5 termék

BINO Golyópálya - 66 db Fajáték
9 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.


Brio Builder építőszett, 210 db
17 110 Ft
+ ingyen szállítás

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.


Plan Toys Ütős hangszerek
18 760 Ft
+ ingyen szállítás

Keltsd fel gyermeked figyelmét ezzel a zenei készlettel. Minden gyermek új Ringo lehet, ha becsületesen fog próbálni. Ezzel a készlettel ez szórakozás lesz. Gyakorold a ritmust és a kezek koordinációját a Plan Toys dobjaival.


BINO Járássegítő

BINO Járássegítő

Értékelés: 4,5
16 990 Ft

15 790 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Bino járássegítő élénk színvilága és a rajta található kiegészítők arra ösztönzik gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A kis kiegszítők, mint például a xilofon, a formaválógató, a tekerhető figurás játék min-mind a finommotors mozgást fejlesztik.


Hape Körkörös golyópálya
15 790 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A körkörös golyópálya minden kis versenyzőt lenyűgöz! Készítsd el a saját pályád és már versenyezhetsz is. Bár a pálya kezdő építőknek lett tervezve, további kiegészítőkkel meghosszabbítható.