62 termék

LEGO NEXO KNIGHTS™ 70357 Knighton kastély
46 990 Ft

39 400 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Támad az ellenséges sereg, készülj fel a kastély védelmére! Lőjj a korongvetőkkel és nyisd ki a kaput, hogy kiengedd Robin járművét—még a holografikus Merloc 2.0 is csatlakozhat az akcióhoz, Robin Mechlok robot öltözékének köszönhetően! Segíts a LEGO® NEXO KNIGHTS™ hősöknek fegyvereket gyűjteni a fegyverraktárból, és küldd őket a csatatérre, hogy megsemmisítsék a gördülő kőbörtönt! Ha pedig Husika, Lance díjnyertes malaca veszélybe kerül, meneküljetek el gyorsan a Dübörgő Rakéta szállítójárművel. Miután véget ér a csata, pihenj meg a legénységi szálláson – legalábbis addig, amíg az ellenség újra ostromot nem indít! Beszkennelhető pajzsot tartalmaz: a Verd a ritmust, a Rókaszellem, a Mániákus töklámpás, a Gammasugarak, a Kentaurtámadás és a Tiltott Erő Vétkes olvasztás NEXO Erőket.


LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautó-20%
14 790 Ft

11 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Pakold meg a LEGO® City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautót eszközökkel és készülj a jég vizsgálatára! Gyűjtsd össze a vizsgálati mintákat a teherautó laboratóriumában, miközben felfedezed a terepet motoros szánodon! Ó, nézd csak ezt a klassz jégfalat és azt a rejtélyes barlangot… vajon mi lehet odabent? Vigyázz a jegesmedvével! Füttyents a huskynak, mert ideje visszamenni a táborba!


LEGO City 60195 Sarki mobil kutatóbázis-25%
32 090 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Szólj az Sarkvidéki expedíciós csapatnak és állítsátok össze a LEGO® City 60195 Sarkvidéki mobil kutatóbázist, indulásra készen! Amikor az ásatásra érsz, állítsd fel a bázist és kezdj neki a munkának! Elemezd a mintákat a mobil laboratóriumban, míg a kutatók más, érdekes darabok után kutatnak motoros szánjaikon. Hé, mi lehet az a jégtömb belsejében? Hű, egy órási mamut! Gyerünk emberek, ideje előásni egy kis történelmet!


LEGO DUPLO® Town 10875 Tehervonat
39 590 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LEGO® DUPLO® Tehervonatot kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, és többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts nekik elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! A kikötővel, hajóval, kávézóval, rakodóállomással, 2 daruval, 3 DUPLO figurával és egy állatfigurával, melyet ez a LEGO DUPLO készlet tartalmaz, a kisgyermekeknek egy igazi, klasszikus, vonatos játékélményben lehet részük. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató kihívásokat, melyeket kisgyermekeddel együtt teljesít


LEGO Friends 41340 Barátság ház-20%
23 990 Ft

19 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A lányok Heartlake City-ből elfoglalták a régi tűzoltóállomást és felülmúlhatatlan LEGO® Friends főhadiszállást alakítottak ki benne. Lazíts a tetőn lévő jacuzziban, legyél kreatív Emma kézműves szobájában, vagy élvezd Andrea előadói teraszát! Itt van a régi tűzoltó sziréna — a lányok egy új feladatot találtak neki! Készíts pattogatott kukoricát a konyhában és fordítsd el a hálószobai TV-t, hogy előbukkanjon a titkos küldetés képernyője! Az eligazítás után csússz le a tűzoltópóznán és gyorsan indulj útnak Olivia kerékpárján!


LEGO Star Wars™ 75189 - Első rendi nehéz támadó lépegető-20%
49 990 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ragadd meg az Első rendi nehéz támadó lépegetőt, és dübörögj a csatába Poe, Rey és az Ellenállási oldal szövetségesei ellen! Lőj a fejen elhelyezett rugós kilövővel, és célozz a gyorstüzelő korongvetővel is! Ha kevés a muníciód, nyisd ki a rekeszeket és tölts újra! Ha az Ellenállás oldali harcosok túl közel merészkednek, dobd el a hátul található aknákat, hogy nagy meglepetés érje őket! Legyőzheti az Ellenállás ezt a szívós lépegetőt?


LEGO Ninjago™ 70643 - A Feltámadás temploma-22%
23 990 Ft

18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Fedezd fel A Feltámadás templomát Cole, Lloyd … és egy titokzatos kisbaba segítségével! Vigyázz a csontvázzal, és légy óvatos, nehogy a pókbörtönbe zárjanak! Találd meg az elfordítható falak mögött rejtőző Oni maszkokat! Taszítsd át Mr. E-t és Chopper Maroont a csapóajtókon, mielőtt megkaparintanák a nagy erejű maszkokat! Meg tudod akadályozni, hogy Garmadon fiai átváltoztassák a templomot gonosszá, és feltámasszák Lord Garmadont?


LEGO 60197 City személyvonat-16%
42 990 Ft

35 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Indulj a vasútállomásra és indulj el egy szórakoztató kirándulásra! Szállj fel az elegáns 60197 személyvonatra a LEGO® City és egyél valamit az út során az étkező kocsiban. Csodáld meg a kilátást a vidékre vagy pihenj. Ding, ding! Ébredj fel, a vonat megérkezik az állomásra. Itt az ideje, hogy másik kalandra indulj LEGO City!


LEGO DUPLO® Town 10874 Gőzmozdony
18 590 Ft

17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LEGO® DUPLO® 10874 Gőzmozdonyt kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, ráadásul többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts gyermekednek elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! Egy vasútállomást, egy szenes billenőkocsit, 2 DUPLO figurát és egy állatfigurát, valamint egy egyszerű játék vasúti pályát is találtok ebben a LEGO DUPLO készletben, amellyel a kisgyermekek felfedezhetik a klasszikus vonatos játékokban rejlő szórakozást. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató ki


LEGO NINJAGO 70618 Sors jutalma
56 990 Ft

44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz Kaihoz, Lloydhoz, Zanehez, Nyehez, Jayhez és Coleha a nindzsa képzés alatt a Sors jutalmán – Wu mester repülő hajóján! Építsd meg ezt a hajót díszes vitorlákkal, kiegészítőkkel Wu mester hálószobájával és rejtett fegyverekkel. Fedezd fel a legerősebb fegyvert – lézerbotot – és gyakorold a nindzsa mozdulatokat Wu mester dojojában.


LEGO City 60198 Tehervonat

LEGO City 60198 Tehervonat

Értékelés: 5
63 990 Ft

49 580 Ft
+ ingyen szállítás

Szállíts árut a LEGO® City 60198 Tehervonat készletével! Használj emelőt, hogy megpakold a konténert, aztán emeld fel daru segítségével. Csatlakoztasd az összes vagont a mozdony mögé, sípolj majd indulhatsz is! Kézbesítsd időben a szállítmnyt, hgoy a LEGO City városban minden gond nélkül működjön!


LEGO Architecture 21030 Az Egyesült Államok Kongresszusának székháza-18%
35 990 Ft

29 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

LEGO Architecture 21030 Az Egyesült Államok Kongresszusának székháza garantált szórakozás az egész családnak! Építsd meg a világ építészetileg egyik legimpozánsabb és szimbolikus jelentőségű épületének modelljét LEGO® elemekből! A kupola leemelhető, hogy hozzá lehessen férni a részletesen kidolgozott belsőhöz, amely a híres National Statuary Hallt ábrázolja az oszlopokkal, a szobrokkal és a mozaikpadlóval együtt.


LEGO Architecture 21042 Sszabadság - szobor
30 790 Ft

24 760 Ft
+ ingyen szállítás

Álítsd ki otthon vagy az irodádban ezt az ikonikus szabadság szimbólumot a LEGO® Architecture- tól, mely az építészet és a szobrászat tökéletes összekapcsolását mutatja be.


LEGO Autó modell Technic 42083 Bugatti Chiron-20%
126 990 Ft

100 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ünnepeld az innovatív tervezést és dizájnt a világ egyik legrangosabb autógyártójától ezzel a lélegzetelállító LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron modellel. Ez a modell, mely a Bugatti céggel együttműködve került kidolgozásra, megragadja az ikonikus szuperautó varázsát, beleérve az ragyogó aerodinamikus karosszériát, a küllős felniket, melyek a márka logójával és alacsony profilú gumikkal ellátottak, valamint a kidolgozott tárcsafékeket és a W16 motort mozgó dugattyúkkal.


LEGO BOOST Kreatív robotok

LEGO BOOST Kreatív robotok

Értékelés: 5
52 990 Ft

49 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gazdagítsd LEGO® építési élményeidet a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok révén! Építsd meg és alakítsd kedved szerint Vernie-t, a saját, személyi beszélő robot barátodat, programozd be a viselkedését és szórakozzatok a mellékelt játszószőnyeggel együtt!


LEGO City 60167 A parti őrség főhadiszállása-28%
40 090 Ft

28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Fogd meg a távcsöved és figyelj, nehogy baj legyen! Várj csak, egy jelzőfény villant fel a víz fölött! Nézzük meg a helikopterről! Egy bajba jutott matróz kapaszkodik a bójába, hívjuk a parti őrség hajóját, hogy kimentsék! Jaj, ne, egy cápa és egy polip köröz a bója körül! Mentsd meg a matrózt, mielőtt még közelebb jönnek! Vidd el a hajóra, hogy megvizsgálják, mielőtt hazaindulsz!


LEGO Creator 10258 Londoni autobus
60 783 Ft

38 510 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tisztelegj ennek a klasszikus designnal rendelkező lehengerlő 2 emeletes londoni autóbusszal nagy számú hiteles részlettel, beleértve a piros színeket, panoráma szélvédő, speciálisan kialakított klasszikus gumiabroncsok, célállomás jelölés és hátsó emelőkosár nyitása fogantyúval , postaládával, tűzoltókészülékkel és a és forgó lépcsővel, amely a legfelső kilátóra vezet.


LEGO Creator 71040 Disney vár
158 956 Ft

129 810 Ft
+ ingyen szállítás

Menj át a kőhídon és a boltíves bejáraton keresztül lépj be arra helyre, ahol az álmok valósággá válnak. Ez a Walt Disney World® Hamupipőke várának tökéletes LEGO® változata valósághű részletekkel teli, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.


LEGO Creator Expert 10247 Óriáskerék
64 800 Ft

62 990 Ft
+ ingyen szállítás

A legkedveltebb vidámparki látványosságok közé tartozik az óriáskerék, melyet most már összeállíthat otthon LEGO Creator Expert kockákból. Ez a modell valóban forog. Nagyon elegáns, autentikus bájt és ünnepi varázst hoz magával.


LEGO Creator Expert 10253 Big Ben
82 360 Ft

74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Alkosd meg London legismertebb tájékozódási pontját a bámulatos LEGO® Creator Expert Big Ben szettel! Ez a részletesen kidolgozott modell megragadja a 96 méter magas, gótikus stílusban épült Erzsébet-torony nagyszerűségét a hozzá csatlakozó Westminster-palota keleti szárnyával. Sajátosságai közé tartozik a térhatású homlokzat ablakokkal, szobrokkal és pajzsokkal, a jellegzetes óratorony aranyos csúcsaival és részletes kidolgozásával, az Ayrton Light jelzőfénnyel és 4 gyönyörűen kidolgozott óraszámlappal, amelyen mozgatható a kis- és a nagymutató. Emeld le a torony tetejét és alatta megtalálod a Big Ben harangot! Az épület helyét jelző füves terület és gyalogjáró egészíti ki ezt a nagyszerű modellt.


LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal
113 490 Ft

91 310 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fedezd fel az építészeti csodát! Építsd fel a világ építészet egyik csodáját a Taj Mahalt a LEGO® Creator Experttel. Ez a csodálatos LEGO épület modell, amely sokaknak a szerelem legismertebb jelképe a világon, először 2008-ban volt bemutatva és most a 10. évfordulójának ünneplésére újra forgalomba hozva.


LEGO Creator 10257 - Körhinta
83 897 Ft

63 230 Ft
+ ingyen szállítás

Vásárolj jegyet a fülkénél, lépj fel a csodálatos körhinta platójára, majd menj fel a lépcsőkön a felső beszálló dobogóra, ahol mesehősök serege vár arra, hogy üdvözöljön! Válassz, hogy a bölcs elefánton, a legendás csíkos tigrisen, a pompás rózsaszín flamingón, az elegáns fehér hattyún vagy az ugrálós, zöld béka hátán szeretnél utazni! Miközben elfordul a körhinta, az állatfigurák fel-le mozognak, a gazdagon díszített, fényvisszaverő, körben futó oldallapjai táncoló fényköröket vetnek a vásártérre, és megvilágítják az elbűvölt utasok és nézelődők arcát. Ragadd meg a körhinta fenségét ezzel a bámulatos LEGO® Creator Expert modellel! Fejleszd tovább a LEGO Power Functions eszközökkel, hogy teljesen motoros legyen a működése!


LEGO Disney 71042 Silent Mary
84 430 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fedezd fel a Silent Mary titkait! Rántsd le a leplet a hadban meggyötört hajó, a Silent Mary rejtélyeiről a LEGO® részletes másolatának segítségével. A készlet tartalmaz egy összecsukható főárbócot, egy lengő ívet, egy nyitható hajótestet, nyolc filmszereplő minifiguráját és két szellemcápát.


LEGO DUPLO® Cars 10846 - Tőti kávézója
16 470 Ft

14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Disney Pixar Verdák 3 rajongói nagy örömmel találnak majd ki baráti történeteket ezekkel a kipufogó-fürdői, jellegzetes figurákkal. Segíts az ifjú Verdák rajongónak fejleszteni kézügyességét Villám McQueen, Cruz Ramirez és Piró megépítésével! Miután mindegyik elkészült, pihenjetek Tőti V8 kávézójában, ahol gyermeked fel is töltheti mindegyiket a töltőállomáson. Mindenkinek véget nem érő örömöt szerez majd Villám McQueen felgurítása a rámpán Piró pótkocsijára, és az indulás a következő versenyre.


LEGO DUPLO® Town 10841 Családi vidámpark
14 990 Ft

13 630 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Segíts kisgyermekednek felépíteni a jellegzetes vásári körhintát és játsszátok el a családi szórakozás egy napját! A kicsik élvezni fogják a különleges fogaskerekes funkciót, és örömmel figyelik a körhinta forgó tetejét és követik szemükkel a körben járó négy lovacskát. Gyakoroljátok élvezettel a szerepjátékot és a történetmesélést, miközben lecsúsztatjátok a LEGO® DUPLO® figurákat a lejtőkön, vagy jegyet vásároltok a standon. A dobozban négy DUPLO figurát találsz.


LEGO Friends 41126 Heartlake lovasklub
24 990 Ft

21 420 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LEGO Friends 41126 Heartlake lovasklub szett egy igazi lovardába repít el minden gyermeket. Két lóval, Miával és Stephanie-val, akadályokkal, rengeteg fontos kiegészítővel garantálja a felhőtlen szórkozást. Míg este az istállóban a lovak pihennek, az épület padlásterében a két lány, várva a holnapi kalandokat.


LEGO Junior 10745 Végső verseny Florida 500
17 990 Ft

16 880 Ft
+ ingyen szállítás

Tedd Villám Mcqueent és Cruz Ramirezt Mack utánfutójára, és induljatok a versenypályára. Helyezd az autókat a startvonalra, ints be a zöld zászlóval és figyeld, ahogy elindulnak! Guido és Mac természetesen lelkesen szurkolnak majd Villámnak és Cruznak!


LEGO Juniors 10725 Elveszett templom
11 510 Ft
+ ingyen szállítás

Vágj utat magadnak Lloyddal az Elveszett templomon keresztül és szerezd vissza a Tűzkardot! A kaland közben figyelj a lávára, a fűrészpengékre és a lengő bárdra! Ha a kígyó gonosztevő ér oda először a helikopterén, repülj oda Jay-jel a kék sárkányon, és ügyelj, nehogy egérutat nyerjen!


LEGO Juniors 10763 Stephanie tóparti háza
11 190 Ft
10 770 Ft
+ ingyen szállítás

Kapd magadra szabadtéri felszerelésedet és irány a LEGO® Juniors 10763 Stephanie tóparti háza egy nyári partira! Kapj be néhány falatot a konyhában, miközben megtervezed a napi kalandokat, majd sétálj le a tópartra és érezd jól magad! Versenyezz a hullámokon Andreával és Oliviával a jetskiken, utána pihenj egy kicsit a kerti tűzhelynél és süss néhány pillecukrot! Nézz meg egy meccset a TV szobában, mielőtt lefekszel aludni. Másnap kosarazz egy kicsit reggeli előtt, majd vágj bele egy újabb izgalmas napba a vízen!


LEGO JurassicWorld 75930 Dühöngő indoraptor a Lockwood birtokon-26%
43 290 Ft

31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rajtakapták! Keress egy biztonságos búvóhelyet a birtokon és őrizd meg a nyugalmad, amint a halálos indoraptor áttöri az ablakot! Várd meg, hogy megérkezzen Owen, Claire és Blue segítsége, és használj bármilyen eszközt, amit csak találsz, hogy megküzdj a dühöngő dinoszaurusszal!


LEGO Minecraft 21136 Emlékmű az óceán partján
41 990 Ft

38 960 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz Alexhez a barlangban, száríts nedves szivacsokat a tűzhelyen, ragadd meg a víz alatti lélegzés bájitalát és készülj fel új, víz alatti Minecraft™ kalandokra! Vedd fel elvarázsolt páncélod, ragadd meg elvarázsolt kardod és indulj az Emlékműhöz az óceán partján! Csatázz a tüskés és az erős idősebb őrrel, akik őrzik és védik ezt a hatalmas prizmarin építményt! Aktiváld a száraz szivacs funkciót, hogy eljuss az emlékmű szobákból álló labirintusához, és megkeresd azt a szintet, amely az óriási, aranytömbökkel teli kincseskamrába vezet!


LEGO NEXO KNIGHTS™ 70354 Axl dübörgéskeltője
13 960 Ft
13 760 Ft
+ ingyen szállítás

Kutasd fel a Kőkísértetet Axl erőteljes, három-az-egyben dübörgéskeltőjén! Kapcsold be a fúrókat, hogy felőröld a kőszörnyeket, utána hajtsd ki a szárnyakat, dobd le az Axl Bot tankját és kapcsolj át sugárhajtású módba, hogy még magasabb LEGO® NEXO KNIGHTS™ kalandokra repülhess! Három beszkennelhető pajzsot tartalmaz: a Verd a ritmust, a Kőtornádót és a Tiltott Erő Harapós golyója NEXO Erőt.


LEGO NINJAGO™ 70616 Jégtank
25 970 Ft
+ ingyen szállítás

Mentsd meg Patty Keyst és Torbent a cápahadsereg elől Zane szuper-menő Jégtankjával! Ugorj be a pilótafülkébe Zane-nel, és hajts, hogy mozgásba jöjjön a tank hatalmas forgó jégtartálya! Zúzz át a földön a nagy hernyótalpakkal! Lőj a jégágyú 6-bütykös gyorskilövőjével, és kényszerítsd visszavonulásra a cápahadsereg gengszterét és cselvetőjét!


LEGO Ninjago™ 70631 - Garmadon vulkánbarlangja
17 990 Ft

14 190 Ft
+ ingyen szállítás

Rúgd be a falat, így juthatsz be Garmadon vulkánbarlangjába Zane-nel! Fedezd fel a számítógépes labort és az építési területet, ahol a cáparobotjait készíti! Kerüld ki a kagylódrónt és a darun éppen felemelkedő cápa csattogó állkapcsát! Vonulj fedezékbe, mert Garmadon épp most lövi ki az 1. tábornokot a tűzhányó csúcsáról! Ezután vesd latba minden nindzsaképességed, és kerekedj felül Garmadonon és cápa katonáin, majd vedd át az irányítást a bázis felett!


LEGO NINJAGO® 70657 NINJAGO® City Dokkjai
74 290 Ft

61 360 Ft
+ ingyen szállítás

Készülj fel a humorra, káoszra és konfliktusokra A LEGO® NINJAGO® Film 70657 NINJAGO® City Dokkjai készlettel! Irányítsd a darut a kikötőben és vágj neki egy hajóútnak! Forgasd a roston sült pulykát az élelmiszerboltban – de vigyázz, nehogy rád essen az élelmiszervitrinben megbotló Privát Puffer! Nézd meg Runme szobrászműhelyében a szobrokat, majd gyakorold nindzsa képességeidet Dareth dódzsójában! Tudj meg többet Runde, a felfedező utazásairól térképtermében, utána pedig igyál egy csésze teát Mystake-kel közös teázójában! Cseréld ki a hirdetőtáblákat, vegyél egy üdítőt az automatából és játssz videojátékokkal a játékteremben, amelynek tetejére egy nagy, rózsaszín malac lufi van rögzítve! Akár még Lloyd, a Zöld nindzsa és Garmadon ikonikus tetőtéri csatajelenetét is újrajátszhatod A LEGO NINJAGO Filmből! Az élet sosem unalmas a dokkoknál!


LEGO Star Wars™ 75144 Snowspeeder
79 150 Ft

63 240 Ft
+ ingyen szállítás

Szerezd meg a Star Wars igazi klasszikusát: a T-47 Snowspeedert. Ez a LEGO® változata annak az ikonikus légi siklónak, amelyet a rajongók a Star Wars V. – A birodalom visszavág c. filmből ismernek, és minden olyan részletet tartamaz, amire szükséged lehet.


LEGO Star Wars 75159 Halálcsillag
183 990 Ft

153 300 Ft
+ ingyen szállítás

A legendás Star Wars Halálcsillag a LEGO-tól több, mint 4.000 darabból áll. Fantasztikus modell számos bonyolult és hiteles darabból. Ezen felül 23 ikonikus minifigurát is tartalmaz. Állítsd össze a Star Wars saga lenyűgöző jelenteit a birodalom legmodernebb fegyvereivel.


LEGO Star Wars™ 75172 - Y-szárnyú Starfighter™
24 990 Ft

20 190 Ft
+ ingyen szállítás

Ha a lázadóknak egy strapabíró starfigherre van szükségük, az Y-szárnyat hívják segítségül. Vezesd a fegyverbetöltőt a helyére és emeld a helyére a muníciót! Utána ültesd be az Y-szárnyú pilótáját az ülésbe, húzd be a futóműveket és emelkedj a levegőbe! Amikor a cél közelébe érsz, tüzelj a kilövőkkel és a fogaskereket elfordítva nyisd ki a fedelet és dobd le a bombákat!


LEGO Star Wars™ 75177 - Első rendi nehéz felderítő lépegető
19 990 Ft

16 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj az Ellenállás oldali harcosok felkutatására a bámulatos Első rendi nehéz felderítő lépegetővel! Helyezd Hux tábornokot a pilótafülkébe, és küldj parancsot a lángszórós rohamosztagosnak! Lökd meg egy kicsit a lépegetőt, és figyeld, hogyan indulnak el a mászó lábak! Amikor észreveszed az ellenséget, emeld fel a rugós kilövőket, és készülj fel a tüzelésre!


LEGO Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
219 990 Ft

203 940 Ft
+ ingyen szállítás

Cél a csillagok a **Millenium Falcon ** űrhajóban a LEGO Star Wars-tól! 7500 darabos szupergyors koréliai Han Solo hajója ** elképesztő részletességgel kidolgozott és szórakoztató elemeket tartalmaz **. Csillagok háborúja megkezdődhet!


LEGO Star Wars ™ 75212 Kessel Run Millennium Falcon™
61 303 Ft

50 950 Ft
+ ingyen szállítás

Verd át a gonosz őrt a Quay Toolsite-on és szökj meg a Kessel-i bányákvból a kultikus Millenium Falcon hajó fedélzetén! Vedd át az irányítást és hajts végre szuper manővereket! Használd a fegyvertornyot és lődd le a téged követő repülőket!


LEGO Star Wars 75221 Imperialista szállítóhajó
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd az egységeket a bevetés helyére az Imperalista csillaghajóval, amely összecsukható szárnyakkal, felszálló állomással, kihúzható rámpával, nyitott pilótafülke és panelek, hely a katonáknak, 4 minifigura és R2-D2 droid.


LEGO Star Wars™ TM 75180 Rathtar™ szökése-16%
29 990 Ft

25 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Segíts Hannak és Chewbaccának túljárni Bala-Tik és az ő guaviai őrkatonáinak eszén a szállítóhajójuk fedélzetén! Engedd le a lőrésajtókat, hogy csapdába essenek, rejtőzz el a padló alatt a biztonság kedvéért, majd húzd meg a zsinórt és engedd ki a halálos rathtarokat! Ha elkészültél, rendezd át a szállító szakaszokat és tervezd meg újra a szökést!


LEGO Super Heroes 21311 Voltron
61 050 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Állíts össze 5 remek oroszlánt és készülj fel a Voltron 21311 készletre a LEGO® Ideastól. Minden idők legnagyobb összerakható LEGO robotja vár rád! Aktiváld a csatlakozásokat! Termodinamikai egységek csatlakoztatása! Infravörös készülék aktiválva! A megarakéták készen állnak! Készíts kék és sárga oroszlán talpat és lábakat. Készíts piros és zöld oroszlán karokat. Hozz létre törzset és fejét a hatalmas fekete oroszlánból. Majd szerezd meg a szuper robot kardját és a pajzsát, hozd létre Voltront és védd az űrt!


LEGO Super Heroes 76042 Shield Helicarrier
145 908 Ft

129 900 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg a lenyűgöző SHIELD Helicarrier repülőgéphordozót két kifutópályájával, mikro méretű Quinjetjeivel, vadászgépeivel és földi kiszolgáló járműveivel. A készletben megtalálod sok kedvenc LEGO Marvel szuperhősöd minifiguráját, plusz 12 mikrofigurát, amelyeket kiállíthatsz a fedélzeten a gazdag részletességgel kidolgozott belső térben.


LEGO Technic 42055 Lapátkerekes kotrógép-18%
79 990 Ft

65 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A LEGO Technic 42055 Lapátkerekes kotrógéppel megépítheted és használhatod ezt a masszív 2 az 1-ben Vederkerekes kotrógépet, a mostanáig legnagyobb Technic készletből! Ez a modell, amely egy valódi bányaexkavátor, lenyűgöző, apró részletességgel kidolgozott másolata klassz sötétkék és sárga színösszeállítású, és egész sereg eredeti jellemzőt és funkciót tartalmaz, többek között egy korláttal felszerelt kezelőhidat, hatalmas lánctalpakat és egy részletesen kimunkált vezetőfülkét.


LEGO TECHNIC 42070 Terepjáró vontatóautó 6x6
79 990 Ft

69 410 Ft
+ ingyen szállítás

Győzd le a nehéz terepet a távirányítású 4wd 6×6 vontató terepjárműben. Ez a 2 az 1-ben LEGO Technic modell tartalmaz masszív gumikat, védő elülső maszkot lánccal és a horoggal, mozgó fényeket és vezetőkabint sok részlettel. Aktiváld a Power Functions motorokat és használj ki sok akciót.


LEGO Technic 42082 Daru egyenetlen terepre
79 990 Ft

59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Érkezik a masszív 42082 Daru egyenetlen terepre a LEGO® Technictől – az eddig legnagyobb és legmagasabb daru a LEGO Technictől. Használj 4 kerék meghatjást és figyeld a V8 motor és ventillátor dugattyúinak mozgását, miközben megközelíted a helyet. Majd aktiváld a Power Functions motort, válaszd ki a daru felső vagy alsó módját, szerezz abszolút ellenőrzést a könnyedén vezérelhető, motorizált funkciók egész sorozata felett.