6 termék

MEVA hősugárzó VESUV
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vesuv propán-bután kerti fűtőtest a kültéri környezet és a jól szellőztetett helyiségek fokozott hőkomfortjának bebiztosítására alkalmas a hűvösebb időjárás esetén.


Activa Cheops Piramis hőkandelláber (Teraszfűtő)
152 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Activa Cheops kültéri, gázüzemű, dizájnos hősugárzója, nemcsak, hogy gyönyörűen néz ki, hanem az átgondolt technológiai részleteknek köszönhetően, megfelelően funkcionális is. Hangulatos nemcsak a kertekben és az erkélyeken, hanem a vendéglátó egységek és hotelek teraszain is. A hőérzéket nemcsak a magas hő kibocsátó forrás növeli, hanem az „ élő tűz „ látványa is, amely tökéletes optikai effektekre képes. Az Activ cég hősugárzóját a felhasznált anyagok minősége és élettartama különbözteti meg a többitől. A hősugárzó lelke a kiváló, német SCHOTT cég által gyártott, hőálló üvegpiramis. A hősugárzó konstrukciójának többi része alumínium és rozsdamentes lemezből kézül, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. A hősugárzó automatikus lekapcsoló mechanizmussal rendelkezik, a túlzott megdöntése esetén automatikusan kikapcsol. A görgők megkönnyítik a mozgatását.


MEVA hősugárzó ETNA mini
34 889 Ft
+ ingyen szállítás

Etna nagy teljesítményű, de kicsi asztali kerti hősugárzó lakkozott változatban, ideális a szabadban töltött nyári estéihez. Kellemes meleget biztosít 3 méteres körzetben.


MEVA hősugárzó PYRAMIDA fekete
97 876 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kerti fűtőtest propán-butánra. A fűtőtest folyamatos teljesítmény-szabályozóval, piezogyújtással, esésbiztosítékkal és az egyszerű áthelyezést lehetővé tevő kerekekkel van ellátva.


MEVA hősugázó ETNA nemesacél
71 409 Ft

61 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Energiatakarékos kerti gáz hősugárzó 11,7 kW teljesítménnyel, amely hozzájárul a megfelelő hangulat és a kényelmes meleg környezet kialakításához a grillezés vagy a barátokkal töltött idő során. Piezo begyújtás, készlet a propán-bután palackhoz történő csatlakoztatáshoz ingyen szabályozóval!