17 termék

SIKU Autószalon makett
8 180 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Siku autószalon makett igazán kreatív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kíváló minőségű műanyagból készült szett egy forgatható állványt és egy Porsche Carrera GT típusú játékautót is tartalmaz. Az autószalon makett tovább kombinálható a SIKUWORLD többi játékával, de akár önállóan is használható.


SIKU World Felnyitható híd
10 260 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU World Felnyitható híd kiváló választás minden kisgyerek számára. A híd tökéletesen beilleszthető a Siku World világába. Építs a városodba közlekedést és tervezd rá a felnyitható hidat a városi folyóra, amelyen az autók át tudnak haladni, vagy ha hajó közeledik, akkor fel lehet húzni, hogy elférjen alatta. A készlet együtt használható a kisebb SIKU autókkal, haszongépjárművekkel is.


BINO Fa parkoló lifttel
12 553 Ft

10 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.


BRUDER MAN TGA Automentő és Terepjáró
13 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BruderMAN TGA Automentő és Terepjáró** egy valódi jármű 1:16 arányban lekicsinyített pontos mása. Az automentő sérült járművet felemel és elszállítja, segítségnyújtása. Tartozéka egy terepjáró autó, jeep formájúhoz hasonlítható és tökéletesen masszív. Izgalmasabb játékélményért külön megvásárolható villogóval – szírénával.


Klein Bosch 5 emeletes garázs - világító
21 290 Ft

18 760 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Bosch engedélyével gyártott gyermek parkolóház elengedhetetlen része minden fiúszobának. Ez az öt emeletes garázs lifttel van ellátva, valamint két kisautó is a részét képezi. Ha a garázs fényen van, sötétben világítanak a pályái.


Woody 3 Szintes Parkolóház
16 190 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.


Majorette Creatix Rescue Station Játékszett
17 990 Ft

13 500 Ft
+ ingyen szállítás

Majorette Creatix Rescue Station játékszettjével nem lesz az a vészhelyzet amire ne készültél volna fel. A három emeleten mindent megtalálsz ami kelleni fog. Lift, benzinkút, de még egy gyors kijáratot is találhatsz, mellyel pillanatok alatt az úton teremhetsz. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Klein Bosch garázs - 6 emelet
29 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Bosch licence alapján szuper parkológarázs. Hatemeletes garázs összeszerelés után 100 cm magas. A tetejéről az autók versenyezhetnek, ki ér hamarabb le. A garázs része szintén egy pálya lopinggel és ugrással. A garázs fel van szerelve egy lifttel, és autómosóval. A csomagolás része két kisautó.


BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép
15 890 Ft

12 630 Ft
+ ingyen szállítás

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.


LENA Mercedes Autódaru, Arocs
11 753 Ft
11 310 Ft
+ ingyen szállítás

Teljesen mechanikusan működőképes autódaru a Lena Gigants sorozatból 70 cm-es méretben. A kinyújtható darukar elérheti akár a 115-es cm hosszúságot is. Az autó oldalsó kitolható lábakkal is rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében a teher felrakodása és az kerekek ékkel való rögzítése idején.


BRUDER 2596 Land Rover tűzoltóság figurával
13 390 Ft

10 520 Ft
+ ingyen szállítás

Figyelem! Tűz van!!! Ez a Land Rover tűzoltó autó készen áll a bevetésre. Az autó működő hangot és fényt kiadó jelzőlámpával, hosszú kormánnyal, nyitható ajtókkal és motorháztetővel. A rugalmas első és hátsó kerekekkel igényesebb terepekkel is megbírkózik.


BRUDER 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó
13 820 Ft
+ ingyen szállítás

A Bruder 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó kiváló minőségű műanyagból készült játékautó. Billenő platója hasonlóan működik az eredetihez képest. Részletesen kidolgozott, minden elemében az eredeti nagy teherautóhoz hasonlít. Színei megragadják az ember tekintetét. Fiúknak kiváló ajándék.


BRUDER Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal
18 290 Ft

16 720 Ft
+ ingyen szállítás

Bruder Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal a gyerekek és a tehereautó-rajongók legnagyobb kedvence lesz a részletes kidolgozottságának köszönhetően. A játékon +/- 30 fokban állítható dőlésszögű hóeke is tartozik, melyek akár tovább kombinálhatunk más Bruder márkájú játékokkal. A narancssárga színű, 1:16 méretarányú játék 4 éves kortól ajánlott.


BRUDER SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával
24 190 Ft

21 060 Ft
+ ingyen szállítás

Bruder SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával villogóval és vízpumpával. A játék víztartályába ténylegesen víz tölthető, ezáltal téve még élvezetesebbé a játékot. A sziréna az amerikai és az európai változat lejátszására is alkalmas. Szobában és szabadtéren is egyarát használható. Kompatibillis a Bruder figurákkal. 3 éves kortól ajánlott.


Majorette Car Park 5 emeletes parkolóház + 1 kisautó
18 390 Ft

12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Részletgazdag kidolgozású 5 emeletes parkolóház, autómosó, benzinkút, autószerelő és a közepén manuálisan irányítható felvonó. Kitűnő készlet a legjobb modellek gyűjtői számára. Minden kis kisautórajongó imádni fogja.


SIKU World 5507 autoservis

SIKU World 5507 autoservis

Értékelés: 5
10 590 Ft

9 870 Ft
+ ingyen szállítás

A gyakran használt Siku autók rendszeres szolgáltatást igényelnek. Új autóműhely műhelyekkel, emelőplatformokkal, járművekkel és teherautókkal. Lehetőség van arra, hogy az emelőkosárt a járműre rögzítsd, hogy felemelhető és leengedhető legyen. A műhely ajtaja kinyílik és bezáródik. A matricák széles skálája lehetővé teszi a mechanikusok számára, hogy saját műhelyt hozzanak létre.


Klein 5 szintes Bosch parkológarázs
18 190 Ft

14 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs bármelyik játékváros stílusos kiegészítője lehet. A stabil kialakítású, mutatós megjelenésű garázs benzinkúttal és autómosóval is rendelkezik, így bármelyik város központjában igazán hasznos lehet. A járművek parkolását a két oldalsó rámpa segíti. A tágas épületben biztosan elfér az összes autó! A készlethez két kisautó is tartozik.