12 termék

Sylvanian Families Vidéki iskola
21 990 Ft

14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sylvanian Families Vidéki iskolában most Sylvanian figurái is felkészülhetnek a következő tanévre. A 35 darabos vidéki iskola szettben minden megtalálható, ami a sikeres tanításhoz és tanuláshoz kell. Többek között a két részből álló, könnyen összerakható iskola épület, iskolai padok, székek, sőt tankönyv és földgömb is!


HASBRO Trollok Poppy Játékkészlet
9 690 Ft

8 750 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HASBRO Trollok Poppy Játékkészlet egy troll figurát és a szállását tartalmazza. Különböző tartozékokkal, hogy a játék izgalmas legyen. A figura haját különböző módón lehet variálni.


My Little Pony Cadance Hercegnő
10 590 Ft
+ ingyen szállítás

Az Én kicsi pónim az egyik legkedvesebb rajzfilmsorozat kislányok számára. Ennek szereplője Cadance hercegnő akinek különleges világító szarva és gyémántszívecskéi vannak! nyomd meg a zöld gombot és nem csak elkezdenek világítani, de megszólal a kedves pónid!


Sylvanian Families Balett színház
19 114 Ft

17 290 Ft
+ ingyen szállítás

Sylvanian Families közössége nagyon szereti a közös kultúrális eseményeket, így tökéletes választás számukra egy Balett Színház. A sok fiatal állatka vidáman táncolhat, és megcsillogtathatja tudását. Légy részese ennek a csodálatos előadásnak, melyet a kis nyuszi tart.


Sylvanian Families Világítótorony
18 180 Ft
+ ingyen szállítás

Sylvanian Families Világitótorony remek hely a kikapcsolódásra a kis állatkák számára. Emellett a gyerekszoba kiváló dísze is lehet. A tetőt elforgatva világít a lámpa, mint egy valódi világítótoronyban. Gyermeke kedvére játszat a rengeteg lehetőséggel, melyet a játék rejt.


Sylvanian Families Hétvégi ház játék szett
15 990 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

A hatalmas Sylvanian Families hétvégi ház minden család kedvenc helye a kikapcsolódásra. A stílusos faház remek pihenési lehetőségekkel várja vendégeit. Függőágyakkal, mászórúddal, hatalmas erkéllyel és napozóterasszal és minden kényelmet szolgáló eszközzel fel lett szerelve. A készlet állatfigurát nem tartalmaz. Gyermekek számára 4 éves kortól ajánlott.


Sylvanian Families 3 emeletes mese ház
20 990 Ft

14 080 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy méretű, Sylvanian Families házikó, ide bármely családot beköltöztetheted! Töltsd tele bútorokkal, rendezd be kedvedre, és játszd el kedvenc Sylvanian Families családod történeteit! A házikó három emeletes, tetőtérrel együtt.


My Little Pony Speciális kollekció 9 póni-26%
25 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ezzel a 10 pónival Equestriából varázslatos a barátság. Most az összes kedvenceddel játszhatsz: Twilight Sparkle, Fluttershy, Rainbow Dash, Rarity, Pinkie Pie, Applejack, Celestia hercegnő, Luna és Cadance. A csomag a kedvenc mesehőst Spike-ot is tartalmazza.


Schleich Bayala - királyi kagyló-hintó 41460
12 790 Ft

11 250 Ft
+ ingyen szállítás

Királyi kagyló-hintó, amelyet Izabell csikóhala húz. A hintó nyitható és csukható. A hintót egyszarvú is húzhatja. A gyeplők és a trón egyaránt eltávolíthatóak. A készlet gazdag felszereltséggel ellátott. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Sylvanian Families Város - fenséges étterem 60018
15 366 Ft

13 890 Ft
+ ingyen szállítás

fenséges étterem a város legjobb ételeit kínálja. Állítsd be a korlátot, utcát, lépcsőt és a napellenzőt elképzelésed szerint úgy, hogy kialakíthasd a saját éttermedet. A készlet mindent tartalmaz, ami szükséges az étteremhez: konyhabútort, konyhai edényeket, asztalt és székeket, tálalókocsit, étkezőkészletet, de még a főszakács ruhát is. A gyönyörű három emeletes torta tökéletes az ünnepléshez.


Transformers Premier Edition Deluxe Dinobot Slug figura
10 990 Ft

8 990 Ft
+ ingyen szállítás

Slug hatalmas szablyákkal küzd robotformában, ám a többiekhez hasonlóan ő is sokkal masszívabb, erősebb dinóformában! A 18 lépésben Triceratops-szá alakuló szürke-arany színű Transformer kb. 13 cm magas, tökéletesen illeszkedik a Premier Edition termékvonalba! Annyira részletgazdag a kidolgozásuk, mintha épp a mozivászonról ugrottak volna le. Alakítsd át Slug-ot 18 lépésben robotból Triceratopsszá!


Sylvanian Families Ház világítással
24 990 Ft

22 380 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Aki ebben a csodálatos fűzfa házikóban élhet, annak minden napja igazán boldogan telik. A ház kívülről is gyönyörű látványt nyújt piros tetejével, helyes kis ablakaival, erkélyeivel és vendégcsalogató bejáratával. A két szinten pedig bőven akad hely a kis lakók és berendezéseik számára. Estefelé, mikor besötétedik, a belső lámpákat felkapcsolva hangulatos fény tölti be a házat. A ház a berendezést és a figurákat nem tartalmazza.