23 termék

Woody 3 Szintes Parkolóház
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.


Majorette Creatix Rescue Station Játékszett-30%
17 990 Ft

12 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Majorette Creatix Rescue Station játékszettjével nem lesz az a vészhelyzet amire ne készültél volna fel. A három emeleten mindent megtalálsz ami kelleni fog. Lift, benzinkút, de még egy gyors kijáratot is találhatsz, mellyel pillanatok alatt az úton teremhetsz. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Micro Mickey Mouse tűzoltóautó
11 840 Ft
+ ingyen szállítás

Mickey egérből tűzoltó vált. Az autó fény- és hangeffektusokkal van ellátva, amelyek a sziréna megnyomására indulnak be. Mickey egér tűzoltóegyenruhába öltözött, és sisak is került a fejére. A kocsi mérete 24 cm. 3 éves kortól ajánlott.


Nikko Táncoló autó-VW Beetle
8 840 Ft
+ ingyen szállítás

Volkswagen Beetle gyermek játékautó hanggal, amely táncol. Játékautó fény- és hangeffektusokat ad ki, halad, ha szól a zene. A gyerekek így az autóval még több szórakozást élnek át. -Elemre működő.


Androni Tűzoltó Autó

Androni Tűzoltó Autó

Értékelés: 5
9 690 Ft
+ ingyen szállítás

Androna – Tűzoltó Autó Kisfiúknak jó minőségű anyagból tűzoltóautó, minden gyerek szeretni fogja, mozgatható létrával, színes


BINO Fa parkoló lifttel
12 553 Ft

10 500 Ft
+ ingyen szállítás

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.


BRUDER Jeep Wrangler Rubicon Policie-30%
16 490 Ft

11 400 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Jeep Wrangler Rubicon rendőrautó modell minden fiú szemét felcsillantja. A modell rendkívül részletes és minőségi 1:16 feldolgozásban. A nagyszerű megjelenés mellet rendelkezik még szórakoztató funkciókkal, jelzőfénnyel, hang- és fényeffektusokkal.


BRUDER Lemken váltvaforgató eke
6 840 Ft
+ ingyen szállítás

Bruder Lemken váltvaforgató eke szórakoztató módon vezeti be gyermekét a mezőgazdaság világába. Az 1:16 méretarányú szerkezet minden Bruder traktorhoz csatlakoztatható. Használata három éves kortól ajánlott.


DICKIE Szemétszállító autó
11 710 Ft
+ ingyen szállítás

Dickie Szemétszállító autó remek ajándék minden gyermek számára. A narancssárga színű, kukákkal felszerelt kukásautó kiváló minőségű műanyagból készült. A játékon billenthető, felemelhető fedél található és külön belső rekeszeket alakítottak ki, hogy gyermeke már egészen kicsiként is megismerkedjen a szelektív hulladékgyűjtéssel. Az 55 cm-es játék 3 éves kor felett ajánlott.


Klein Bosch garázs, 4 emeletes
17 990 Ft

15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Klein Bosch garázs nélkülözhetetlen kelléke minden autókkal játszó gyerkőcnek. 4 szintjén kényelmesen tudnak parkolni az autók. Vidd fel őket a lifttel, vagy hagyd, hogy lehajtsanak a kétsávos lehajtón. Amint leértek a földszintre, választhatsz. Lemosod az autót, megtankolod vagy egyből nekivágsz a városnak.


Lamps Fa garázs
17 490 Ft

9 790 Ft
+ ingyen szállítás

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.


SIKU Super - Autókomp

SIKU Super - Autókomp

Értékelés: 5
10 520 Ft
+ ingyen szállítás

Siku Super autókomp segítségével könnyedén szállíthatod a az autókat a folyó egyik partjáról a másikra. A vízen is úszó modellre 6 darab Super méretű autó és akár 2 darab Super méretű teherautó is elfér. Az 1:50-es aránnyal rendelkező jármű minőségi műanyagból készült, emellett a 2 rámpája mozgatható.


SIKU Super - MAN tűzoltó forgatható létrával
9 390 Ft
+ ingyen szállítás

Tűzesetet jelentettek, egy többemeletes lakóépületben! A MAN tűzoltóautót egy 300 lóerős dízelmotor hajtja. A járműnek van egy kihajtható forgó létrája kosárral kosárral, amely ideális helyzetbe szétnyitható. Csatlakoztasd a tömlőt!


SIKU WORD Garázs

SIKU WORD Garázs

Értékelés: 3,5
18 690 Ft

16 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

SIKU WORD Garázs egy emeletes parkoló, mely remek szórakozást nyújt a gyermekeknek. A garázsban egy lift is található, mely segítségével könnyedén felérhetünk a parkoló tetejére. Lefele pedig egy piros színű pályán lecsúszva érkezhetünk meg a földre. A játék tovább kombinálható a SIKU WORD további játékaival.


Smoby Cars 3 Töltőállomás hanggal és fénnyel
14 290 Ft

12 190 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Verdák 3 Töltőállomás egy igazán egyedi játék minden kis autóversenyző számára 3 éves kortól, akik nagy gondossággal törődnek járműveikről. Piros-fekete színkombinációban pompázik Verdák mesemotívummal kiegészítve. A játék töltőállomáson található egy hordozható elektronikus vezérlőmodul is, mely egyszerű módon leakasztható és ellenőrizhető az autó állapota. A vezérlőmodulról természetesen nem hiányozhatnak a fény és hangeffektek Bip, Bip, Bip sem, amelyek a kis autószerelőt informálják a járművek technikai állapotáról. A vezérlőmodulon helyet kapott egy kézi szonda is, amely kiértékeli az egyes paramétereket a járműben. Az elektronikus töltőállomás nem csupán szórakozást nyújt, de fejleszti a kisfiúk finom motorikáját, koncentrációs képességét és részletekre való odafigyelését egyaránt.


Woody Fából és műanyagból készült autós játékszett
10 920 Ft

9 870 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Fából és műanyagból készült autós játékszett remek szórakozás a gyermekeknek. Az összetett játék egy parkolót és annak környezetét szimulálja, autókkal, lifttel, és útfelfestésekkel is ellátva. A készlet 24 részből áll, 3 éves kortól ajánlott, magassága 25,5 cm, az emeletek közt 6,5 cm van.


BBurago Mercedes Benz Vontató 1:43 + autó
8 724 Ft

7 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Fém vontató modell Mercedes Benz Actros utánfutóval 1:43 méretű kisautók szállítására. A modellt részletes kidolgozás jellemzi. A karosszéria fémből készült műanyag kiegészítőkkel. Gyönyörű modell nemcsak gyűjtőknek. A csomagolásban található egy kisautó 1:43 méretarányban.


BRUDER John Deere T670i kombájn
17 770 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Bruder John Deere T670i kombájn kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. John Deere a világ vezető traktorgyártója, amelynek a csúcsmodellje tartalmazza összes innovatív technológiát a T670i. Játék közben életre kel és kézzelfoghatóvá teszi, Bruder-nek sikerült létrehozni ezt a technológiát.


BRUDER SCANIA R Darus teherautó-25%
28 090 Ft

21 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A gombokkal vezérelhető Bruder SCANIA R Darus teherautó hű mása az igazi munkagépnek. Gyermeke imádni fogja a hangjelzéssel és fényekkel ellátott munkagépet. A daru fogantyúja 1,3 méterig kinyújtható. A kitámasztásoknak és a homokkal tölthető ellensúlynak köszönhetően biztosan nem borul fel, még akkor sem, ha nehezebb tárgyat szeretnénk emelni vele.


DICKIE Sam tűzoltó, tűzoltó állomás
12 018 Ft

10 520 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Kétszintes tűzoltó állomás Sam a tűzoltó engedéllyel és kiegészítőkkel. A készlet egy Wallaby fém helikoptert is tartalmaz. Az állomás kétemeletes, különböző kijáratokat és bejáratokat, autóindítót és egyebeket tartalmaz.


Majorette Városi Garázs + 1 autó
10 890 Ft

9 750 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Majorette egy hagyományos játékgyár, amelynek egyik minőségi terméke ez a Városi Garázs. A három szintes parkolóház rendelkezik autómosóval, tankoló állomással és autó lifttel is. Ha gyermeke szereti a kisautókat, akkor a Városi garázs kiváló ajándék lesz a számára.


Spin Master Mancs őrjárat megfigyelőtorony-15%
22 390 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Mancs őrjárat megfigyelőtorony a tökéletes központja a igazi működő lifttel, fény és hangeffektusokkal, illetve a körkörös csúszdával! Hagyd, hogy a gyerekek mentőakciót indítsanak a megfigyelőtoronyból!