6 termék

Albi Lorenzo il Magnifico
11 250 Ft
+ ingyen szállítás

Lorenzo il Magnifico egy komplex stratégiai játék, amelyben szinte nincs esély véletlenekre. Családtagjaid egész Florencia területén különféle küldetéseket fognak elvégezni. Ezeknek értéke azonban minden körben más lesz.


Asmodee 7 Csoda: Párbaj Társasjáték - Magyar nyelvű
8 490 Ft
8 290 Ft
+ ingyen szállítás

A méltán népszerű 7 Csoda társasjáték kétszemélyes változata. A koncepció nem változott a nagy elődhöz képest, ezúttal is virágzó civilizációk felépítése a cél.


HASBRO Birthday Blowout Társasjáték
8 120 Ft
+ ingyen szállítás

Hasbro Birthday Blowout Társasjáték kiválóan alkalmas minden születésnapos kisfiú és kislány számára. A játékot az nyeri, aki az összes gyertyát elfújja a legrövidebb idő alatt.


ADC Blackfire Tokaido
12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Légy utazó Tokaidoban a régi Japánban. Próbáld meg érdekessé és élménydússá tenni utazásodat. A játékosok mozgatják figuráikat az úton és az élményekért pontokat kapnak.


Ravensburger La Cucaracula
14 490 Ft

13 160 Ft
+ ingyen szállítás

A mókás La Cucaracula játékban egy gyors fogócska kezdődik a rémkastélyban az egyedi csótányos katapulttal. Az őrült Cucaracula a kastélyban mászkál és megijeszt mindenkit, aki elállja az útját. A feladatod egyesíteni az erőket, meggyújtani az összes gyertyát és elkergetni a várból a vámpír csótányokat akik nem szeretik a fényt!