4 termék

BINO Motoros kocka 5-in-1-20%
6 290 Ft

4 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A multifunkciós motoros kocka jó minőségű fa játék az apró ezermestereknek. A sokféle tevékenységnek köszönhetően, amelyeket a gyermek a kocka minden oldalán végezhet, edzi a kezek finom motorikáját, a logikát és összpontosítást.


Hape Motorikus kocka
19 690 Ft

15 230 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a motorikus kocka öt különböző játékfelülettel ellátott – labirintus, rejtvények, színes labirintus és egyebek. A különböző oldalak tanulmányozásakor a gyerekek történeteket találhatnak ki arról, hogy a képen látható állatkák mit csinálnak.


Hape Kis építkező készlet Master
13 622 Ft

11 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az építőszett 62 darabból áll, így ideális segítőtárs a gyermekek képzelőerejének fejlesztésében. A készlet minden szükséges szerszámot tartalmaz, csavarokat, anyákat, csavarhúzót és további segédeszközöket. Minden gyerekben ott rejtőzik a szerelő, és ezt a képességüket ennek az építőszettnek köszönhetően még tovább fejleszthetik.


Hape Csiga készségfejlesztő húzójáték
9 140 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ez a multifunkciós csiga egy ideális segítőtárs a gyerekek képességeinek fejlesztésébe. A játékot húzójátékként vagy mint készségfejlesztő játék is használható. A kicsik így javíthatják a járásukat és megtanulhatnak felismerni a 3 formát (háromszög, négyzet és kör).