5 termék

Kärcher I 6006 Gőzvasaló nemesacél talppal
28 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Karcher I6006 Gőzvasaló sárga-szürke dizájnjával elengedhetetlen kelléke minden háztartásnak. A vasaló könnyen csúszó rozsdamentes acél talppal rendelkezik. A gőznyomás jelentősen megkönnyíti a vasalást, még a nehéz anyagok is gyorsan kivasalhatóak.


Kärcher Ablaktisztító hosszabbító
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher ablaktisztító hosszabbító, Karcher WV 50 Plus és WV 75 Plus készülékekkel kompatibilis. A hosszabbító segítségével nem kell létrára állni, hanem a földről is kényelmesen elérhetővé válnak a magasabb pontok. A hosszabbító teleszkópos és 4 m hosszú.


Kärcher PC 20 Csőtisztító készlet, 20 m (2.642-240.0)
29 990 Ft

27 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher Csőtisztító készlet a Kärcher termékcsalád legújabb kiegészítő tagja. Segítségével az eldugult ereszt, csővezetéket, vagy lefolyót egy pillanat alatt ki tudja tisztítani. A minőségi hajlékony tömlő minden helyre elér, így minden dugulás elhárítható vele. A tömlő végén egy rézfúvóka található. Ez a fúvóka négy hátra irányuló magasnyomású sugárral biztosítja a tisztító erőt, és a csőben való előre haladást. A szett tartalma: 20 méteres magasnyomású tömlő, kapocs a rögzítéshez, magasnyomású fúvóka, ereszcsatorna tisztító sín, védőszűrő. TOVÁBB OLVASOM->