13 termék

BINO Játék Babakocsi egy kis táskával-35%
27 290 Ft

17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bino Játék Babakocsi egy kis táskával, mely még nagyobb élménnyé teszi a babázást. A lányok nagy örömére séták alkalmával is vihetik magukkal kedvenc babájukat kocsiban tolva. Tárolása sem jelenthet gondot, könnyen összecsukható, kis helyen is elfér. Alján praktikus kosár található, amelyben további érdekes és izgalmas játékokat vihetnek magukkal. Tolókarján a kis táska használható a további babaholmik szállításához. Mózeskosara kivehető.


Bayer Chic EMOTION 2 az 1-ben Játék babakocsi
28 040 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kisgyermek nagy örömmel tologatja babakocsiban kedvenc babáját. A Bayer Emotion 2 az 1-ben játék babakocsival ezt még vidámabban teheti, hiszen a cserélhető felső részeknek köszönhetően a játék is érdekesebbé válik. A kedvenc babát kényelmesen bele lehet fektetni, sőt ha úgy tartja gyermekünk kedve, akár sportbabakocsivá is átalakíthatja.


BINO Pillangós babakocsi kivehető mózeskosárral-29%
13 590 Ft

9 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bino Pillangós babakocsi kivehető mózeskosárral gyermeke kedvenc játéka lesz. Legféltettebb babáját viheti el a nagy sétákra. Napellenzővel, puha fekvőfelülettel rendelkezik, a kivehető mózeskosárral pedig többfunkcióssá válik. Játék után könnyedén összecsukható az egyszerűbb tárolás érdekében.


Bayer Chic Chic Vario Ikerbabakocsi
35 550 Ft
+ ingyen szállítás

Bayer Chic Vario Játék ikerbabakocsi egyedi kivtelezésű játék, hogy a gyermekek még odaadóbban gondoskodhassanak babáikról. Két állítható ülésében, melyek közül az első forgatható, több babát is vihet magával a gyermek. Hogy a játék még élethűbb legyen, a babák biztonságáról öv gondoskodik. Az elülső kerekek bolygosíthatóak a könnyebb irányítás érdekében.


Bayer Chic Mika Játék babakocsi
27 650 Ft
+ ingyen szállítás

Bayer Chic Mika Játék babakocsi könnyen összecsukható, így praktikusan tárolható. A gyerekek ebben a babakocsiban örömmel tolhatják játékbabájukat, hiszen ez a babakocsi kiváló minőségű, valamint kül- és beltéren is használható. A kocsi dőlési szöge változtatható. A játék 3 éves kortól ajánlott.


Hauck Icoo 5 in 1 szett : gyerek babakocsi 3 az 1-ben, autóülés, nyugágy.-20%
24 490 Ft

19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Kombinációja a babakocsinak , sportbabakocsinak és autósülésnek egyben, állítható kartámlával a baba számára, max .43 cm-es méretig. Egy eredeti kis babakocsi, amelyet megkedvel minden kis hölgyike, aki szeret törődni. A legjobb módja a kedvenc babád kocsikáztatására.


Hauck Icoo duet babakocsi
19 890 Ft

17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek babakocsi két babának aranyos pöttyös dizájnnal. Minden kislánynak, akinek egy baba nem elég. A babakocsi nem állítható. Összerakható. -A babakocsi alsó részében egy anyagból készült táralórekesz található az apróságoknak.


Hauck Icoo gyerek babakocsi Manhattan 4 az 1-ben-20%
28 290 Ft

22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Szép babakocsi kombináció a kis aktív lányoknak, akik babájukkal (max. 43 cm-es) sok időt szeretnek tölteni a friss levegőn. Játékos, pöttyös színes kombinációja minden bizonnyal lenyűgözi a környezeted.


Hauck Icoo Pluto New gyerek babakocsi
14 090 Ft

12 190 Ft
+ ingyen szállítás

A kocsi 43 cm-es méretű babákhoz alkalmas. Egy eredeti kis babakocsi, amelyet megkedvel minden kis hölgyike, aki szeret törődni. A legjobb módja a kedvenc babád kocsikáztatására. A közös sétákat imádni fogod.


Smoby Maxi Cosi iker sportbabakocsi
14 690 Ft

12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi & Quinny babakocsi két baba számára, amely modern kialakítással és retró elemekkel rendelkezik. Babakocsi két baba számára rózsaszín és fehér kivitelezésben. A gyerekek kétszeresen fognak örülni, mert a sétára két babát vihetnek magukkal.


Britax DUO TWIN Játék ikerbabakocsi, Rózsaszín
24 900 Ft
+ ingyen szállítás

Britax DUO TWIN játék ikerbabakocsi négy kerekes mintára készült. Állítható, 65 centiméteres maximális magasságú fogantyúval és nagy kosárral rendelkezik, melybe gyermeke nyugodt szívvel bepakolhatja kedvenc játékait. Kiválóan alkalmas két 46 centiméteres játékbaba hordozására, emellett súlya mindössze 3 kg.


Hauck Babakocsira Boston Diva 2 az 1-ben
22 990 Ft

21 190 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Teljes dizájnos bomba minden kis hölgynek és lánynak, akik nem akarnak a babáiknak csak egyszerű babakocsit. Luxus állatos nyomtatás és a finom sárgabarack szín biztosítják, hogy a kicsid ezzel a babakocsival és babáival kitűnik. Alkalmas kislányok számára 3 éves kortól.


Smoby Maxi Cosi kombinált babakocsi-47%
28 990 Ft

15 090 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Kombinált játékbabakocsi új színkombinációban, mely sportkocsinak is használható. Ha a mózeskosarat a vázba helyezed, átalakul egy mély hagyományos babakocsivá. A **mózeskosarat külön is lehet használni a babák szállítására. A fogókar magassága kb. 67 cm. 42 cm-es babáknak alkalmas. A kerekek csendesek a **zajvédő rétegnek köszönhetően.