bátran, a friss, termékeny föld és gyommentes kert eléréséhez. Segítségével a komposzt és a műtrágya is könnyen bejut a talajba. Ergonomikus kialakítású foganytúja garantálja a kényelmes használatot. A gép munkája végeztével könnyedén összecsukható, így szállítása és tárolása is hihetetlenül könnyű.


Alko MH 350-4 Kapálógép

Alko MH 350-4 Kapálógép

Értékelés: 4,5
109 900 Ft

99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az AL-KO MH 350–4 egy kiváló minőségű benzines kapa. A fogantyú ergonomikus kialakítású, és állítható magasságú, így mindenki saját termetéhez igazíthatja a legkényelmesebb munkavégzés érdekében. A kapán 4 darab speciális penge biztosítja a tökéletes munkavégzést. A MH 350–4 kultivátorral 350 mm szélességben, és maximum 250 mm-es mélységben tudjuk megmozgatni a talajt.