6 termék

HASBRO Vak Twister
8 690 Ft

7 500 Ft
+ ingyen szállítás

Játszd kedvenc játékodat, most bekötött szemmel. Ügyességi játék, ahol egyre csavarosabb pózokba kerülhetsz és teljesen összegubancolódhatsz játékos társaiddal, most bekötött szemmel, csupán a tapintásodra és memóriádra hagyatkozva. Amikor kinyitod a szemed, akkor látod csak meg micsoda vicces és kényelmetlen pózokat vettél fel társaiddal.


Abacus Spiele Zooloretto - Magyar nyelvű
8 990 Ft

8 290 Ft
+ ingyen szállítás

Zooloretto egyike napjaink legjobb társasainak. Tökéletes fiúknak, lányoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Izgalmas, és szinte megunhatatlan játék, amely bármikor az állatkertek világába repíti a játékosokat.


Drei Magier Spiele Elvarázsolt Labirintus Társasjáték - Magyar nyelvű
9 990 Ft
9 790 Ft
+ ingyen szállítás

Drei Magier Spiele Elvarázsolt Labirintus társasjáték nagycsoportos gyerekeknek tervezett sikerjáték, mely 2009-ben Az év gyerekjátéka díjat is elnyerte. Fejlesztett készségek: memória, koncentráció, figyelem, finom motorika, szabálytudat. A cél összegyűjteni a varázstárgyakat egy különleges, elvarázsolt labirintusban, ami a többszintes játéktáblán még izgalmasabb kaland.


Albi Lorenzo il Magnifico
7 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Lorenzo il Magnifico egy komplex stratégiai játék, amelyben szinte nincs esély véletlenekre. Családtagjaid egész Florencia területén különféle küldetéseket fognak elvégezni. Ezeknek értéke azonban minden körben más lesz.


Gémklub Azul Társasjáték
12 990 Ft

10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el. De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse? Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekből tudod feltölteni a készülő díszes csempefalat. Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az is lehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetnek…


Piatnik Sapientino English Társasjáték
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Piatnik Sapientino English nemcsak egy szórakoztató társas-, de oktató játék is egyben. Segítségével rengeteg angol szó ismerhető meg, több, mint 450 darab, főnevekkel, igékkel, melléknevekkel és határozószavakkal. Akár 80 mondat is megtanulható segítségével, mely kiváló alapot biztosít a későbbi nyelvtanulás során.