8 termék

Škoda Škoda 120 L Távirányítós autó, Fehér
19 790 Ft

18 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Škoda 120 L távirányítós autó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat. A fehér színű kisautó, mely hátrafelé is képes haladni 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.


CARRERA R/C autó Jeep Wrangler
26 330 Ft
+ ingyen szállítás

Carrera R/C autó Jeep Wrangler közvetlenül hozzád jön fekete-zöld színben. A funkcionális hátsó fék és az elülső lámpák és a csörlő a modellt a valóságosabbá teszik. Az 1:16 méretarányú terepjáró autót a jó minőség jellemzi.


Buddy Toys BRC 16.511 RC Bulan MAXI
11 000 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bulan MAXI távirányítós autó 1:16 méretarányban. Ez az autó leküzdi az enyhe terepet és hátsó kerék meghajtással rendelkezik. Sebessége akár 12 km/h. A pisztoly irányítónak akár 50 méteres hatótávolsága van. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.


DICKIE Turbo Mack Truck Távirányítós autó
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Dickie RC Turbo Mack Truck Távirányítós autó a Verdák című animációs filmből mindenki kedvenc kamionát Turbo Mack-et formázza meg. Kiválóan irányítható, sima felületeken villám gyorsan száguldozik. A játékélményt a hang és fényeffektek teszik teljessé. 4 éves kortól ajánljuk minden kis versenyző számára.


SIKU John Deere Távirányítós Traktor Homlokrakodóval-27%
84 690 Ft

61 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Siku John Deere Távirányítos Traktor Homlokrakodóval 1:32 arányú Távirányítós Traktor. Rádió távirányítású John Deere traktor, melynek kanala és emelője külön-külön szabályozható. Borítása öntött fém. Könnyen navigálható jármű, mely világítással is rendelkezik.


Teddies RC Tank 25 cm

Teddies RC Tank 25 cm

Értékelés: 4,5
10 520 Ft
+ ingyen szállítás

Teddies RC Tank 25 cm modelljei rendkívül részletgazdag kidolgozással készülnek és elektromotorral vannak felszerelve, melynek köszönhetően kül- és beltéren egyaránt remekül boldogulnak. A tank fel van szerelve többféle funkcióval, fény és különböző hanghatásokkal. A könnyű kezelhetőségének köszönhetően a gyerekek hamar megtanulnak vele bánni.


Nikko RC VelociTrax távirányítós autó, Zöld
17 110 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Győzz le minden akadályt a lánctalpas autóval! A zöld Nikko Velocitrax távirányítós autó egy jövőt idéző járgány, lánctalpakkal. A jármű minden irányba tud haladni, képes 360 fokban megfordulni, a két motor könnyedén viszi előre az autót. A távirányító 40 méteres hatótávolsággal rendelkezik, 2,4 GHz frekvencián kommunikál az autóval. Az Velocitrax autó 7,2 V-os Ni-Mh akkumulátorral van felszerelve, amit gyorstöltővel lehet feltölteni, 60 perc töltéssel kb. 20 perces menetidőt lehet elérni. A zöld Velocitrax távirányítós autó mérete: 29 cm.


DICKIE Távirányítós Mega Daru, 120cm
13 790 Ft

11 890 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Dickie Távirányítós Mega Daru 120 cm-es magasságával tényleg óriásinak mondható. Távirányító segítségével 360 fokban mozgatható. A fülke ajtaja kinyitható, amibe még akár egy 7 cm-es figurát is belehelyezhetünk. Működéséhez elem szükséges. Az Ön gyermeke is garantáltan imádni fogja! 3 éves kortól ajánlott.